Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevim jaký přesně bys chtěl info, nemám naměřený ani PH...Ale hnojivo HESI TNT Complex, odrůda BIg bud XXL, světla mám 2x 32w CLF + 1* 20w, teplota vzduchu kolem 26 °C , malej box asi 70cm vysokej, ale světla jsou od toho dost daleko.... A hodil jsem tam dva větráčky od PC....
Nevim jestli ti to pomůže teda Přiložim ještě fotku další......
EINSTEINUS
to máš tak hele, nenapíšeš sem nic o tom jaký dávky hnojiv jak často kolik litru na jednotlivce do jakyho objemu hlíny , jakej prostor na jak silný větraky jaky je EC a PH v čem to máš vůbec ?jak z toho co si tady nasral má někdo radit teplota vzduchu kolem 26 C to je co jako v noci rano nebo pořad ? dej si pivko špek a rozepiš problém určitě ti někdo pomuže
Možná pro někoho jako ty to vypadá debilně, ale já nemám nic na měření PH, EC nevim ani co to je, ani teplotu neměřim jednou ve dne, jednou odpoledne a večer ..... Dávkování hnojiva mám 50ml na 10l tak jak to bylo napsaný na letáčku co mi dal frajer v shopu..... Mám to v obyčejnym substrátu kterej jsem koupil v OBI na zelený rostliny s třetinou perlitu ........ Nevim jestli tohle co jsem nasral teďkon je lepší, ale fakt nepotřebuju radu jako si mi napsal ty....Spíš by mi pomohlo kdyby si řekl že to může bejt protože tohle, tohle, tohle..... Zasadil jsem poprvý a promiň, ale fakt se v tom nevyznám tak píšu na fórum a myslel jsem, že zrovna od toho fórum je, nepíšu to sem pro zábavu "zkušenejch" týpků jako seš asi ty.....
Einsteinus: Přehnojený. Zalejvej jen upravenou vodou, než se zberchá. Klidně dva týdny, pak uvidíš. A zatím studuj
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Einsteinus
no vidíš aspoň něco si napsal jak ti má člověk poradit když nevím jestli to třeba nezalejváš vodou s jarem .... a máš tady toho spoustu k přečtení jak se pěstuje ... a neber to že sem tě chtěl nějak urazit ale je tady toho napsáno tolik o trávě kdyby si trošku hledal třeba Jackerspecktlyho problémy s výživou rostlin ... tam kdyby sis to zapnul tak hned výš že to máš přehnojený .... je tam zrovna fotka přesně jak máš ty a stojí tam že kytky čtrnáct dní ze semene pohnojený znamená špatně..... nahoře máš faq se kterým si tady lidi dali velkou práci tak si to přečti pak se ptej... at ti to roste ahoooj
Zdravím všechny growery, už dva roky se nemůžu na kytkách zbavit tohohle.. asi jsem to ani za ty dva roky nedokázal pořádne identifikovat..
Shodou náhod při hledání jsem narazil u někoho na stejný problém bez odpovědi.. v 1. části tohohle threadu a taky o stránku z5 se mi zdá, že jack4548 má to stejné.. foto1 Tak to zkusím znova. Všem moc díky za postřehy, rád bych věděl alespoň s čím bojuju.. foto2
Vyskytuje se to převážně na spodní polovině rostliny a co jsem za ty dva roky vypozoroval, tak dost v blízkosti ofuku. peroxid na to moc nezabírá, discus tak napůl.. všimněte si sem tam i bílích chloupků na vrchní straně listu. Hodně to začíná od špičky listu.
podle mne posledni tvoje foto je vysoky rozdil teplot mezi rezimy tmy a svetlem (ta svetlost kytek) a ty konce je mozne, ze prehnojeno a vysoka teplota (lampa moc blízko? nevím..)
Taky mám problém s plísní jak na listech (ty bez problémů otrhám) tak i na palicích. Jeden druh plísně je jen u palic a druhá je jak na palicích tak na listech ....