Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 29 30 31 32 33 »
Autor
Téma 
gza
Nový Člen

Karma uživatele gza - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 481

Mesias: Nazdarek hele nechci ti dotoho kecat ale myslym si, že ta smrková školka neni moc vhodnej nápad.V létě jsem měl brigádu u lesáků a hodně jsem se u takovejch školek pohyboval. Ty školky chodí kontrolovat myslivci.Nebo se taky prořezávaj.No prostě někdy je tu víc lidí něž na Václaváku.
Ale to s těma mokřadama se mi zamlouvá taky to asi zkusim PEACE

Old Post 10-01-2006 v 13:37 PM
gza je offline   Profil uživatele gza   Find more posts by gza   Foto galerie člena gza   Click here to Send gza a Private Message   Add gza to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeThomas
Stálý Člen

Karma uživatele DeThomas - 76% PěstitelskáKarma uživatele DeThomas - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 482

Hele a co treba vojenskej prostor? V Brdech neco takovyho mame, je to tam civilstum uzavreny, ale par houbaru tam i tak leze, jenze minimum. Dajise tam najit pekny mytinky a rizikum, ze ti to nekdo stipne je minimalni. Ale zase hrozi, kytky skocni pod pasy tanku. =o)

Keep your brain safe.

Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...

Old Post 17-01-2006 v 21:40 PM
DeThomas je offline   Profil uživatele DeThomas   Find more posts by DeThomas   Foto galerie člena DeThomas   Click here to Send DeThomas a Private Message   Add DeThomas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
el estudiante
Nový Člen

Karma uživatele el estudiante - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 483

2 DeThomas :

a co keby si tu ganju nasadil k nakym krikom, stromom,alebo niekam, kde ten tank nepoleze...snad tam je take neco hmmm

Old Post 18-01-2006 v 20:37 PM
el estudiante je offline   Profil uživatele el estudiante   Find more posts by el estudiante   Foto galerie člena el estudiante   Click here to Send el estudiante a Private Message   Add el estudiante to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 484

to sar:
myslis ze se v armade nehuuli?
i zhuleni ridi zhulene tanky

jinak o tech mokradech sem taky premyslel

Old Post 21-01-2006 v 19:20 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
executor
Stálý Člen

Karma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 485

Já jsem letos nasel hodne mistecek vhodne na out.....Jedno je ve stare lesni školce....stromy uz jsou docela velky - sel jsem zhruba doprostredka celej poskrabanej, popalenej od kopriv - proste moc peklo. A u prostredka pekla jsem udelal pole......Takze nejlepsi misto je proste v pekle....Ale priste si vezmu fakt aji nejakou hokejovou helmu kdyz pujdu hledat nove misto abych si neposkrabal ksicht....

Jaký si to uděláš, takový to máš.....
eXecutorův první skleník
eXecutorova první lampa
3rd IN - PP, BG, LP 150w
4th IN - 1 xPP, 3xBG, 150w
eXecutorův 5th neopunk 150w kybl in

Old Post 22-01-2006 v 09:06 AM
executor je offline   Profil uživatele executor   Find more posts by executor   Foto galerie člena executor   Click here to Send executor a Private Message   Add executor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vata
Stálý Člen

Karma uživatele vata - 68% Pěstitelská

Re: Kde vsude se da sadit aneb tipy kde ... Příspěvek č. 486

letos se pripravuji pro vyber mista opravdu brzy a mim nenahraditelnym pomocnikem je program "Google Earth"
z jehoz pomoci jsem schopen vytypovat dobre oblasti.

Old Post 04-02-2006 v 22:18 PM
vata je offline   Profil uživatele vata   Find more posts by vata   Foto galerie člena vata   Click here to Send vata a Private Message   Add vata to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vata! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ewoor
Nový Člen

Karma uživatele ewoor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 487

Tiez sa da pestovat napriklad v :
bambusovom lesiku,
vraku starej namornej lode,
vedla onsenu (japonsky mineralny teply kupel pod holym nebom) dokonca aj v zime sa da pestovat ma vyhodu nemusi sa chodit polievat, zatlacite semienka do zeme vedla rieky s teplou vodou a pridete len zastrihnut a pozbierat. Najlepsie na tom je ze sa aj vzdy mozete vykupat v rieke voda ma okolo 39 celzia a ked este k tomu na zber dotiahnete nejaku geishu a popijate nihonshu tak len do toho!!! Ak ste v Japonsku najlepshie co mozem doporucit

Old Post 05-02-2006 v 03:22 AM
ewoor je offline   Profil uživatele ewoor   Find more posts by ewoor   Foto galerie člena ewoor   Click here to Send ewoor a Private Message   Add ewoor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
proxxy
Nový Člen

Karma uživatele proxxy - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 488

citace:
Původní příspěvek od lister
Ja to mam vyreseny.

Ve skleniku mam par kvetinacku a mel sem v planu, ze az to trosinku vyroste, tak to dam nekam do lesa. Jenomze dneska se me matka zeptala, co to tam mam. Ja na to, ze to jsou vselijaky pokusy, fazole a tak. A vona, jestli to nahodou neni konopi. Ja sem uplne ztuhl, ale nakonec sem rekl, ze jo. A vona na to: Ale aby davej si pozor, aby ti to nikdo nevidel. . Ja sem byl uplne v soku a rikam ze si teda dam pozor. Takze to teda nakonec muzu met doma na dvorku. (pod jednou podminku, ktera me taky dostala, nesmim s tim na podzim delat zadny pokusy, proste si to muzu jenom vypestovat a hotovo. do pozimu ale casu dost, takze to se jeste nejak vyresi ).

No já bych věděl jak takový problémy řešit, Jednoduše řekni že máš semínka vod kámoše a že až to do kvete tak von si to veme, jako mu to vodvez no a někam šikovně schovej jináč možnost je na tobě

Old Post 09-02-2006 v 22:13 PM
proxxy je offline   Profil uživatele proxxy   Find more posts by proxxy   Foto galerie člena proxxy   Click here to Send proxxy a Private Message   Add proxxy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
proxxy
Nový Člen

Karma uživatele proxxy - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 489

Sázení na stromech pohoda . Ale bacha na veverky

Old Post 09-02-2006 v 22:16 PM
proxxy je offline   Profil uživatele proxxy   Find more posts by proxxy   Foto galerie člena proxxy   Click here to Send proxxy a Private Message   Add proxxy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeThomas
Stálý Člen

Karma uživatele DeThomas - 76% PěstitelskáKarma uživatele DeThomas - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 490

Pokusy... =o) Ja sem to doma matce rek narovinu, ze mam tady v kvetinaci travu. Dokonce se mi o ni i starala, jenze o tom prd vi, tak ji prelila a spalila nejaky hnojivem na muskaty, kdyz sem byl pryc. =op
Ala znam typa, kterymu mati vypestovala fakt luxusni kytku. Starala se o ni celou dobu a vypiplala fakt luxusek. A nejvic vtipny bylo, ze mu ji potom nedala, ale prodala. =o) Sice za par stovek, ale prodala. =o)

Sakara, musim to upravit, napsal sem to blbe. Prodala ji jemu. A to je mozna i vtipnejsi nez kdyby ji prodala jinde. Predstava, ze si jdu za mati pro gramek je fakt moc silena. =o)

Keep your brain safe.

Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...

Naposledy upravil DeThomas 12-02-2006 v 09:11 AM

Old Post 10-02-2006 v 16:46 PM
DeThomas je offline   Profil uživatele DeThomas   Find more posts by DeThomas   Foto galerie člena DeThomas   Click here to Send DeThomas a Private Message   Add DeThomas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
N3m3515
Stálý Člen

Karma uživatele N3m3515 - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 491

Tak to by mne docela nasralo hh

Old Post 12-02-2006 v 03:14 AM
N3m3515 je offline   Profil uživatele N3m3515   Find more posts by N3m3515   Foto galerie člena N3m3515   Click here to Send N3m3515 a Private Message   Add N3m3515 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G@nja M@n
Stálý Člen

Karma uživatele G@nja M@n - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 492

ty voe matka my taky doma pomahala s trvakou ale fakt hrozny proste se nedala odbyt......tak sem ji dal par seminek

Old Post 12-02-2006 v 09:28 AM
G@nja M@n je offline   Profil uživatele G@nja M@n   Find more posts by G@nja M@n   Foto galerie člena G@nja M@n   Click here to Send G@nja M@n a Private Message   Add G@nja M@n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 493

Mami, puč mi prosím na kino!
Mamí, tak 3g pls....

:-)))))))))))))))))))

Old Post 12-02-2006 v 17:18 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeThomas
Stálý Člen

Příspěvek č. 494

A proc ne. Clovek by aspon nemusel nikam behat, vsechno by si zaridil doma v teple. =o)

Keep your brain safe.

Old Post 12-02-2006 v 17:31 PM
Pajda
Stálý Člen

Karma uživatele Pajda - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 495

no moje mati mi driv vypestovala dva roky po sobe... teda nevypestovala to pro me, ale na podzim, kdyz odjela do lazni, tak jsme ji to vzdycky s kamosem po kouskach zhulili (mami, adelka to nedala-shnila ) No a letos po me chtela seminka pro sebe, tetu a jeste jednoho vzdaleneho stryce. na ruzne zdravotni problemy. uz milionkrat jsem ji chtel dat neco dobreho, problem je, ze je zaprisahly nekurak a astmatik. a taky by ty me modely nedala asi psychicky...

jinak zpatky k tematu: jedine misto, kde mi nic neukradli byl svah porostly sipkovymi keri. a jednou jsem s kamosem nasadil do lesni skolky, ale vysrali jsme se na to a sklidili jednu palicku tak akorat do skla (ale dobry model)

Old Post 19-02-2006 v 12:48 PM
Pajda je offline   Profil uživatele Pajda   Find more posts by Pajda   Foto galerie člena Pajda   Click here to Send Pajda a Private Message   Add Pajda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tveck
Nový Člen

Karma uživatele Tveck - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 496

asi sem měl loni štěstí, měl sem to tak 800m za městem na kraji lesa u potoka a nikdo nám to neukrad...Myslim, že dost bezpečný je to vlese- dají se tam najít dost zatáhlá místa, kam jen málokdy někdo zabrousí...nevýhodou je ale špatná půda...Táhnout třeba 50l substrátu někam do zatáhla daleko hardcorovou cestou bude asi dost namáhavé........

Old Post 19-02-2006 v 17:04 PM
Tveck je offline   Profil uživatele Tveck   Find more posts by Tveck   Foto galerie člena Tveck   Click here to Send Tveck a Private Message   Add Tveck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 29 30 31 32 33 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-05-2020 - Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde II. - 37 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás