Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Fredy Nejmladsi listy a nove vyhonky se ruzne deformuji, krouti se k zemi a zloutnou. Podle FAQ bych tipoval Zinek tak sem kyti prihnojil ale bez vysledku. Co mam pro holky udelat? Diky z kazdou radu
PS:Posledni fotka mi nesla zaostrit ale deformace myslim jde videt.
máš to ze semen,vid? na první fotce kytce podle mě nic není,max. trochu svěš konce listů po zálivce či postřiku..
Druhý foto mi přijde buď kyti,kterou zalejváš stejně,jako ostatní,jenže pije míň.. Nebo se ti narodil mutant...
máš to ze semen,vid? na první fotce kytce podle mě nic není,max. trochu svěš konce listů po zálivce či postřiku..
Druhý foto mi přijde buď kyti,kterou zalejváš stejně,jako ostatní,jenže pije míň.. Nebo se ti narodil mutant...
Mas prqavdu jsou ze semem, ale obe dve fota jsou jedna a ta sama kytka. Udelalo se to i na druhe ale ta nevypada tak hrozne a hlavne se u ni nezastavil rust jako u te na fotce. Zajimave je ze kytka vypadala nadherne a ze dne na den tohle.
Opravdu myslis ze to bude geneticka vada?
PS:Ješte sem zapomel napsat ze kytky prosli dukladnym postrikem proti sviluskam. (nastesti sem je chytnul brzo a zatim je od te doby pokoj) a tohle se udelalo asi 3 dny na to..
Život je kurva....s tou si ale člověk nejvíc užije
Mas prqavdu jsou ze semem, ale obe dve fota jsou jedna a ta sama kytka. Udelalo se to i na druhe ale ta nevypada tak hrozne a hlavne se u ni nezastavil rust jako u te na fotce. Zajimave je ze kytka vypadala nadherne a ze dne na den tohle.
Opravdu myslis ze to bude geneticka vada?
PS:Ješte sem zapomel napsat ze kytky prosli dukladnym postrikem proti sviluskam. (nastesti sem je chytnul brzo a zatim je od te doby pokoj) a tohle se udelalo asi 3 dny na to..
Hm,netušil jsem,že se jedná o jednu a tu samou kytku,takže sem je hodnotil zvlášť..Tak jsme asi doma.. Čím jsi to stříkal a kolikrát? A postřik si dělal jen spodní strany listů nebo i z vrchu,tedy kompletně celou kytku..? Obojí,svilušky i postřik ostrou chemkou nebo nějakým bioprostředkem (biool,celaflor..) je pro kytky stres,a kytky můžou zareagovat všelijak..Podle toho,jak kytka po postřiku vypadá to tipnu na nějakej bioolej..? Viděl jsem na vlastní oči u kamoše,že když se to přežene s bioolem nebo něčím podobným,zalepí se jim dýchací pory tak,že je to může i zlikvidovat..,
Hm,netušil jsem,že se jedná o jednu a tu samou kytku,takže sem je hodnotil zvlášť..Tak jsme asi doma.. Čím jsi to stříkal a kolikrát? A postřik si dělal jen spodní strany listů nebo i z vrchu,tedy kompletně celou kytku..? Obojí,svilušky i postřik ostrou chemkou nebo nějakým bioprostředkem (biool,celaflor..) je pro kytky stres,a kytky můžou zareagovat všelijak..Podle toho,jak kytka po postřiku vypadá to tipnu na nějakej bioolej..? Viděl jsem na vlastní oči u kamoše,že když se to přežene s bioolem nebo něčím podobným,zalepí se jim dýchací pory tak,že je to může i zlikvidovat..,
Postrik je omite 570EW ve forme emulze olej:voda. Postrik jsem provedl dvakrat a celou kytku(ze spoda i z vrchu). Jednou pres den po cemz sem usoudil ze to bude chtit jeste vecer pac byly na slunicku za 30s suche. Dohromady teda dvakrat a je pravda ze sem je v tom celkem dosti vykoupal.
Mam teda pouze cekat jak se to dal vyvine nebo pro ne muzu neco udelat?
Jinak ostatni to snesli bez problemu a zrovna ty dve ktery byly nejhezci se pokroutily a zacli se objevovat zluta mista. Ted uz ma spicky listu smerem stonek(porad ale jen mlade listy, ty starsi jsou v pohode).:/
Život je kurva....s tou si ale člověk nejvíc užije
Postrik je omite 570EW ve forme emulze olej:voda. Postrik jsem provedl dvakrat a celou kytku(ze spoda i z vrchu). Jednou pres den po cemz sem usoudil ze to bude chtit jeste vecer pac byly na slunicku za 30s suche. Dohromady teda dvakrat a je pravda ze sem je v tom celkem dosti vykoupal.
Mam teda pouze cekat jak se to dal vyvine nebo pro ne muzu neco udelat?
Jinak ostatni to snesli bez problemu a zrovna ty dve ktery byly nejhezci se pokroutily a zacli se objevovat zluta mista. Ted uz ma spicky listu smerem stonek(porad ale jen mlade listy, ty starsi jsou v pohode).:/
Osprchovat,trochu to z nich smejt,aby mohly dejchat a pak doufat,že se zmotoří.. Někdy na brutální posrřik můžou kytky zareagovat i tímhle zmutantěním novejch listů..,po pár odrostlejch patrech by se měly ale srovnat..
Příště postřik neprováděj na slunci,ale ve stínu,aby co nejdýl působil,než oschnou,a druhej postřik na dozabití přeživších sviňuší vylíhlých z vajíček až tak cca po 5-7 dnech..A postřikuj spodní strany listů plus vystříkej povrch substrátu v květníku.Na horní straně listů ty svině stejně nejsou,nekladou vajíčka a kytka má aspoň čim dejchat..
Ať to dobře dopadne..
hoj, chtěl bych se zeptat jestli nevíte co se s tímto řízkem děje? Ty listz jso úplně suché, místy krepaté ale některé jsou ůplně v pohodě. Díky za odpověď.
KME
na listech se objevují malé žlutobíle tečky, nejprve jen pár a postupně to zamoří celý list. začalo to na dvou klonech, které jsou odjinud než ty dlší, nyní to je skoro na všech, zespod listů jsou občas mini kuličky. kytky normálně rostou ale přechází to i na nové listy
Původní příspěvek od mickeymouse na listech se objevují malé žlutobíle tečky, nejprve jen pár a postupně to zamoří celý list. začalo to na dvou klonech, které jsou odjinud než ty dlší, nyní to je skoro na všech, zespod listů jsou občas mini kuličky. kytky normálně rostou ale přechází to i na nové listy
Původní příspěvek od Volcano Je mozne ze silne slnko moze vadit malym sadenickam ktorym zacina 3 poschodie ? Listy sa trocha do takeho ako keby obluku dali.
Ano,je to možné..List do oblouku,tedy jedna strana zůžená,jakoby vykrojená je větš. neklamným znamením o přesvícení,pokud se nejedná o nějakou mutaci..Slunce už má sílu a po poledni už dává cca 900-1000W na metr2...čím menší jsou,tím je to pro ně těžší..Po cca 2 patrech by se to mělo srovnat..
Nevim jak u vás,ale v čechách hlásí na neděli ráno -2stC,to bude taky zajímavý..Má se brutálně ochladit od soboty do pondělí,Pankrác,Servác,Bonifác..přesně na den..
Edit : Podle vikipedie i jiných zdrojů je v našich podmínkách,zeměpisné šířce, letní intenzita slunečního záření cca 1000-1100W/m2.., blíže k rovníku,může se blížit až 1400W/m2..
Záleží i na odrazu od případných příznivě rozložených mraků,které to odrazem od nich směrem k zemi můžou ještě nakopnout výš..