Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
podle meho je problem se svetlem jakou periodu mas podle me si to přepnul na 12/12 a pak zase přepnul na rust a pak zase na květ
no vlastne ja to pestujem vonku a tuto dobu uz byvaju studene noci a tak to davam dovnutra na noc... a podivne zacala rast do vysky a rastie aj nova vetva.. mozem to ovplyvnit aj ked to je vonku???
Zdravím pány growery , jedu indoor a začly se mi tvořit nekrotické skvrny na listech. Bylo to asi pred tydnem kdyz jsem nasel na par kytkach tyhle skvrny , ale nijak se nesirily , tet jsem namichal novou zalivku s Metrop hnojema v pomeru 8ml/10l MR2 + 8ml/10l Amino Bloom + jsem zvedl o 1ml/10l CallGreen na 4ml/10l a vysledne EC bylo 1,9 a zaclo se to zhorsovat . Dneska jsem udelal proplach cistou vodou a vytok EC byl 2,0 a PH 5,9 . Myslite ze mam pridat MR2 slozky a ubrat ostatni abych nemel tak vysoke EC?
Diky za rady a doufam v brzkou odpoved.
Původní příspěvek od power Zdravím pány growery , jedu indoor a začly se mi tvořit nekrotické skvrny na listech. Bylo to asi pred tydnem kdyz jsem nasel na par kytkach tyhle skvrny , ale nijak se nesirily , tet jsem namichal novou zalivku s Metrop hnojema v pomeru 8ml/10l MR2 + 8ml/10l Amino Bloom + jsem zvedl o 1ml/10l CallGreen na 4ml/10l a vysledne EC bylo 1,9 a zaclo se to zhorsovat . Dneska jsem udelal proplach cistou vodou a vytok EC byl 2,0 a PH 5,9 . Myslite ze mam pridat MR2 slozky a ubrat ostatni abych nemel tak vysoke EC?
uber, uber.. je to krapet přehnojený..
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Zdarec, potrebuju poradit jsem tak mesic v rustu big bud xxl na 600kile hnojim hnojivem gold a+b+c 1ml na litr a stary listy vypadaj tak, jak na fotce a novy listy jsou brutalne svetly, nevite co to je??? diky...
Původní příspěvek od power
Takze ty skvrny jsou z prehnojeni a ne z nedostatku neceho? treba Magnesia ? A jeste jsem zapomel ze je to v kokosu a zalivam to DRIPem
tez se mi obevily a taky asi moc pac jsem presadil do noveho a + jsem jim jeste dal skoro plnou davku (po2 hnojene)
Cauko ludia, chcem sa spýtat v com moze byt problem. Rastlinky neboli poliate asi 5 dni, ale teplota vonku sa pohybovala okolo 20 stupnov a v noci 8 az 10. Hnojim to uz len na dojazd s Green sensation od Plagronu. Najviac su napadnute/poskodene najvacsie listy, listy na siskach su napadnute minimálne ale mam obavy aby sa to nerozšírilo. Za každu odpoved dakujem.
Čauvec všichni
Začal sem aplikovat Phyt-amin a začaly se mi oběvovat takoveto flíčky.
Ph se snažím držet kolem 6,5.
Za radu jak se toho zbavit děkuji predem
Původní příspěvek od power Zdravím pány growery , jedu indoor a začly se mi tvořit nekrotické skvrny na listech. Bylo to asi pred tydnem kdyz jsem nasel na par kytkach tyhle skvrny , ale nijak se nesirily , tet jsem namichal novou zalivku s Metrop hnojema v pomeru 8ml/10l MR2 + 8ml/10l Amino Bloom + jsem zvedl o 1ml/10l CallGreen na 4ml/10l a vysledne EC bylo 1,9 a zaclo se to zhorsovat . Dneska jsem udelal proplach cistou vodou a vytok EC byl 2,0 a PH 5,9 . Myslite ze mam pridat MR2 slozky a ubrat ostatni abych nemel tak vysoke EC?
mám na kytkách úplně to samé.. EC neměřím.. bojím se zda to není spíš nějaká plíseň :X