Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
bubik : a na jakou hodnotu EC? protoze sem treba koukal na strakach canny maj takovou kalkulacku kam zadas udaje o hodnotach vstupni vody a ono ti to vyplivne kolik bys mel davkovat EC a na me vypadlo ze uz na maly kytky bych mel solit 1,5 a nejvyssi hodnota byla nekdy ve 3.tejdnu kvetu asi EC 2,8...tak myslis ze bych mel zkusit tech 1,5...?
Me nevadi ,ze jsem hlucnej...ale sere me ,ze slysim hovno.....
Původní příspěvek od jestedman chily, plísně a škůdce bych vyloučil, imho to je disbalance nějakého prvku, nebo teplota. za disbalanci dost často může ph. v tomto případě jsou kapkové testy absolutně nedostačující, pujč si někde phmetr.
ano, ale hlava mu psal, at prida dusik, ale nikde tam nevidim nejakou zminku o grow slozce - jenom bloom a green sensation
pridej trochu toho dusiku - za jak dlouho sklizis ??
ano, ale hlava mu psal, at prida dusik, ale nikde tam nevidim nejakou zminku o grow slozce - jenom bloom a green sensation
pridej trochu toho dusiku - za jak dlouho sklizis ??
cau, takze bych mel prikoupit jeste neco na rust od plagronu? ja myslel ze v alga bloom a GS bude dusiku dost... na tom jejich planu hnojeni konci s alga grow ve 2. tydnu; dneska je to 51. den kvetu, takze pocitam, ze tak za 14 dni, mozna 20 podle toho jak budou vypadat, ale rekl bych ze je to dost omezuje, i kdyz jedu vevnitr poprve cekal jsem vetsi plody
dik za radu, zkusim pridat dusik, mohl by jste mi prosim vas jeste poradit jak? nevim jestli jsem to pochopil dobre s tou grow slozkou,
cau, takze bych mel prikoupit jeste neco na rust od plagronu? ja myslel ze v alga bloom a GS bude dusiku dost... na tom jejich planu hnojeni konci s alga grow ve 2. tydnu; dneska je to 51. den kvetu, takze pocitam, ze tak za 14 dni, mozna 20 podle toho jak budou vypadat, ale rekl bych ze je to dost omezuje, i kdyz jedu vevnitr poprve cekal jsem vetsi plody
dik za radu, zkusim pridat dusik, mohl by jste mi prosim vas jeste poradit jak? nevim jestli jsem to pochopil dobre s tou grow slozkou,
dik, chily
jasan, chtelo by to jeste ten alga grow (nebo terra)
ale ted uz s tim moc toho neudelas, nevim jestli ma cenu to tam ted jeste lit - at se vyjadri zkusenejsi ....
jasan, chtelo by to jeste ten alga grow (nebo terra)
ale ted uz s tim moc toho neudelas, nevim jestli ma cenu to tam ted jeste lit - at se vyjadri zkusenejsi ....
nj, aspon trosku jim to snad pomuze, stejne je divne, ze jim alga bloom a GS nestaci, ve schematu hnojeni od plagronu se alga grow pouziva jenom na rust. myslel jsem ze vsechny potrebne ziviny budou mit z toho co jim davam...
Zdravim, opět tu mam nový problém s listy. Asi je to vtipne ale podobné příznaku mají jiné druhy květin v zimě a průvanu. Je to i u tehto stejné ? je pravda že i v jejich noci na ně jedou ventilatory dost a mají teplotu 16 až 1á
Původní příspěvek od Tes Ahoj, dela se mi tohle na listech vsech kytek..
co sem tu vycet tak podobne vypadalo spaleni hnojivem.. tak sem tyden nehnojil a zaleval jen cistou vodou.. ale dela mi to i na listech co narosli za ten tyden.. dneska uz sem pohnojil..
kytky belladona ze semen od seed paradise
stari 2 tydny bez 1 dnu
hnojim BioBizz ... momentalne RootJuice a BioGrow oba 2ml/l
svetlo 250w sodik
ph vody 5,6 ph pudy (kaktus,perlit,keramzit,vermikompost) 6,2
ec nevim
teplota den 28 noc 20 +- stupen
vlhkost pres den 70% noc 80% +- 5%
takze nejakej jinej duvod? dik za rady
dotazek jenom.. jak sem to tehda měl moc výživné a přesadil, tak nove listy od te doby uz nemaj znamky prehnojeni a jsou krasne zelene.. jen mne zajima jestli se to prehnojeni ze zacatku nejak projevi v budoucnosti na kvalite a na vsem nebo to zas tak moc nevadi
Ahoj, mam v jednom boxiku POGy a Chroniky, a ted mi odchazeji ty Chroniky, viz fota, nevim si s tim rady, udelal jsem pruplach, snizil EC, ale nelepsi se to.
K setupu: Je 30tej den kvetu, 600W HPS, puvodni EC 1.85, PH 5.5, zakladni hnojky HEsi Hydro Bloom, doplneno enzymy od AH, malinko HESI PK13-14, mala davka TOP MAX.
Co je zajimavy tak POGy zatim vypadaji OK, palice maji petinasobne velke.
Poradi mi nekdo? Prosel jsem vsechny therady o listech, nejsem si jistej co by to mohlo byt.
Jedu to v Librach, koreny vypadaji OK
MK
Ještě doplním že mám zlikvidovanej PH metr, špatná údržba, a nejde zkalibrovat, tj. můj odhad PH může bejt mimo, no už čtvrtej den čekám na novej PH matr a slibuju, že se o něj budu starat.
Navíc teda odvčera už i ty POGy mají změnu na špičkách listů, ubral jsem zase hnojiva, přidal vodovodní vodu oproti osmotický.
Původní příspěvek od MK72 Ahoj, mam v jednom boxiku POGy a Chroniky, a ted mi odchazeji ty Chroniky, viz fota, nevim si s tim rady, udelal jsem pruplach, snizil EC, ale nelepsi se to.
K setupu: Je 30tej den kvetu, 600W HPS, puvodni EC 1.85, PH 5.5, zakladni hnojky HEsi Hydro Bloom, doplneno enzymy od AH, malinko HESI PK13-14, mala davka TOP MAX.
Co je zajimavy tak POGy zatim vypadaji OK, palice maji petinasobne velke.
Poradi mi nekdo? Prosel jsem vsechny therady o listech, nejsem si jistej co by to mohlo byt.
Jedu to v Librach, koreny vypadaji OK
MK
Zdarec,tak tu začínám mít stejný problem.Velký řezy co jsem dostal od známýho jsem vyhodil,protože jsem si myslel,že je to jeho starou hlínou a vzal jsem si od něj ty stejný jen malý.Pořešil jsem novou hlínu plagron royalty-mix a po čtrnácti dnech se to začalo takto srát.Momentálně svítím 4 kilem v boxu 120/120/200,ještě jsem to pořádně nepohnojil pač uvádí že je ta hlína na měsíc prohnojená.Teplota u vrcholků je nějakých 27-28 a přes noc 20-21 pH zálivky jsem dával 6,0 včera jsem zvýšíl na 6,2 a při této hodnotě mi vytíkala voda z květníku 6,8 myslíte si,že mám to ph ještě snížit aby vytíkala menší hodnota?Jelikož mám vymytý květníky,novou hlínu na metr prohnojenoum,tak nevim co by to mohlo být.Leda nějakej nedostatek kterej ta hlína neobsahuje.Pak by to mohla být zálivka se špatným pH ale to by musel být vadnej metr pač jsem ho skalibroval a na konec špatný řezi ale bere od něj i kamoš a ten je má v cajku.Řezi jsou 14 dní starý a v 6,5 litrovejch květníků.Žádný potvory na listech jsem nenašel.Pomže mi to někdo vyřešit??Za každou radu předem děkuji.
Původní příspěvek od Cham* Zdarec,tak tu začínám mít stejný problem.Velký řezy co jsem dostal od známýho jsem vyhodil,protože jsem si myslel,že je to jeho starou hlínou a vzal jsem si od něj ty stejný jen malý.Pořešil jsem novou hlínu plagron royalty-mix a po čtrnácti dnech se to začalo takto srát.Momentálně svítím 4 kilem v boxu 120/120/200,ještě jsem to pořádně nepohnojil pač uvádí že je ta hlína na měsíc prohnojená.Teplota u vrcholků je nějakých 27-28 a přes noc 20-21 pH zálivky jsem dával 6,0 včera jsem zvýšíl na 6,2 a při této hodnotě mi vytíkala voda z květníku 6,8 myslíte si,že mám to ph ještě snížit aby vytíkala menší hodnota?Jelikož mám vymytý květníky,novou hlínu na metr prohnojenoum,tak nevim co by to mohlo být.Leda nějakej nedostatek kterej ta hlína neobsahuje.Pak by to mohla být zálivka se špatným pH ale to by musel být vadnej metr pač jsem ho skalibroval a na konec špatný řezi ale bere od něj i kamoš a ten je má v cajku.Řezi jsou 14 dní starý a v 6,5 litrovejch květníků.Žádný potvory na listech jsem nenašel.Pomže mi to někdo vyřešit??Za každou radu předem děkuji.
bude to urco spatnym phckem,rekl bych nedostatek horciku....no jak se tak divam znova na tu fotku,tak tech prvku tam bude chybet asi vic.over si ph.prubni ph i vody,ktera odteka(odpad).jestli neodteka nic,tak to trochu vic prolej a zjisti rozdily ph vstupu a odpadu a srovnej si to.