Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam white widow a zacali mi zltnut listy rastliny su len 3 tyz 18/6 faze mam ich pod 250mh a 250 cfl hnojim to plagronom 2ml/l alga grow a 1ml/l start up polievam ich kazdy 2 den po 250ml teplota je optimalna 27-29 den a 22-23 noc vlhkost je tak 60% ludia ak mi vie niekto poradit cakam na radu zatim dik
Ahoj prosím poradte mi s tímto problémem,vyskytuje se mi jen u těch větších kytek blíže k lampě,,,tento problém mám již druhý grow.Děkuji vám moc za radu..já už fakt nevím,,,bojím se že to přehnojím zase:-(
Jestli máš šejdrem Ph,tak holky z toho hnojiva moc mít nebudou..a jestli je to málo dusíku,(jako že podle toho žloutnutí nejspíš jo..)tak v algabloom neni skoro žádnej..růstový hnojivo už nedáváš? do kdys dával a jak dlouho ti to kvete?prvotní je vědět to Ph
ph měřím papírky,,,podle stupnice barvivosti to mám kolem 6,,na růstu jsem používal pagron roots,pak sem tam postřik phytaminu,v období větu jsem začal postupně od mala přidávat alga bloom a nic víc nedávam,,,žloutnou mi lístky,,,zřejmě ph opravdu špatné a je třeba koupit elektronickej co myslíte,jak jednoduše dát kytce potřebný dusík?diiikk
Hned jim dát plnou palbu,to neni moc dobrý..Ale hlavně,root je na vývoj kořenů,na růst je Alga grow,jinými slovy,krom dusíku obsaženýho v substrátu si jim v podstatě žádnej nedával,těžko se divit,že žloutnou..
jak bych je co nejlépe vzpamatoval?Plnou palbu jsem právě vůbec nedával ,,,dával jsem od minima až po dnešek ,dneska jsem jim dal 4ml do litru,,,kurde...a to jsem hnojil tak 1 týdně,když jsem myslel že jsou přehnojené ,začal jsem je prolívat a nebylo vidět že by z květináču teko hnojivo zbarvené,,prostě čistá voda...
Tak to sorry,já si to přebral,že do teď nic,a dnes hned 4ml..V Pl.bloomu malinko N je,ale o dost míň,než třeba v Biobizzbloomu..Přidávej tak 2ml grow a měly by se srovnat...K tomu normálně bloom..Nebo jestli máš možnost,tak jen jednosl. N hnojku,namísto grow,prostě dohnat deficit N,kterej ale podle fotek neni zatim nijak katastrofální..