Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 29 30 31 32 33 »
Autor
Téma 
rytnyteror
Nový Člen

Karma uživatele rytnyteror - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 481

mam white widow a zacali mi zltnut listy rastliny su len 3 tyz 18/6 faze mam ich pod 250mh a 250 cfl hnojim to plagronom 2ml/l alga grow a 1ml/l start up polievam ich kazdy 2 den po 250ml teplota je optimalna 27-29 den a 22-23 noc vlhkost je tak 60% ludia ak mi vie niekto poradit cakam na radu zatim dik

i live for cannabis

Old Post 27-02-2010 v 17:24 PM
rytnyteror je offline   Profil uživatele rytnyteror   Find more posts by rytnyteror   Foto galerie člena rytnyteror   Click here to Send rytnyteror a Private Message   Add rytnyteror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 482

Ahoj prosím poradte mi s tímto problémem,vyskytuje se mi jen u těch větších kytek blíže k lampě,,,tento problém mám již druhý grow.Děkuji vám moc za radu..já už fakt nevím,,,bojím se že to přehnojím zase:-(

Old Post 02-03-2010 v 05:56 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 483

pak jěště žloutnou konečky listů...viz foto

Old Post 02-03-2010 v 06:04 AM
Host
Host

Příspěvek č. 484

děkuji za pomoc:-)

Old Post 02-03-2010 v 06:07 AM
Host
Host

Příspěvek č. 485

Čau,Ph zálivky,a toho co vyteče ven?Jak často zalejváš,čim hnojíš a kolik?

Old Post 02-03-2010 v 08:40 AM
Lord A.
Nothing is True

Karma uživatele Lord A. - 45% PěstitelskáKarma uživatele Lord A. - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 486

hele chlapi, mrkněte se mi taky na tu moji šalvěj nahoře, prosím.

♔▣▢▣▢▣♜▣ šach mat
▣▢▣▢▣♜▣▢

„The sun gives spirit and life to plants and the earth nourishes them with moisture.“
→→→→Leonardo da Vinci
Kam čert nemůže, tam svlačec nastrčí.

Old Post 02-03-2010 v 15:27 PM
Lord A. je offline   Profil uživatele Lord A.   Find more posts by Lord A.   Foto galerie člena Lord A.   Click here to Send Lord A. a Private Message   Add Lord A. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 487

ta šalvěj vypadá že má malou vlkost, to je typickej problém šalvěje

sadic: srovnej PH a popř přidej trochu N

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 02-03-2010 v 16:20 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 488

ok pokusím to napravit,,,dám trochu alga bloom...

Old Post 02-03-2010 v 16:39 PM
Host
Host

Příspěvek č. 489

Jestli máš šejdrem Ph,tak holky z toho hnojiva moc mít nebudou..a jestli je to málo dusíku,(jako že podle toho žloutnutí nejspíš jo..)tak v algabloom neni skoro žádnej..růstový hnojivo už nedáváš? do kdys dával a jak dlouho ti to kvete?prvotní je vědět to Ph

Old Post 02-03-2010 v 17:42 PM
Host
Host

Příspěvek č. 490

ph měřím papírky,,,podle stupnice barvivosti to mám kolem 6,,na růstu jsem používal pagron roots,pak sem tam postřik phytaminu,v období větu jsem začal postupně od mala přidávat alga bloom a nic víc nedávam,,,žloutnou mi lístky,,,zřejmě ph opravdu špatné a je třeba koupit elektronickej co myslíte,jak jednoduše dát kytce potřebný dusík?diiikk

Old Post 02-03-2010 v 18:03 PM
Host
Host

Příspěvek č. 491

toho alga bloom dávám 4ml do 1L,teda až dneska poprvé taková dávka,,,mám 30den v květové fázi

Old Post 02-03-2010 v 18:06 PM
Host
Host

Příspěvek č. 492

Hned jim dát plnou palbu,to neni moc dobrý..Ale hlavně,root je na vývoj kořenů,na růst je Alga grow,jinými slovy,krom dusíku obsaženýho v substrátu si jim v podstatě žádnej nedával,těžko se divit,že žloutnou..

Old Post 02-03-2010 v 18:10 PM
Host
Host

Příspěvek č. 493

jak bych je co nejlépe vzpamatoval?Plnou palbu jsem právě vůbec nedával ,,,dával jsem od minima až po dnešek ,dneska jsem jim dal 4ml do litru,,,kurde...a to jsem hnojil tak 1 týdně,když jsem myslel že jsou přehnojené ,začal jsem je prolívat a nebylo vidět že by z květináču teko hnojivo zbarvené,,prostě čistá voda...

Old Post 02-03-2010 v 18:15 PM
Host
Host

Příspěvek č. 494

Tak to sorry,já si to přebral,že do teď nic,a dnes hned 4ml..V Pl.bloomu malinko N je,ale o dost míň,než třeba v Biobizzbloomu..Přidávej tak 2ml grow a měly by se srovnat...K tomu normálně bloom..Nebo jestli máš možnost,tak jen jednosl. N hnojku,namísto grow,prostě dohnat deficit N,kterej ale podle fotek neni zatim nijak katastrofální..

Old Post 02-03-2010 v 18:23 PM
Host
Host

Příspěvek č. 495

v pohodě,,,takže dneska už to nechám tak a další zálivku dám grow myslím že 4ml do litru je až dost a tak 2ml bloom do litru,může být?

Old Post 02-03-2010 v 18:30 PM
Host
Host

Příspěvek č. 496

anebo tam hodím 4ml do litru growu a 2ma litry to jěště přeliju,hm

Old Post 02-03-2010 v 18:34 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:41 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 29 30 31 32 33 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás