Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo tato fotka nademnou je Petrin .. proste sem se rozhod ze jednou vystrcim pr*el z vesnice, vzal sem fotak, prez net zjistil vlak a proste se nablind rozjel brutalne zhulit doprahy
Hehe najlepsie povolanie...sedet vedla sofera v autobuse a hovorit do mikrofonu tu picovinu ze:nasleduje zastaaavka...
a samozrejme mat pri tom riadneho speka :
Já dělám na jaderný elektrárně technika. V jednom kuse sedím u počítače a něco šéfuju. Normálně sem v práci ready, ale jednu dobu jsem dělal fotodokumentaci zařízení. Párkrát jsem musel jít na noční a to se mi podařilo přijet naprosto bokem. Tohle industry prostředí v noci a skoro bez žádnejch lidí je hodně psycho... Ale jinak po práci furt
Elektrikář v nemocnici. V práci nikdy. Přez den hodně lidí a v noci bych asi dostal z toho schizu. Jednou mi vypadla v šatně z bundy skleněnka a nepovedlo se mi ji najít. Zá pár dnů ji našel někdo jiný, dost to rozebírali, stresovali, berou mne za feťáka, ale teďka v pohodě