Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Peltsky taky přidám svojí trošku do mlýna.... mám na balkonku AK 48 a Blackjacka, obojí z feminizovanejch semen od nirvana seeds...
Kytky taky nekvetou a to sem je skoro měsíc hnojil ALga bloomem aby začali a nic, akorát měli nedostatek dusíku, žloutli listy a musel sem jim dát zase alga grow..
Jinak doufám, že už co nejdřív začnou kvést, kámoš má doma kytky z druhý poloviny semínek co sme objednávali a black jack už mu prej kvete.
Takže nevim kde je problém, pač oba bydlíme ve stejnym měste...
SUbstrát , teplota , vlkost , Nekvetoucí Shit který se zakoulal do balení ? Vše je možné :-P
Real McCoy mi začal dělat minipaličky 23. sprna, a 22. září jsem musel předběžně sklidit z důvodu plísně. Kvetl jak vidíte zhruba měsíc, avšak zhuloval jak prase Btw, na zahradě mám Nebulu a Northern Light a ještě nekvetou, řikám vám, zda nebude přizníví podzim, tak z outdoorem to letos nevidím vůbec dobře.. Hold tyhle odrůdy nejsou předkultivovány na náš "mírný" pás.
Původní příspěvek od Banány Real McCoy mi začal dělat minipaličky 23. sprna, a 22. září jsem musel předběžně sklidit z důvodu plísně. Kvetl jak vidíte zhruba měsíc, avšak zhuloval jak prase Btw, na zahradě má Nebulu a Northern Light a ještě nekvetou, řikám vám, zda nebude přizníví podzim, tak z outdoorem to letos nevidím vůbec dobře.. Hold tyhle odrůdy nejsou pěstovány v našem "mírném" pásu.
Přesně .. ty teploty co jsou tet a co určitě budou jsou hrozné .. s 30 stupnů na 15 a v noci na 8 to je docela velká bída.
no ani nehovorte tu na slovensku je tiez kosa jak v rusku teraz je mozno 10stupnov a prsi to je teda bida,zohnal som si modely na nase pasmo aby dozreli ale nedavam tomu velku nadej ak bude taketo pocasie,predchadzajuce roky o taktomto case bolo 30stupnov...
Na jaře jsem prodal kompletní L Homebox stan a řekl jsem si, že Indoor po 6 growech už nikdy - člověk pak moc hulí, když sklizeň je klidně i 4 do roka a když se "všude kam se podívá" válí šiška nějakého skunku, tak je to potom těžký to moc nepřehánět s hulením a všeho moc škodí že jo..
Takže jsem si na jaře řekl, že pojedu tento rok jen OUT Zasadil jsem 3 kytky a to 2xWW řízky z matky od sensi seeds od kámoše a 1xBublecious z fem. semínka od Nirvany. Ještě před 10 dny měla WW jen pár preflowers jinak nic, ale poté co jsem ji zalil biobizem na květ(na růst jsem nehnojil ničím a kytky mají i tak v květináči asi 1m!), tak už po 10 dnech má WW krásné malé šištičky a dokonce už i mírně pocukrované..Bublecious od nirvány je In odrůda (zbytek z posledního in growu) a v pohodě už začíná kvést také, ne tak moc jako WW, ale kvete..zhluky preflowers a obrys šišky už je znatelný, doporučuji tudíž rozhodně vytrvale hnojit kvalitním hnojivem s dostatečný obsahem fosforu (chem. kristalon květ zrovna nemyslím) a výsledek se určitě dostaví..
Trošku obavu mám jen z toho počasí, protože podzim má být chladný a deštivý, uvidíme jaké bude počasí doopravdy (dlouhodobé předpovědi většinou nevycházi vždy tak jak jsou předpovězeny - kéž by)
Ale jestli to tak bude, tak nejen že budou kytky špatně dozrávat, ale také hrozí plíseň a to brzy! Ničím chem. proti plísni kytky stříkat nechci, takže jestli to bude tak a přijdu o celý out díky plísni a nezralosti, nezbyde mi nic jiného, než se vrátit zpět ke spolehlivému a na počasí nezávislému Indooru.
Původní příspěvek od loner_x Ok, také přidám po dlouhé době nějaký příspěvek:
Na jaře jsem prodal kompletní L Homebox stan a řekl jsem si, že Indoor po 6 growech už nikdy - člověk pak moc hulí, když sklizeň je klidně i 4 do roka a když se "všude kam se podívá" válí šiška nějakého skunku, tak je to potom těžký to moc nepřehánět s hulením a všeho moc škodí že jo..
Takže jsem si na jaře řekl, že pojedu tento rok jen OUT Zasadil jsem 3 kytky a to 2xWW řízky z matky od sensi seeds od kámoše a 1xBublecious z fem. semínka od Nirvany. Ještě před 10 dny měla WW jen pár preflowers jinak nic, ale poté co jsem ji zalil biobizem na květ(na růst jsem nehnojil ničím a kytky mají i tak v květináči asi 1m!), tak už po 10 dnech má WW krásné malé šištičky a dokonce už i mírně pocukrované..Bublecious od nirvány je In odrůda (zbytek z posledního in growu) a v pohodě už začíná kvést také, ne tak moc jako WW, ale kvete..zhluky preflowers a obrys šišky už je znatelný, doporučuji tudíž rozhodně vytrvale hnojit kvalitním hnojivem s dostatečný obsahem fosforu (chem. kristalon květ zrovna nemyslím) a výsledek se určitě dostaví..
Trošku obavu mám jen z toho počasí, protože podzim má být chladný a deštivý, uvidíme jaké bude počasí doopravdy (dlouhodobé předpovědi většinou nevycházi vždy tak jak jsou předpovězeny - kéž by)
Ale jestli to tak bude, tak nejen že budou kytky špatně dozrávat, ale také hrozí plíseň a to brzy! Ničím chem. proti plísni kytky stříkat nechci, takže jestli to bude tak a přijdu o celý out díky plísni a nezralosti, nezbyde mi nic jiného, než se vrátit zpět ke spolehlivému a na počasí nezávislému Indooru.
No právě, zní to krásně ale bohužel Srpen není Srpnem, vypadá jak Říjen, takže jak to mám pohnojit když mi to za hoďku vypláchne přívalák, takže nezbejvá než doufat v babí léto.
Původní příspěvek od irdzi vono v nejaky prispevku buhvikde na groweru nekdo psal ze perioda 12/12 je az nekdy kolem 20tyho zari ...a indoor modely si proste davaji na cas ...jinak u me v WW stejna situace - nejvetsi a nejkosatejsi kytky co jsem kdy mel...enem nekvetou
Co jsem nahlídl do lunárního kalendáře pro střední Evropu tak perioda den/noc podle zimního času (letní se uměle přidává +1 hodina ale kytky to neví) je dřív. http://calendar.zoznam.sk/sunset-cz...=&timezone=01a0
Jinak prej září by mělo být solidní na teploty ale říjen by měl už být chladný.
Tento týden to prostě nepokvete je zima a prší .
letos mi noname sativky začali nakvétat už koncem července a mají pěkné 6cm kvítka tak doufám že v září sklidím že už toho deště bylo dost.
Původní příspěvek od vousac Jinak prej září by mělo být solidní na teploty ale říjen by měl už být chladný.
Tento týden to prostě nepokvete je zima a prší .
Jo, koukal jsem na výhled a snad už od Čtvrtka by to mělo bejt dobrý.
Tet jsem vděčný že sem si nechal kvítí v květináčích , protože banda radila at je šoupnu do hlíny - Už 2 dny tu není ani 10 stupnů a chčije ale ten silný vírt co tady je (Jsem z moravy) - http://www.novinky.cz/domaci/210114...ladiny-rek.html
.. hrůza . Dal sem je domů - tak jen doufám že bude hezky ..
Jn, takovýhle počasí na začátku podzimu by mohl být náznak skvělýho konce podzimu s dobrýma teplotama a velkým množstvím slunečního světla, aby všechno stilho v pořádku a bez plísně dozrát. :-))
Původní příspěvek od Pepas Jn, takovýhle počasí na začátku podzimu by mohl být náznak skvělýho konce podzimu s dobrýma teplotama a velkým množstvím slunečního světla, aby všechno stilho v pořádku a bez plísně dozrát. :-))
u nas uz pres tyden chcije fouka vitr jak zacatek listopadu jestli to takhle pujde dal letosni out zkonci spatne
no a ted nevic ve zpravach ukazujou ze ma chcat i na dale pocasi zpyceny kazi me to naladu