Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím groweři,prosím o radu co kytce chybí .. Je to konec druhého týdne květu,možná teď byl výkyvy v pH,ale snažím se jej držet od 6,3 do 6,9 .. Hnojím AH (1-2-3) , Enzymy 1ml/l , CO2 Tablety . Problém jsem popisoval už v příspěvku č.397 a 398 , nicméně mi nikdo neporadil. Ještě v příspěvku 402 má uživatel stejný problém,tam se říká že je to genetikou. Nicméně nevím,jestliby to zašlo až tak daleko... Za každou radu,tip a trik,budu jen rád ...
Čau zahradníku sice zatím nejsem žádný extra znalec ale řekl bych že toto je plíseň jak prase... je to i v palicích takže to je špatný... být tebou skosím to a zachráním co pude.
Zdarec pánové taky mám problém..konce listu usychají oběvují se hnědo-rezavé fleky po různých rostlinách nevím co to je uz to nějákou dobu zalívám jen vodou a problém neustupuje tak mi zkuste k tomu něco říct
nejmladsi listy a nove vyhonky se krouti dolu a zloutnou. nevypadaji vubec dobre. Podle faq byvh typnul Zinek tak sem prihnojil ale vysledek zadny. Co mam pro holky udelat?
PS: ta druha fotka mi nesla zaostrit ale deformace listu videt myslim jde.
Život je kurva....s tou si ale člověk nejvíc užije
Nejmladsi listy a nove vyhonky se ruzne deformuji, krouti se k zemi a zloutnou. Podle FAQ bych tipoval Zinek tak sem kyti prihnojil ale bez vysledku. Co mam pro holky udelat? Diky z kazdou radu
PS:Posledni fotka mi nesla zaostrit ale deformace myslim jde videt.
Život je kurva....s tou si ale člověk nejvíc užije
Původní příspěvek od Fredy Nejmladsi listy a nove vyhonky se ruzne deformuji, krouti se k zemi a zloutnou. Podle FAQ bych tipoval Zinek tak sem kyti prihnojil ale bez vysledku. Co mam pro holky udelat? Diky z kazdou radu
PS:Posledni fotka mi nesla zaostrit ale deformace myslim jde videt.
Zdravim všechny ... Na letošní outdoor jsem si chtěl rostlinky trochu předpěstovat a tak jsem si na pár tejdnů přetvořil PC. Dával jsem jim trochu kořenového stimulantu. Ale poslední dva dny kytičky ztrácí pomalu na barvě a nejsem si jist co jim chybí nebo naopak co jim přebejvá. Tak prosím o radu.
Původní příspěvek od TřiPaštiky Zdravim všechny ... Na letošní outdoor jsem si chtěl rostlinky trochu předpěstovat a tak jsem si na pár tejdnů přetvořil PC. Dával jsem jim trochu kořenového stimulantu. Ale poslední dva dny kytičky ztrácí pomalu na barvě a nejsem si jist co jim chybí nebo naopak co jim přebejvá. Tak prosím o radu.
vypadaj jako přehnojený .... v jak velkých květináčích je máš ? ... nehnijou ti kořeny ?
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká