Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pánové, mám k vám jednu prosbu... plííís, buďte fakt opatrný - a pokud na nějakej strom polezete, rozhodně to nedělejte vyhulený... Nevím, kolik vám je, ale v případě, že by se komukoli z vás cokoli stalo (a to není vůbec nereálný), mohli bychom nést následky všichni na groweru, co s tím máme něco společnýho... Myslete na svoje zdrawííí, rodinku a tak... A v neposlední řadě i na nás, growery..
Vono spadnout z dvaceti metrů fakt není prdel...
Závěrem bych rád zdůraznil, že vás v žádném případě nenabádám k jakékoli nelegální činnosti, ani k činnosti s ní související - lezení na stromy..
Scorch: jasně, že to v konečným důsledku neovlivním, spíš jsem jen měl takovou potřebu vznéstu tuhle prosbičku... měl bych pak černý svědomí...
TIME: Já jsem to spíš směřoval na "nováčky"... u zasloužilých tree-growerů samozřejmě předpokládám dostatek zkušeností...
A spolejhat se na to, že se pak kdokoli v šoku z toho, co se mu stalo a na nátlak rodičů apod. ani slovem nezmíní o groweru se mi nějak nechce...
všecko co dozraje dřív než v 10 měsíci (beru to podle toho co tam píšou a podle zkušeností keteré sem nabral při pěstování toho co sem si koupil) neboli november až december je pozdě pro CZ outstrom
jinak sem se už málem 3x rozmázl při budování stromů 1x z toho sem se na poslední chvíli chytil větve (okamžitě sem si zapálil)
OPATRNĚ
na stromech mi vyrostlo a vykvetlo to co vidíš na mých foto na zhruba straně 37
No ja sem se minuly rok pokousel o stromy (bohuzel neuspesne), a s kytkama furt lomcoval vitr, to sem ale vyresil privazanim, takze se zadna nezlomila ale ten vitr zpusoboval takove skarede pokroucene listy a tim padem pomaly rust takze z toho nakonec nic nebylo, ale to bylo zpusobene spis moji lenosti a v obdobi velkeho sucha mi kytky uschly, tak sem se chtel zeptat jestli nikomu z vas nedelal vitr podobne problemy a popripade jak to vyresit?
nevim jestli je to dobrej napad to tady publikovat(co kdybych byl corka-jako ze nejsem-a precet si to tady tak jenom chodim a cumim na stomy...) Jinak napad je to dobrej asi to taky zkusim...
Hele vymyslel sem jednu vychytavku vohledne pestovani na stromech,jenze se to neda popsat,we windowsu v malovani sem to nakreslil ale nevim jak to sem mam dostat..Za radu dik
Fermer:dej pripojit foto nad napisem rychle odpovedet
Jinak je to super tema taky asi zkusim jeden kyblik na ziskani zkusenosti
Vysadim nejakej no-name skunk to bude rachot ale jeste popremejslim
a najdu nejakej hodne zarostlej strom uz od spodu abych nemusel tak trpet pri lezeni neco nizouckyho
cim si clovek neprojde to nebude umet poradne
tzn.zkus vse. Zdravim.
taky se letos chystám na stromy, nemám sice moc kvalitní seeds, ale pár kbelíků stejně vysadím do korun, tak snad to vyjde - tenhle thread hodně pomohl
Původní příspěvek od Fermer nevim jestli je to dobrej napad to tady publikovat(co kdybych byl corka-jako ze nejsem-a precet si to tady tak jenom chodim a cumim na stomy...) Jinak napad je to dobrej asi to taky zkusim...
no jestli jsi to uz nekdy zkousel - cucet jen do korun stromu,kdyz si udelas vychazku lesem - tak urcite dobre vis, ze je to mozny vydrzet jen kratkou dobu, protoze te hned za chvili zacne ukrutne bolet zakrkem...
...klidne to zkus. Pestovani na stromech je po indooru a nekdy vlastni zahradce nejbezpecnejsi zpusob farmareni....
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "
Zdravím všetkých stromolezcov.
Vam teda poviem ze je to super nápad na stromoch.Uz celé dni citam toto forum,naberam informacie a dnes som bol pripevnit prvy kybel.Minuly rok som pestoval v sklenniku,ale teraz to nepojde lebo fotrovci su zasadne proti.
Ako tak pozeram v cechach je to narodny sport
Drzim vsetkym palce a prajem co najmenej padov.
cus
2 all : chystám se letos konečně sadit na stromy. Nastudovaný to tu mám jak je rok dlouhej. Chci se jenom zeptat, jestli se nějak nedaj sehnat ty kýble aj jinde. Vím, že se daj sehnat od Primalexu, nebo od marmelád v pekárnác, nebo v Tescu atd. ale jestli někdo vykoumal něco lepšího, bych ocenil radu. Dík moc.
"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"