Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od flySter HERBSMAN - Mňau? ako ten POKEMON
budem sa opakovat, flyster citaj flajster = cast zenskeho pohlavneho ustrojenstva pisk, picny lalok atd
piisk
Tak to teda neeee . Z toho to odvozený neni!
Jsou to citoslovce ke kočce.
Ale už ta přezdívka neni aktuální. Říkají mi tak ze zvyku.
Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.
jasneee , nic v zlom celkom ma to potesilo, pre mna je to neobvykla prezivka do partie...aby som nebol óté tak v osobnom zivote ma par ludi vola miki, vzniklo to na skole miki -> mikimaus -> mys -> potkan -> JA"
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
Dlouhý léta jsem byl Amber. Kdo hrál Diablo 1 tak ví, všude tam byly jantarový (amber) věci a mě se jich na postavě sešlo V trošku vyžším věku jsem si všiml, že je to až moc používané jméno striptérek a tak jsem hledal jinde a skončil u Barbastell. Vychází to z Barbastella Barbastellum neboli netopýr černý Zahlídl jsem to na výletě na nějaký naučný stezce na horách a už to bylo
A Bůh stvořil konopí, aby učinil člověku život snesitelnějším...
Tak ja bych touto cestou osvětlila význam mýho nicku, abych to uvedla na pravou cestu. Tento nick je spešl pro grower a jinak užívám jiný, stálý už víc než desetiletí.) Nad nickem jsem si hlavu nelámala,prostě mě Divoženka napadla jako první lesní bytost v ženským rodě, taky to na mě občas bylo směrovaný,tato hláška z řad přátel , a myslím,že k lesu je má osoba už nějaký čas spjata. Takže tímto chci říct,že by lepší byla v mým případě nějaká lesana nebo lesní žena. Tento nick nemá nic společnýho s tím,že bych byla nějaká divá, diva, divotvorná, nebo podobný hlody, a už vůbec ne divoká.
Tak jednoduše spoměl jsem si na svoji milou hračku ze svojeho mini věku Igračka zahradníka ale na ty si z vas asi už nikdo nespomína že, kdybi jo a měli jste ho náhodou doma, tak můžem tak můžem domluvit obchod nikde tuto old school hračičku nemohu sehnat a potřebuji jí na AVATAR kdyžtak PM
ja sem jezdil od svych 13 let ale spiš tam kalim a hulim než bojuju ale když s e do toho dostanu tak se řežu hlava nehlava....bitvy jako PP, B5A atd.....mordor 4ewer