Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau mástři, nechci Vám toto moc rozmlouvat, ale pokud je nedosvicujete, tak od toho moc (nic) nečekejte.
Tahle rostlina potřebuje určité dávky světla v určitých fázích. Momentálně je venku světlo cca od 7h do 17h tzn. asi 10 hodin což na růstovou fázi zdaleka nestačí. Květinky Vám začnou hned kvést ať chcete nebo ne (vlastní zkušenost).
Pokud nechcete bastlit žádný growbox, protože to máte jen jako předpěstování pro outdoor, tak bych doporučil pořídit úsporku na dosvicování. Stojí pár korun a nevyžaduje v podstatě žádnou elektroinstalaci.
Já ji dal na okno jen ze zvědavosti.Vstávám až odpoledne,takže kytka na okně má asi 4 hodiny deního světla.Večír u pc svítím.Jestli to má nějaký vliv.Je to světlo na stropě,které má 9W.Také jsem ji dal dost hnojiva a půl co2 tablity do 1 deci a nic se jí nestalo.Bylo to myšlený kolik toho vydrží.
PS:jinak mám 30 květníků ve sklepě.
Zdar , nemá zvás někdo zkušenosti kupování semínek z www.bushdoctor.at? já sem skoušel si něco sehnat a pomě to chtělo číslo učtu , ale já sem slyšel že si to obědnám a mě příde abych to zaplatil na dobírku a obratem že mě to příde ? Nevíte jak to teda je????
Nazdar groweři, budu mít letos za oknem white widow a chci poradit, jaké na ni hnojivo do 600,- a substrát? Vybral jsem Plagron Alga Grow a Bloom 2x0,5l a substrát Plagron Royality Mix. Co vy na to ?
Ahojte ja som tiz raz pestoval na okne ale moc sa rastlinkam nedarilo a chcel by som sa spytat co si o tom myslíte... semiačka som mal no name polieval tak raz za 2-3 dni a hnojil som to vyrobeným hnojivom z prhľavy,,, tak raz za týžden... no a problem bol v tom že rastlinky nejak nechceli byt na slnku... ako nahle som ich dal na slnko na balkon alebo za okno vsetky listy mi ovedli po chvili.. tak som ich dal radsej do tiena alebo len tak vyskusal dat po neonku a tam rastli uplne vpohode... čím myslíte že to bolo? dík..
_jOq_ : No já jsem ji měl loni za oknem a slunce svítilo od 6 do 18h, což se dalo. V říjnu jsem sklízel. Venku se jim taky daří, tak nevím proč by se jim doma nemělo.
STANKAR: kdyz si delas jidlo tak se taky nekoho ptas jestli to mas prisolit pripeprit?? omg to se musis ptat na takovy pic*oviny, kdyz se bojis aby se ti to rozvetvilo tak to strihni a neres to, jinak jestli to mas ted na okne tak z toho budes mit docela hovno
Původní příspěvek od FidoBMX cau hele vim ze bych to mozna nekde nasel ale snad me poradite jen se chci zeptat to se normalne nad patrem urizne stonek? abych to nezkazil