Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no, jednou jsme se s jednim kamosem, strasne vyhuleni vraceli odnekud domu v nasem rodnem mestecku. byla pozdni hodina nocni ale nam se jeste nechtelo jit spat. tak jsme si dali jeste par prasku jednoho velmi prijemneho domaciho vzorku a sli ke kamosovi domu. po ceste jsme uvideli totalne vozraleho dedka, ten nebyl schopen ani mluvit jen stal u zdi a snazil se jit domu. a tak jsme na nem asi tak patnact minut zakysli a rozebirali, odkud je a tak. nakonec jsme se rozhodli, ze ho odneseme domu. a tak jsme se vydali na cestu. on nam ukazoval ruznymi smery, my jsme s nim behali po meste, kazdou chvilku jsme zastavili aby se probral a vzpomnel si, kde bydli. trvalo to asi hodinu. bydlel asi o 400 m od mista, kde jsme ho nasli. kdyz jsme dohromady poskladali, jak by se asi mohl jmenovat, chteli jsme ho odnest do jeho bytu. nastesti bydlel sam. ale na schodech nam upadl a rozbil si hlavu a zacal krvacet. Ted jsme byli uplne vprdeli. totalni schyza. rychle jsme zabehli do budky a chteli zavolat sanitku, ale nikdo z nas nebyl schopen s nima mluvit. a tak sme sli honem zpatky, kde na chodbe lezel ten vozralej typek. zjistili jsme, ze to s nim vubec neni tak spatne, jak to vypadalo a rozhodli jsme, ze kdyz uz je doma, tak ho tam nechame. . vlezli jsme do jeho bytu, ulozili typka do postele a zapli televizi. ani jsme nerozsvicovali. docela sranda, asi po hodine jsme odesli domu, ale to byl fakt masakr...
No, já ještě přispěji, tim co jsem nedávno zažil, jeli sme s dvouma kámošema na chatu a tam sme to začali připravovat na parádní večer(který se nevivedl díky půl lahve vodky), parádně se zatopilo a začali se balit a posléze kouřit jointiky, mezitim se dalo pár panáků(já si dal jednoho) no zanedlouho sme byli jak papriky, no tak kámoš (Kamil-grower nick), že ubalí něco ze dvou papírků, nikdo neměl nic proti, jen začínalo docházet dříví, tak že pudeme pro dříví než to rozpálíme, budoucí postiženej ještě dodal "pak už tam nedojdem", no ale to už to hořelo tak to koluje, nějak celkem nevnímam okolí (zaujalo mě něco na stole) a najednou "prásk" Kamil se začal heblit jako svině (čehož sem se lek jako svině ) a ptám se "o co de?", v režimu neustálého smíchu (kdy se mu koutky spojovali někde na temeni) mi ukázal směrem ke dveřím, kde ležel druhej-no začal sem se tlemit úplně stejně, ale u mě to pomalu přecházelo postupně s časem, kdy se z té země nezvedal a ani se nehýbal, tak k němu deme (přičemž kamil se pořád tlemil neuvěřitelnym způsobem), cloumáme s nim a najednou "Co je?" ty vole seknul si sebou, ležíš na zemi "no jo", tak se zved šel ven, no pomalu du do chaty a najednou "prásk" já jenom "ty vole von sebou zase seknul" z chaty opět brutální smích, který přiběh ven a jeho pomocí sme ho zvedly, kámoš pomalu dolez do chaty, tam chvilku vokouněl, a že pude spát (to znamená vylézt do patra po prudkých, téměř žebříkových schodech)-chytne se schodu v úrovni těla a najednou největší komedie (se zpětným pohledem)-postupný kolaps-pořád se drží schodu, jednou nohou klečí na zemi, za chvíl klečí i druhou nohou na zemi, po chvilce neovládá jednu a posléze druhou ruku a perlička nakonec-hlava mu klesla jak androidovi bez baterek, deme k němu a předcházíme pádu "přímo na čumák", opět se probere (já už v solidní schíze jestli zavolat sanitu, nebo ne), kousek ode mne se pořád ozývá neustálý smích, který se mnou pomalu posazuje "postiženého" na židli-opět tělo nemělo vládu nad sebou, tudíž seděl v brutálnim předklonu-tak sme ho položily na gauč, kde sme se snažili s nim komunikovat a držet ho při vědomí (což se pak ukázalo jako nevhodné), nehledě na to, že sme na něj úplně zapoměli(ikyž sme byli metr od něj) a bavili sme se spolu, no postupně hodku po 1.kolapsu začal komunikovat a nádláb se a šel chrápat. Ráno se ukázalo, že byl ve stavu, kdy mu "pouze" vypovědělo tělo, ale vnímal téměř všechno a dokonce si pamatoval věci, o kterých sem neměl ani "šajn"
Jako závěr-opravdu se nevyplácí míchat tyto dvě látky.
Musim pochválit Květáka, že to všechno hezky napsal, ale v jednom s ním nesouhlasím. Ta vodka to nebyla, to bylo spíš dost dobrý.
Ale řeknu vám, že už to nemusim zažít.
fcera, standartni jointik po praci s kamoshem v aute, pohodka, vysmatej odjizim domu, prijedu, chvilku cumim do monitoru a pak to zacalo.... zorny uhel se me snizil na asi pulmetrovou sterbinu,kterou sem byl schopen videt veci pred sebou, fse co bylo vedle sem videl strasne rozmazane a hlavne se to porad morfovalo a menilo do ryznyho moare/nevim jak se to pishe/ ... nedalo se divat na nic, moje mlada mela pul tvare v pohode ale zbytek byl rozmazlej do stracena, zavrel sem oci a zaclo to valit jeste vic, fsechno se me tam slivalo, a hlavne jako kdyby tepali ty obrazce a porad se zvetsovali.. Mel sem fakt strach jestli prichazim o zrak nebo co, skoro hodku trvalo nez sem usnul,ale ten sen co sem mel nestal za to, rano sem se bal snovu usnout atd....
fuck sok, ale ustal sem to
Popíšu, nevím, jestli srozumitelně...
Pohoda večer, klubík, DJ´s- hauzík, spousta známejch, spousta špeků. OK))) V půl 4 si to valim k přítelkyni, která má sestru jejíž kluk ještě nespal a že jestli jdu na špíčka na balkoon. No co bych si nedal na dobrou noc, ne?!! Dohulili sme, čuměli na noční město, na ožraly, co se potáceli z non-stopu, kecali asi půl hodky. Pak se odebrali na kutě. Jak sem si leh, věděl jsem, že sem úplně na marast, ale to se stává.Začal jsem si přemejšlet a najednou sem zjistil, že jsem jen pozorovatelem svých myšlenek, který si jedou svojí ligu a rozrůstají se geometrickou řadou. Tzn. Jedna myšlenka se roztrojila a tak dál a tak dál. V tu chvíli jsem měl pocit strašně svěží mysli, ale věděl jsem, že je něco špatně, že mi mozek tvoří, ale zároveň to nestíhá vyhodnocovat. Zkrátka myslel jsem, že tam najednou cvakne a při nejlepším tradá směr Bohnice. Trvalo to tak 10 minut??? Nevim. Podvědomě jsem za stálýho rozmnožování myšlenek vstal, že se mi musí zvednout kýbl a že při řvaní do záchoda jistě přejdu do normálu- kurwa- NIC!!! Nakonec jsem se přitulil k přítelkyni a začal loudit. Sex mě z toho vysekal, ale bylo to faaaakt až moc.. Jestli to bylo srozumitelný, stalo se Vám něco takovýho??
čus
hej tak neco podobnyho je me dobre zname, ale ja k teto veci nepristupuju s neduverou, prirovnavam to ke stavum kdy si sam se sebou, teda se fsim . no tezko popsat, ale mozna je to fakt hranice, kdyz ji prejdes, neni csty spatky, takze neni dobre se tam placat casto, ale ted se me to keca kdyz su na hadry
naopak si myslim ze tyto veci se daji navodit lehcejc a to treba jogou, ted sem ji obevil v jedne pekne knizce, a pri cteni textu sem jenom ziral co tam popisuje... no mozna znash.. ale nebat se toho, zivot je krasny
Původní příspěvek od Claune Jakej byl váš fukt nejbrutálnější zážitek po hulení ???? :-)
tak asi takto.Hulily sme z manželom travu.Jeden joint.Asi po šiestich praskoch začalo zalahinať v ušiach a postupne sa to zvetšovalo.Myslela som si že my roztrhne hlavu.mala som halušky že sa my deformuju kosti ,lebka,krv prudi do kosoštvorca.Vybehla som z bytu von a snažila sa to predichat.Nešlo to a tak sme si šli aj z manželom lahnuť.Mysleli sme si že takto prichadza smrť.Mala som chuť isť urodu vytrhať a vyhodiť.Prešlo ma to až na druhy deň večer alebo až po vyspati sa druhý krat.Takže držalo to asi 18hod.Ale už viem že musim davať večši pozor ked neviem.My začiatočnici to mame tažke.
to psychedelix: ten rozsek s hernou je fakt hustota!
My jsme jednou s kámošema hulili ňákej skank. Byli jsme v baráku na půdě a kluci šli dolů pro ňáký jídlo. No a já jak tam sedim, tak jsem si vsim ze tam lezi prodluzovacka, ale kabel mela kompletne ustřiženej. To mi ňák nešlo do hlavy, tak jsem ji vzal do ruky a přemejšlim jak to je možný. No a jak tak na ní čumim taxem najednou spad do jedný z těch děr co v ní byly. To co se dělo potom bylo fakt extra! Aniž bych ňák chtěl začal jsem pomalu projíždět po kabelu dál a po cestě jsem viděl okolo samý barvy, který asi znázorňovali ten proud nebo co!? No těžko se to popisuje ale nic tak pěknýho jsem nikdy neviděl.
Můžu bejt rád že ten kabel byl ufiklej jinak bych v něm zůstal snad celej den, takhle jsem vypad po čtvrt hodině..
jdu si takhle tak trochu na sracky domu,ale nesel mi strcit klic do dveri,tak sem na chodbe zacal nadavat ze zase fotr nechal klice v zamku,ale nekdo mi otevrel.Byla to uplne cizi zenska,chvili sme se na sebe koukali a ja to asi po20 vterinach nedal vysmal se ji do huby a odesel.pak sem zjistil ze sem si spletl vchod od baraku.
Nazdarek..
S tim nizkym tlakem jsem si taky uzil spoustu...srandy.
Asi pred rokem jsem se vracel z dost narocnyho lyzaku (narocnyho na jatra a plice) Bus me vyblil pred skolou,kde na me necekala maminka, nybrz kamos s hubou od ucha k uchu a spazlem v ruce. Chtel jsem odmitnout a jit se po 4 dnech domu vyspat,ale najednou sedime v nedalekym parku...ja se vsema zavazadlama vedle lavicky a jede se... OK,zazeh, byl to nejakej jeho out modylek,docela raketa na 2 lidi. Statecne jsem to dotapnul, uz po chvili samozrejme dost na kasi. Ani nevim a najednou hraju fotbalek o kus dal v herne... Kama ze me dlouho nevidel a ze si dame pifko..dali jsme 3 kusy /tretinky/ a ja uz mel ten stul spis jako berle. Fakt seriozni mumuland.
Povidam ze jedu domu a von ze pojedem busem,ze mi pomuze s taskama.. Takze jedem busem, kamos mel v obou rukou my tasky, ja v ruce batoh, v druhy bundu /nevimproc/ a na zadech batoh s prknem.
Pohoda jedem, kecame /spis melem sracky/ a najednou pristoupil nakej kamose znamej a zacal nas nicit hlodama na duchodce...fakt husteer - nelze popsat.
Najednou cejtim slabost v hlave /jako na omdleni/ a pak i v nohou.....TMA. Zdal se mi nehorazne barevnej sen, vsechno jakoby bylo postaveny z lega --fakt real! a do toho vseho sel zvuk motoru toho autobusu,ale tak na 250BPM..
No - a najednou se vzbudim jaxe valim vtom bahne na podlaze toho autobusu,bunda na me, prkno na me a ja kurevsky zamotanej v popruhu od toho batohu.. Tak jsem se tam asi minutu zmital,snazil se vymotat z batohu /ten jsem mel najednou na brise/ a cumim jak se celej autobus bavii.... Pak jsem vybeh skoro po ctyrech ztoho busu,kamos za mnou....na zastavce chytnul asi ctvrthodinovej vytlem, zatimco ja se vracel do reality a zjistoval ze nemam prkno a jeden batoh..
Zato kamos ted nebyl vubec v nasi galaxii -->moh´si roztrhnout hubu a rval jaxmyslu zbavenej.. Celou tu show pozorovala grupa duchodcu, ktera tam zrovna vystoupila.
Nejvetsi haluz byl ale ten jeho znamej, kterej se znicehonic zjevil s mejma vecma jakoze prej jesi sem tam neco nezapomnel...
Jel jsem do skoly,minuly den pred tim jsem dostal prepravec s "noname" skunkem .Zhulili jsem to ve dvou lidech z brutalnihooo chilamu .Po ctrvtem prdu jsem zacinal byt v knedli,sedel jsem na lavicce ,zacinaly me brnet palce u nohou,postupne me brnela spodni polovina tela(nohy,ůd...).Pote se prisel ukazat pan Smich ve velkem mnozstvi ,opravdu velkem mnozstvi...Po 30 min jsem necitil telo,vubec se my nedarilo ho ovladat,v podstate si delalo co chtelo....
Pak jsem vesele vykrocil do noveho skolniho dne.Prvni dve hodiny (telocvik ))jsem meli behat na cas,v pulce behu jsem dostal prvniho black outa .Doplahocil jsem se do konce,a slozil se na zinenky.Uciteli jsem rekl ze jsem mel spatnou snidani )))).Odesel.Dalsi black out.
Pote jsem se chtel jit do mistnosti s ping pongovym stolem,slozil jsem na podlahu a usnul jsem.Pak me zbudili ,ze prej uz je konec telocviku(toto rychle ubehlo ).Meli jsem mit ekonomiku...Po ceste do tridy jsem dostal postupne dalsi dva black outy.Vubec nic jsem nechapal(jako vzdy),umorna teplota me nicila a v pulce hodiny dalsi black out,kdyz jsem se z nej probral,ohodil jsem lavici zvratkama....Kantorka se od te doby o me strasne dobre starala....Poslala me domu.V kapse jsem mel jeste zbytek toho hleni(pul prepravky).Od teto dobz jsem z tohoto vzorku nedaval vic jak 2 prdy.
¨Pribeh memo kamarada Stepana,jestli chcete kontakt tak :mad.max@email.cz
Ne,že by to byl nějakej brutus, ale včera sem tak nejak dokouřil jointika, du a asi po jedný minute po dokoureni toho speka sem potkal otce. Ja byl zkourenej jak pes a rek sem mu, že sem byl hrát fotbálek se slonama...
To mne takhle jednou zbylo listi a nemel sem mliko. Tak sem za pomoci cokolady na vareni, masla, granka a vorisku udelal takovou kejdu. Snedli sme to s kamosem a sli sme na pivko. Asi tak u druhyho nam to zacalo fachat ( ale slabe ). Fungovalo to asi tak, ze sme najednou prestali mluvit. Pruda. Zacal sem bejt znudenej a tak sem si snazil vybavit nakej starej vtip a zrovna me napad jeden vo slonovi a mysi. Tak uz votviram pusu, abych ho rek a najednou kamos rika: "Hele, neznas nakej vtip vo slonovi?" Uplne me to vyrazilo dech. Rek sem mu, ze sem zrovna chtel vtip vo slonovi rict a von na me civel jak zjara. Nakonec ta ganja moc nefachala, ale tohle bylo vopravdu vostry. Ganja je fakt magicka rostlina.
ked som zhuleny, vidim vsetko akoby kreslene. ako keby som bol v kreslenej rozpravke. je to velka sranda, ked ti kresleny barman donesie kresleny polliter s kreslenym pivom a polozi ti ho na kresleny stol.
citim sa ako ten typek v "kto obvinil kralika rodgera" (ak to poznate)
je to super, nie ako v telke, ale v skutocnosti.
Před pár měsícema jsem zažil docela fest zážitek s maminkou..:-)
Měl jsem tehdy nějakej zánět v oku..ječný zrno, nebo tak něco. A matka, jakožto zdravotnice mi do toho oka pořád kapala nějaký vodičky.. A jednou takhle se stavili kámoši s dobrým špekem a nějakejma gameskama...vyhlídka pohoda večera. Šli jsme na balkón a tam se ještě chvilku po špeku děli zajímavý věci..
/scénka 2: kámoš cvrnkul vajgla dolů, ale vítr ho vzal jako na potvoru o patro níž na balkon, kde zrovna byl dětskej kočárek (bez dítěte). A my jen tak zhuleně pozorujem, jak se ten vaťan pomalu propaluje tou hedvábnou přikrývkou a vůbec nás nenapadne něco stim dělat...nakonec tam byla díra jak do p....../
Ale hlavně když lezeme z balkonu, tak si mě odchytne matka jakože je čas na kapky..povidám že to teď asi nepůjde,ale bylo pozdě........a teď si představte jak stojim v kuchyni pod lustrem uplně na plech a civim matce z 5 cm mejma žádnejma očima do gesichtu. Na její otázky jsem reagoval vždycky asi po minutě ticha a navíc asi uplně špatně, protože pak neřekla ani slovo ajen mě pohledem poslala za klukama...