Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ale počul som hovoriť fínske bongo aj na iné nejaké. nejaké ohnuté pol litrovky a vtom ohybe voda a tak. vlastne skôr princíp prebublania cez vodu. ale fínskym volal niekto aj normálne vodné, len tej menšej flaške odrežeš len tie "nožičky" spodné. ja mám teraz takú vec, čo vyzerá jak ciga, len to je kovová tyčka takej veľkosti a tak nafarbená. to je vlastne jak sklenka. to sa nedá fajčiť stále
Osobně rád techniky kouření kombinuji-podle nálady a příležitosti. Jednu fajfku mám už 19 let(kouřím z Ní pouze doma). Každopádně se chystám na vaporizér.
Souhlasím s Ivorym, že když joint koluje dokolečka a jenom cejtíte tu pohodu, tak je to nejlepší.
Ale taky mě potěšilo, když sem si z jednoho kousku dřeva (silnější větve udělal vlastní fajfčičku (jen gde teď je) jen ji člověk musel trošku vypálit kotel aby pak necejtil při hulení dřevo, a pak to byl skvělej pocit hulit z vlastní fajfky. A když spěcháte na bus a neni čas umotat brko tak se to hodí 2násobně.
Dělám co mě baví, vytvářím hry.
Seed your weed (Itch.io)
Wolf Souls (Steam)
+ pár deskovek
preferuju jointy, blunty a volcano.. cas od casu bong
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..
Kamarádi tak ja už sem skoušel fajčit pres všecko co se dá např. preš jabko , PET lahev , alobal s fixem , Je toho moc ale nejvíc si dám nakyho špečka nebo kdyz neni paper tak tu sklenenku PEACE