Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ve ctvrti Monte Grande, spanelskyho mesta Vilanova i la Geltru s marokancema (co jsme od nich jezdivali nakupovat hashik) na cesko-markockym skvotu, kde byl brutalni bordel (veskery odpadky hazeli za zada...) i ten pes tam lezel jak chciplej, kolem nej vsude spousty much... ale pak se hejbnul, asi polozivej
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
Tak dneska jsem se poprve v zivote zhulil v jeskyni.. samozrejme verejne nepristupna, bez pruvodce, jen 3 typci, 3 celovky a 3 skla...
jako vchod mala dira v zemi 50x40cm... nejdriv jsme lezli asi 4 metry takovym malinkym tunylkem.. pak je misto, kde jsem se moh otocit a paxem se spustil malinkym pruzorem asi 2,5m dolu do vetsi prostory, paxou tam mistnosti a chodby, kde se da normalne chodit.. trvalo to asi 10 min nez jsme dolezli tak kam jsme chteli.. nejvetsi mistnost co jsem videl mela tak 3x4m a pres 2 na vysku a kolem jsou mensi odbocky..
absolutni ticho, absolutni tma, 7°C cely rok a k tomu vubec zadny signal
paxme zahulili na takove male krizovatce spoluspeologove si tam schovali asi 5g huleni na horsi casy.. pobyli jsme tam asi pul hodky a lezli jsme zas ven..
pri te prilezitosti jsem se chopil vedeni skupiny abych si otestoval jaxem si zapamatoval cestu a moc jsem to nedal.
zasek jsem se v miste kde se ten tunel zuzoval ja jsem se cpal do nake skulinky mezi sutrama, jsem si rikal, ze nekde tady to musi pokracovat a pritom jsem se vubec nepodival nad sebe, kam jsem se mel vysplhat... celkem prdel.. sam bych tam zdechl a pritom bych mel celou dobu tunel nad sebou :-D
dobrej zazitek, ale radsi nelezte hulit do der, ktere neznate
Sem si ted vzpoměl, že jsme taky hulili na hajzliku, ale v hospodě a to ve 4 pořádnýho špeka, no a jak tam bylo zahulíno, tak se spustil požární systém a dostali jsme spršku
JAHmaican
mam nieco podobne davakl som zase v centre Bluwy,sutam ulice kde mas podniky ale zarovrn ked vojdes do dvora su tam hore na posxodi byty,tak sme to natlacili-vtedy some este daval fajky-a huakame.niekto zhora zapi.oval ze to mame nexat tak.ja reku ze to na druhom nemoze ani citit.xapes hulakat je u nas zakazane vsade nielen naverejnim ci sukromnom pozemku takze...o xvilu davam este sluk.-zavesne rogalo a jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeb...ten drbko mi mrdol zhora kybel vody...xvilu som pozeral na kamosa ci to halucinujem sam alebo co...nie fakt MA OBLIAL KYBLOM.NEMOHOL SOM TOMU UVERIT.
NAKONIEC SOM DAL ESTE PAR SLUKOV A CAKAL CO BUDE ALE ASI SOM SI PREDPLATIL TYM KYBLO AJ PRAVO NA DALSIE SLUKY LEN TAK.BEZ VODY.
ESTE DNES SA MUSIM SMIAT.BOHUZIAL SA MI NEXCELO SRAT TAKZE SOM MU TAM NEHODIL HOVNO JAK OD BERNARDYNA.ALE MAL SOM PO RUKE VONNU TYCINKU TA KSOM U TAM JEDNU ZAPALIL A HODIL...
Původní příspěvek od Dannn pechota: a to sa ti kde stalo v centre blavy? aby som vedel, kde ma obleju vodou a nechodil tam..=)
KAMO BOLO TO VEELMI OSVIEZUJUCE,UZ NEVIEM LEN ZE TO BOLO KUSOK OD BYVALEHO UW caffe,ta ista strana ulice vo dvore.,musel by som si tam este skocit,pojdem na sk mozeme to ceknut.xodis hulit k domu marie terezky_
na vrcholu sněžky minulý léto, když bylo plně brutálně hnusně a přes něžku se valily mraky a bylo tam vidět tak max na 3 metry, jsme tam čadili v kapličce, a přišli tam nějaký poláci, nejdřív nám něco říkali o nějaký horský chatě a pak jenom "marihuana? marihuana?" a my že ne, že už jsm evšechno vykouřili, což byla taky pravda, pak jsme sešeli dolů k tý polský chatě a zjistili, že všude okolo bylo úplně nádherně
ty fotky si prostě nemůžu odpustit
ja huli na na slapasle uprostred zlatych pisku na slovensku....docela maras,pak jsme skakali do vody a zapomeli tam sklo po dvou gramech zashitovane...ale bylo to mastne...DD
takové ty hulby na diskoškách, v hospodách, na střechách domů, to už neberu jako něco svátečního. co ale bylo opravdu kuriozní - lidi z kongresového centra mě asi nebudou mít rádi - bylo, když jsme ještě s jedním kamarádem hulili po koncertě king crimson na chodbě uprostřed kongresového centra, za asistence ještě několika, zřejmě místních, týpků. nejhorší ale na celé události bylo, že když jsme dohulili a crimsni, na které jsme čekali, pořád nikde, tak jsme se nemohli dostat ven, neb KC bylo zamčeno. následoval zběsilý úprk chodbami KC podle zelených šipek na evakuaci a skutečně jsme se dostali ven - ty šipky opravdu fungují. no nejbrutálnější hulící zážitek v životě - zatím.
Kdysi dávno v učebně chemie. Měli sme takovou docela zmatenou profesorku, tak sem to nabil, šlukl a jak sem vyfoukl tak byl kolem mě takový dým, no v těch letech pro mě docela prdel a stíha zároveň teď se tomu směju...
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.