Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, neví někdo proč mi listy Rezaví ? od žilek ? používám pouze Fishmix postřik od Biobizz se správnou PH ... prostě ty žilky mají barvu Rezi ... setkal se s tím někdo ?
Zdravim, mám problémy s rostlinkami, konečky listů začnou hnědnout a pak žloutnout a pak se časem zničí celý list. Imdoor, stan 120 na 120, 1000w LED, jsem v prvním týdnu květu, používám hydroponii, keramzit a hnojka AH, uprostřed nádoby s květináči se mi tvoří malá kaluž vody ze zavlažování. PH držím ve správných číslech ale EC (pm) mi pořád roste a roste. Diky za rady jinak jestli by mi někdo napsal i jak se toho zbavit tak budu fakt moc rád !!
Ahoj,uz jsem naprosto zoufalej. Deje se to už třetí kolo po sobě (dřív nikdy nebyl problém, az ted v novem bytě se to takhle sere) je pravda,ze jsem rok nepestoval,ale nevim i tom,ze Bch delal neco jinak :-(
Model JH pod 600w HPS. Kokos a 6l květináče. Zalivka 1x za den. Ph5,8 a EC 1,5. Třetí den květu. Nejdriv meli Ec na vytoku doat nizko(1,1-1,2),tak jsem ho zvedl,ale nezlepsilo se to. Problemy se zacaly objevovat tak pred tydnem...
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Nejspis jsi asi zmenil zdrojovku, dost mozna to je brutalni nedostatek zeleza nebo medi .
Podobny problemy mozna muze mit i kytka z nejakyho stresu ,ale nejsem si jistej. Co jedes za hnojky a jaky mas ec vody? Nechavas ji odstat ?
No pokud je to kohoutkova voda tak bych to odstat nechal .
Mel sem listy rezavy, hnedy, bledy tmavy, potrhany , dokonce i skoro zadny , ale bily jeste ne .
Snad ti pomuze nekdo chytrejsi.
Nechces hodit foto cele kytky? Tyka se to mladych listu, nebo starych ?
Vygooglil sem ten deficit cu. Stare listy svetlaji smerem od kraje , krouti se a mlade listy sou tmave zelene.
Ph vytoku je 5.8? Pouzivas komplet canna coco?
Ahoj groweri mám zasazeno v canna coco a kdyz jim dan zalivku š ph 5.9 tak na výrotu mám ph 5.0-5.2 cim to může být a na lístek se mi objevují rezervy ficky soudím ž toho že to souvisí s ph výtoku dostaly a cal mag a žádný rozdíl poradili někdo co to způsobuje?když sem to prolil š ph 6.5 tak pak na výroku byl u 5.8?
mejzy: z vyzivy jim nechybi nic, takhle male rostlinky snad ani vyvizove nedostatky neukazuji, chybi rek bych vzduch korenum. -> proto nekroza listu k nim vazanych tzn. jak rikas asi prelite...u nerozvinuteho korenoveho systemu toje hned, staci chvilka spatneho pocasi...me se vloni stalo presne to same a resil sem nasledovne: nechat to proschnout na 99% za kazdou cenu, nejhlepe zvazit na digitalni vaze kolik proschly kelimek ma, a na tutu hmotnost je vzdy nechat vyschnout, a pak teprve zalevat, a vzhledem k tomu ze je mas v kelimkach, doporucuji ve spodni casti nadelat moc moc der
/edit: a neves z toho hlavu, u malych kyti to sice fakt zamrzi, je to ekvivalent toho, jako kdyz ti novorozene spadne na hlavu, ale decka leccos vydrzi, i krava kdyz porodi tele tak se hned cca metr a pul proleti mely by to zvladnout