Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo matka přiroda je nevyzpytatelna ty moje byli taky snad 2tydny mokry a štvalo mně to kvůli plisni a taky jsem je moc nehnojil v květu jim budeš přihnojovat?
No rád bych. Mám od BioBizzu Bloom a TopMax. Pokud to půjde a nebudou promočený...
Hlavně aby se neopakovalo tohle depkózní počasí před sklizní. Aby za mně nesklidila slečna plíseň.
Zdravím vespolek, po týdnu (pátek, 26.6.) další report
Takže něco o počasí: víkend deštivo, pondělí, úterý jasno zbytek spíš zataženo až oblačno, jen ve čtvrtek v noci slabý déšť.
Holky popojely a hned jak jsem dorazil na políčko mně ťukla do nosu vůně konopí, takže už začínají vonět.
Slimáci neškodí a ani jsem neměl čas sem v týdnu přijet nasypat jim krmení, tak snad už se nemusím bát.
Ale zase jsem měl u Power Plant vyhrabanou díru v kýblu. Fakt by mně zajímalo co a proč to dělá.
No a musím se přiznat, že i já jsem provedl něco, čeho budu možná litovat. V záchvatu akce jsem 4 kytky zaštípnul. Nadával jsem si už při odchodu z políčka, tak snad to nebude takovej průser. Aspoň vyrazej větve.
Příště musím sadit i nějaký fotoperiody, abych si měl s čím hrát. Škoda, že nejde pěstovat celej rok, to bych se vyblbnul.
Kytí dostaly zálivku - melasa, plnou palbu Top Max a poloviční palbu BioBizz Bloom
Tak zase týden za náma. Počasí kytkám přálo, jen v pondělí a ve čtvrtek déšť jinak slunečno až polojasno a docela tropy.
Návštěva proběhla v pátek 3.7.
Na kytkách se objevily preflowers, všechny vyrostly a na první pohled zesílily. Na vrcholcích už je vidět, že nasazují do květu.
Dostaly hnojiva: melasu, plnou palbu BB Bloom a Top Max.
Zvědavý zvířátko dalo tenhle týden pokoj.
Přemýšlím, že začnu hnojit dvakrát týdně, Aspoň následující dva - tři týdny. Nosím tam 5l kanistr a v něm 20ml Bloom, 20ml Top Max a polévkovou lžíci melasy. Na 6 kytek a týden možná zbytečně málo.
A další: foto 4Easy Bud - nejmenší kytka, stále problémy s listy,
ale řekl bych o malinko lepší, zastřižená, rostou dva vrcholy,
ale asi jsem vzal trochu i lístky na větvičkách, uvidíme, co vyleze.
foto 5Banana Punch - zastřižená, ale roste jen jeden vrchol.
Snad to vynahraděj větve, který docela jedou.
foto 6Somango - nezastřižená a krásná kytka.
Nádherně se větví sama od sebe, stejně jako vloni.
Další fotky klasicky za týden.
Edit: Chtěl bych ještě poděkovat všem, kterých se to týká,
za Káčka který tenhle thread nasbíral aniž by se zatím ukázal
jediný kvítek.
Zdravím po týdnu. Počasí vcelku ušlo, slunečno až polojasno , jen ve čtvrtek slabý déšť,
dneska vedro jak... a docela vítr. K večeru bouřka s trochou deště.
Návštěva proběhla dnes (pá 10.7.) No, byl jsem holky zalít i v úterý.
To jsem jim rozdělil 5l dešťovky s melasou a plnou palbou Top Max i Bloom.
Dneska jsem jim donesl dvojnásob, takžě 10l s hnojivy.
Snad to nebude moc. Kvetou cca týden od prvních chloupků.
Co se týká výšky, tak se podle mě moc nezměnila. Jsou už ale vidět malý paličky.
Na políčku jsem posekal trávu a přidal jí na kompost.
Zdravím všechny!
Počasí: V sobotu pršelo, od neděle do středy vesměs polojasno a teplo,
od středeční noci až do teď je zataženo s vydatnýma přeháňkama a i teploty spadly.
Po týdnu zase návštěva na políčku (pá 17.7.). Byl jsem tam zase i v úterý
kvůli hnojení. A docela neuškodilo je pořádně zalít. Do výšky už kytky nesprintujou
a tvořej paličky. A možná jak tam teď chodim 2x týdně, tak se mi ty pokroky nezdají velký.
Hnojiva: V úterý dostaly 10l vody a plnou palbu hnojiv s melasou.
Dneska jen 5l vody a plnou palbu s melasou. Hlína byla mokrá po dešti
a nechtěl jsem to se zálivkou přehánět, takže jsem dal lehce hnojiva navíc.
Tři modely už mají krásný paličky a tři teprve nasazujou.
Mám v kalendáři zapsaný plán sklizně ke každý kytce podle údajů seedbanky,
ale dozrajou letos určitě pozdějc.
V úterý se mi povedlo vyfotit na políčku žábu.
Byla tu i ještěrka v kýbli u Banana Punch, ale tu jsem nevyfotil.
Vyhřívala se na hlíně a upíjela vodu ze zálivky.
Čau, máš to parádní. Jsem teda odpůrce automatů 😀 Vždy se mi to seklo a sklidil jsem cca 30g z kytky,ale když vidím ty tvoje tak mi to vrtá v hlavě,že příští rok pár kousků asi zkusím.