Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No ze ti to preroste a nevejde se to do stanu,nebo pak je tam toho tolik ze to neprosviti do masy tudiz mas metr kytek nahouno... si projdi par trydu s prerostlim zelim... ale hlavne musis znat model a to se zeptej matkare jak moc to vyjede po prepnuti...
Ale no ták to je ohlasu k vůli trošce vyšším mlhovinám , matkář říká urob si sám co umíš To znamená že pokud model neznáš a mamkář se k tomu nemá jako že rakušáci asi nic tak je dobré přepnout dříve obzvlášť když máš omezenou výšku. Mno hodně záleží na kolika cm jsi je přepl nebo budeš přepínat a podle toho by se +- dalo trochu vydedukovat výsledná výška +- samo.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
2. den kvetu vypada u me takhle.
Teplota den-noc 27-22, vlhkost po cely cas 50-60%.
Mozna pozde, ale dnes jsem jednu kytku zastrihl-pokus :-)
Jinak vse pri starem a snad to funguje... Peace!
řešíme vytahování to je idividuální .. já jsem jel modely co se vytahují o 200% a ze 40 cm mi to udělalo jen 95cm... záleží na výšce lampy..
2KEBUL: dávej jen 5-6 dní hnojky na růst pak jim začni dávat ještě menší ec květových hnojek než jsi dával růstových ať si zvyknout.. a pomalu zvedej .. pokud budeš vidět úbytek růstových hnojiv žloutnutí listů / viz. nedostatek dusíku / tak jen přileješ trocha růstu.. :-)
Foto ze 7. dne kvetu
Teplota den 25, noc 21
Vlhkost se drzi stale mezi 50 a 60%
pH 6,1
Kyti krasne rostou do vysky i sirky a dnes uz jsem objevil i prvni cukratko :-)
Zitra poprve zaliju enzymy
Mam jeste otazku, kdyz hnojim Coco Maxem A+B a pridavam ted entymy, muzu k tomu davat jeste i Terra Max? Nebo to A+B staci?