Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak a mám další dilema. Kdy přepnout..
Kytky jsou alespoň myslím hezký, solidně se větví, začal jsem je ohýbat, provedl záštip… A rostou. Přírůstky jsou vidět každý den. A já mám k dispozici 68 cm výšky boxu. Po odpočtu výšky květináčů, prostoru pro světlo - raději nedomýšlet. Bohužel nemám zkušenosti, abych si představil jak se můžou ještě vytáhnout za víc než dva měsíce. Rozhodnuto. Noc dnes prodloužím o 2 hodiny a zítra přepínám na 12/12. Howgh.
Přepnuto. Jestli jsem udělal chybu tak mě nekamenujte. Ale on se na to podle počtu přístupů stejně skoro nikdo nedívá.
Pokračuji v ohýbání. 3tí drátek. Kytky si za ty 3 dny nějak zvykly a už se tak ohybu nebrání.
Teplota a vlhkost: den 24 – 30C, 50 – 70%
noc 19C, 70 – 90%
Vlhkost v noci budu potřebovat snížit. Nastavil jsem ventilaci i na noční provoz a to i za cenu ztráty tepla na 1x30min za každé 4 hodiny. A ve dne jsem o něco málo snížil výkon zvlhčovačky. Ta mi v boxu začíná výrazně zavazet.
Zálivka – každá kytka 0,2l a obsahovala tyto aditiva.
1ml/1l Power Thrive (G.E.T.)
0,5ml/1l Roots (Dutch Pro)
0,5ml/1l Explode (Dutch Pro)
Foto –
1. - ohýbání Ice Cool
2. - ohýbání Jack 47
3. - ohýbání Cream 47
4. - pohled do skřínky
5. - pospolu
Pokračuji při utahování ohýbacích drátků. Teplota je stabilní – tedy s výkyvy, ale v mezích normy.
Vlhkost v noci jsem snížil na cca. 70%, den kolem 50%.
několik informací ze včerejších prací na „konopné plantáži“
pokračuje ohýbání, proveden úklid a důkladné vytření skříně, zastříhl jsem některé mechanicky poškozené konce listů (hlavně od šroubků).
Taky jsem si uvědomil, že light mixy jsou přehnojeny jen na týden, tak přichází na řadu hnojení.
Hnojivy Gold Label tady moc nikdo nehnojí tak je otestuji. Budu s nimi hnojit celou dobu podle doporučené tabulky. Třeba to bude pro někoho zajímavé. A mě se ty lahvičky líbí.
Tak jsem ze sady Gold Label uvařil tento mix:
0,7ml/l Soil A
0,7ml/l Soil B
0,5ml/l Roots
0,2ml/ Ultra MG
a přidal
1ml/1 Power Thriwe. Stejnou dávku PT dostaly holky do rozprašovače a pořádně jsem je tím „umyl“.
Cau, libi se mi tvuj prvni pestitelsky pocin, mas hezky uvodorovnene vrcholky, to je dobry zacatek, kdyz udrzis rust v rovine, budes moct spustit lampu niz, prosvitit vetsi prostor a mit vyssi vynos.. to je u malych watazi dulezite.. K+ at to roste!
Hi reblok, I like you first-grow, nicely levelled tops, thats a good start.. if you keep it levelled all the time, you'll be able to hang your lamp lower, which will result in better vertical light distribution and thus a higher yield.. levelling is important when planting with less powerful enlightment.. let it grow! ciao