Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ne o zakonech a jejich vykladech, ale o lidech, kteri prisli do kontaktu s marihuanou a dale ji uzivaji. V Hollandsku, Svycarsku, Rakousku a ostatnich zemich, kde je tato droga jakymkoli zpusobem povolena zacali kourit lide davno v minulosti a vsichni vime, ze je psychicky navykova. Proto se tato skupina lidi "hulicu" dale rozsirovala, rozsiruje a v te velke skupine lidi se najdou i taci, co se rozhodli budovat karieru a soucasne hulit. A to jsou ti, co nas dokazi spasit a zacit neco delat pro nas pro growery pro legalizaci...
Nedělejme si iluze, ještě stále jsme v právní ilegalitě, ať žije underground!
P.S. Kdyby mě zašili, budu mlčet a svému advokátovi dám kontakt na Grower. Doufám, že byste přišli otce dvou malých kluků vytáhnout z báně. Zato vám slibuji publicitu, která nás v našem snažení posune nejméně o jedno volební období vpřed. Děkuji předem
Podla mna je najlepsie pestovat mimo domu, totiz minuly veekend som este mal moj matros na zahrade. Susedime so zahradnickou oblastou, a krasne sobotnajsie rano som nacapal jedneho zahradkara . ako cumi na moje rastlinky. Bolo skoro jasne, ze zavola fizlov. Jedina moznost -> chopil som sa ryla a motiky a do 2 hod boli moje rastliny 20 km od domu .
Kym zahradkar odisiel zo zahradky domov, vsimol si ze rastliny tam nie su a na fizlov sa vysral.
Chcem tym povedat ze som mal sakra stastie, a pokial najdes dobry flek mimo domu, tak ani nerozmyslaj pestovat doma. (Aj ked je to take pohodlne a je krasne sa rano zobudzat a obdivovat ako krasne rastu, ale je to drahy luxus ak ti nato prijdu)
Susit najlepsie u nejakeho znameho v garazi.
Peace
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
HeleĎte přátelé, tohle bych moc neřešil, základ je v tom držet svou pěstírnu, matkárnu či mega pěstírnu v anonymitě a být opatrnej. sám vim, že je těžký neříct tu veselou novinu, když máte 30g top budy a holkám se daří více než skvěle, ale kdo umí držet hubu tomu se to vyplatí, a to už nepíšu vo prodeji mladistvejm etc. myslim, že žádnej takovej magor tu není....i když naplnit skutkovou podstatu děravejch debilních zákonu se podaří i nevědomě...a dětí si vymejšlej
Ale fakt je,že když NEJSTE recividisti § e) a neprodukujete ze sklizně víc než kilo, není vašeho skunku plný město etc.,a ještě prokážete že jste společnosti užiteční-dobrej "posudek" etc. tak si maximálně vodmakáte 300h veřejně prospěšnejch prací a to třeba prací v botanický zahradě.(stalo se známému za osazenej kompletně byt2+1.)..(nekápnete-li na debila soudce a máte-li aspoň na právníka) tak si nemusíte dělat hrachy, přiznejme si ,že v naší republice je to natolik zkurvený, že legalizace zde je totální haluškou.
Holt nejsme přece srabi a trocha rizika k této zálibě patřila vždy, za těch 5 let už jsem si já osobně zvyknul. JIMMY
mate problem ktory na Slovensku neexistuje, (bohuzel?) u nas je trestne pestovanie rastlin rodu canabis (vynimky udeluje ministerstvo zdravotnictva) a tym padom tu neriesi ci je to matka klon alebo cokolvek snad jeine pokial by clovek predaval semena.
Jedneho dna bol kamos (este k tomu je rom ale jeden z mala normalnych) s este asi 7 ludmi hulit za skolou. vo vedlajsom vchode bola niaka ina partia, ktora robila bordel a videla to upratovacka a zavolala meskych. prisla hladka na bikoch (ako v modrom pacifiku :-) ) jeden isiel do jedneho vhchodu, druhy k tej partii kde bol kamos. chalani stihli poschovavat a on to zahodil do travy ale pangel to videl. taky starsi tipek, okolo 40-45. lenze si to vsimol. v gecku bolo uplne minimum, mozno 200mg. z labaku prislo ze to malo priblizne 690mg a okolo 6percent thc. na sude dostal podminku na podmienku (tu dostal za civilku, jeden podnikatel mu nezaplatil zold a po dvoch tyzdnoch v piatok mu povedal ze od neho ide prec. v pondelok isiel okolo jedenaste, pol dvanastej na vojensku spravu nahlasit ze je inde, ale tam mu povedali ze ho udal za dezerciu alebo cosi take, dostal podmienku pol roka na rok), ale prokuratorka sa odvolala ze je recidivista a podobne blbosti a pri druhom sude dostal myslim 7, mozno osem mesiacov + podmienku. v base je od januara,mal by prist nikedy vo february
Zajimalo by mě jak benga přijdou na to že někdo ma doma pěstírnu. Třeba je to 100% anonym, uhlikovej filtr frči... Mužou to čeknout třeba podle účtu za elektřinu?