Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No taky sem čekal, že se tak dlouhý flushing nějak projevý ale mýlil sem se, přesně jak říká xpapoušek, nějak to přeci jenom nechtělo žloutnout... No jinak tipuju zase něco málo přes 20g, no nebude toho moc podle mě, ale je už teď vidět a cítit, že kvalita předčí kvantitu a to je mnohdy lepší...
A je usušeno a zváženo! Nakonec toho bylo víc než v případě Super Skunku ve hlíně a to 23,4 g no mohlo to být lepší ale na to že to je můj první pokus s hydrem tak to dopadlo dobře si myslím... až na to že to mrtě přerostlo, aspoň už vím jak s touto odrůdou nakládat!
No a co se týče výsledného materiálu, tak sem nad míru spokojen! Paličky sice nebyli tak kompaktní a tvrdé, jak tomu bylo u SPK ale chuť a účinky tento deficit předčili... matroš krásně voní, ani né tak sladce. No a chuť je víborná, nedráždivá a taková hydrová, jak jinak že a opravdu po zakašlání to má takovou zvláštní příchuť... no že by ty jahody ale každej si pod tím vybavý asi něco jinýho... No a především musím říct, že pocit HIGH už není tak vykydávající jak tomu bylo u stoned SPK rauš je uklídnující trochu energický a společenský.
Tak toť zatím vše a za nedlouho sem přidám mé další pokusy s mým drip systémkem...
zajímalo by mě co tam máš jako odrazovou fólii? Trochu mi to připomíná tu folii co se dává za topení. Nebo je to diamantovka? Nejak to nemuzu z tech fotek poznat....
Existuje pouze jeden opravdu závažný filozofický problém: to je sebevražda. Rozhodnout se, zda život stojí nebo nestojí za to, abychom ho žili, znamená odpovědět základní filozofickou otázku. Všechno ostatní, zda je svět trojrozměrný, zda duch má devět nebo dvanáct kategorií, je až druhotné. Albert Camus
No je to taková papírová deska potáhlá nějakou odrazovou vrstvou, myslím si že to odráží dostatečně a povrch tak neoxiduje, jak je tomu třeba u alobalu. No zadarmo, neber to...