Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zavedenie obrázkov v popise je dobré lákadlo pre nováčikov. Ale prosím umožniť členom Grower Klubu nastaviť si, či chcem vidieť tieto obrázky alebo nie.
S platením problém nevidím.
Väčší avatar, v prípade že je to 100x100 rýchlo sa pohybujúci GIF, môže byť otravný...
ja suhlasim zo vsetkymi zmenami aj s poplatkami ale hlavne nemente design a rubriky fora ...takto mi to na 100% vyhovuje...vsetko prehladne a kedze grower je pre mna velka encyklopedia tak to tak ma byt...
velmi dobry napad, takto to funguje vsude. Za nadstandartni sluzby se vzdy platilo a platit bude tak proc ne tady na G. a navic za 79kc na 3 mesice takovy kotel sluzeb ? Tak na jake cislo muzu tu sms poslat ? (joke)
Jen pls ne obrazky do podpisu! Na forech od OGame a Ikariamu to mel kazdy a nez jsem sjel na konec 1. stránky tak se mi zavarilo kolecko u mysi. A avatary nechat tak jak jsou
[edit]Toto je odpověď na chytráka jménem Breadhacker, co nás tady všechny školil ohledně technického provozu fóra a po této reakci se raději smazal...[/edit]
phpBB nepoužíváme, což zjistíš jedním pohledem na patičku stránky. Oldskool tabulkové HTML je zde z historických důvodů. Nové sekce samozřejmě mají modernější kód. Na HTML fóra je poměrně dost práce (vím že se to nezdá, ale Grower portál je opravdu za těch 8 let moloch) a přenesená velikost souboru nás teď trápí nejméně. Proto není prioritou, alespoň dokud plní svůj účel a zobrazuje se korektně.
Pokud jsi takový profík jak říkáš, nechtěl bys nám s novým HTML fóra pomoci?
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od ZeeGun Též bych zkousnul více reklamních banerů, stím že nebudem nic platit a server se bude postupně vylepšovat..
Zee
Nic platit nemusíš - základní registrace je a bude zdarma. Členství v klubu placené skrze SMS bude sloužit jako podpora serveru, za kterou člen klubu dostane vyjmenované funkce. Díky této podpoře klubových členů budeš mít i ty přístup ke Groweru dlouhodobě zdarma.
BTW tvůj názor je zde poměrně osamocený. Fórum náměty a ohlasy je přímo prolezlé stížnostmi na přibývající plochy.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Carlos: ohledne tech ulozenejch fotek... je jich fakt 100GB? tak me napada... mam doma jeden 120GB disk -> z cehoz plyne otazka -> je REALNE zapojit do serveru/systemu (nebo jak to nazvat) dalsi 120GB SATA1 HDD?
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
Locus: ja se v problematice serveru vubec nevyznam tak sem se jen slusne zeptal. chtel jsem pomoc... ale mas pravdu ze minimalne nejaky Raptory by to chtelo kuli rychlosti a seeku.
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
Reálně to možné není. Do IBM serveru lze dát pouze IBM disk. Jediná varianta je 2ks 3,5" 300GB SAS 10.000k (větší se nedělají). Samozřejmě uvítám případné nabídky do PM.
Ja sem pro vsechny zmeny ktery carlos napsal az na ty vetsi avatary a obrazky do podpisu. Idealni na udelani poradku treba v galeriich by podle me bylo roztrideni na jednotlivy roky, jako 2006,2007,2008 atd.- ale v tom pripade by byl asi problem u nekoho kdo ma v jednom threadu vic rocniku...
(nejenom) mě je trnem v oku zpoplatněné přispívání do zahradnického bazaru, ale žádat umožnění této funkce i pro nečleny klubu by asi bylo házením hrachu o zeď, protože mi něco říká, že je to primární příčinou vzniku těchto novot
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Mne osobně nijak neruší když mi lítaj nahoře na stránce banery. At jsou kldine větší a je jich víc. ........Nechci si totiž připadat jako v nějakým ,,funmobil,, shopu kde si chci koupit melodii a posílat pořád sms ikdyž je to jen jedna za 3 měsíce.
Ukázky obrázku z threadu mi přijdou zbytečný a nepřehledný. Každej přece zvládne kliknout a pokud se mu téma nelíbí dát zpět......asi to bude dokonce rychlejší než nahrávání všech témat a jejich obrázků...
Email@grower.cz?? Hezkej nápad a hezky to vypadá, ale trochu provar ne????
Řazení témat dle karmy??? Zbytečnost....
Ostatní nápady okolo watermarku a úprvay fotek se mi líbí.
Taky mi celkem dost vadí hodne omezená velikost fotek!
K čemu ty vetší avatary a podpisy? Jakou to má spojitost s naším hobby? (narozdíl od fotek,kterým přikládám daleko vetší smysl než vetší velikosti avatarů...) počítám do roka bude max.povolená velikost fotky(pro nečleny grower klubu) 50kb ne?
K čemu ty vetší avatary a podpisy? Jakou to má spojitost s naším hobby? (narozdíl od fotek,kterým přikládám daleko vetší smysl než vetší velikosti avatarů...)
to je aj muj nazor, radsi mensi picoviny ale podstatne a dulezite veci ako foto se mohli nechat tak jak byli
tezko se nektery veci popisuji a dobra fotka muz pak pomoci , nekdy je to i 50% dulezitosti z vyznamu