Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
farda:
nn tím by to být nemělo, ale měl by sji si stejně upgradovat na novější 3 řadu. Nemáš tam spíš nainstalované nějaké rozšíření co ti to dělá? Můžeš si zkusit zazálohovat si někam záložky Firefoxu, odinstalovat, smazat pro jistotu profil firefoxu co je v documents and settings -> tvůj účet -> data aplikací -> Mozila a nainstalovat ho znovu a importovat ty záložky (pokud by jsi chtěl uchovat třeba i hesla a tak, tak můžeš použít program MozBackup).
Mam od vcerejska problem s CHATem. prihlasim se tam a zhruba po 3-5 sekundach me to vyhodi zpatky na hlavni stranu fora.
Windows XP, Firefox/3.0.3 . mnoo netusite nekdo cim by to mohlo byt??
Edit: tak to zkousim doma na jinym kompu s jinym systemem a tez me to vyhazuje.. Tak ja nevim.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Haha chtěl jsem ho dohnat tak píšu a píšu. Mam naprosto stejně. A chci vyhrát ale nejde to
Chtělo by to s tim něco hejbnout protože každej druhej co mi píše SZ se ptá jak je to možné
Moje: http://grower.cz/forum/member.php?s...fo&userid=24021
Původní příspěvek od Calzone Obávám se, že s tím jen tak nikdo nehne, vzhledem k tomu, že ten problém je znám již pár let. Chybí tu totiž asi mód co se hrabe do HTML. :/