Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak, tak, pravdu díš, vapno zalete vodou, na stavbe Ti urcite trochu daji, ostatne - u kazde 2. chalupy bude garbovna nebo sud z vapnem - na omitky se toho spotrebuji metraky.....
Tak já používám na zvyšování ph zásadně dolomitský vápenec.Viděl jsem ho naposled pod laubama,v drogérce TETA,5 kg stojí kolem 35 kč.A nemůžeš tím nijak kytičkám uškodit.Jen trochu nasypeš na hlínu,promíchneš a je to,uvolňuje se to dlouho,a pomalu,a je to skvělý
Super dneska si dej taky a nez to nasypes do kvetinace tak co NADRT aby to bylo co nejjemnejsi.. Cim jemnejsi tim lepsi, protoze vetsi povrch = rychlejsi rozpustnost = rychlejsi neutralizace pudy = mene SAMCU
Zdravím Jiříku.Tak jsem se díval kde mají dolomitský vápenec,a načel jsem slušnou zásobu na staráku v drogérce,vedle zverimexu,na vajíčka se vyser,potřeboval bys jich hooodně moc,tak dva sáčky.dolomit stojí 5 kg 40 kč,a maj tam i OBM velký balení za 55 kč.Hele prej si byl na chatu pod mým nickem,to se přece nedělá.A co bude s tím srazem,ozvi se mi na mejl muflon17@email.cz,určitě se nějak domluvíme
ja na zvyseni ph pouzivam MLETY VAPENEC, stoji to asi 30 Kc a vystaci ti to na par let, koupis to vsude, kde maj zahradkarske potreby a semena zeleniny
taky můžeš jenom přilýt vodu z kohoutku -ta mívá většinou kolem 6,8, a ta by ti to taky měla zvednout,dešťovka má trochu nižší tak kolem 6,3-6,7
!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz
Nazdárek
Skouším hydro bubler a potřebovalbych poradit.
Nemáte někdo skušenosti z davkováním ph+, ph- od Hydroponie plus?
Potřěboval bych akutně radu - nechci experimentovat na kitičkach abych je nepostral.
Díky moc - NAZDAR