Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to je narez.Zase nas hazej do jednoho pytle s permanentnima smazkama co jedou na tvrdy chemii.A zrovna kdyz se ma projednavat ten zakon.To je ale nahoda...že?! http://cgi.novinky.cz/discussion.py...articleId=70496
mno ale v tom článku nic takového není, je to jenom statistika a nic tam huliče se smažkama nesrovnává .)
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
jj presne tak, nic o tom, ze by nas s nimi hazeli na jednu hromadu!
snad nebudou takove svine!
to bych asi rekl kamosovi a on by jim tam do snemovny nacpal 5km C4....
:-D to by byl ohnostrouj! :-D
Ruahine - jo tak to je .. díky žes to uvedl na pravou míru no i tak jsem na to zvědavá. když to vezmu ze svýho pohledu, já si těch svejch pár rostlinek pěstovat budu bez ohledu na to, jestli smim nebo ne, asi jako všichni tady.
a pro velkopěstitele by droboučkej zákon změnu neznamenal. možná v tom, že kdyby nedejbože šli bručet, nebude to na 2564589 měsíců ale jen na 2564580 měsíců.
beru to hlavně tak, že je to každopádně krok našim směrem. když se nic dopředu nehne, zhulim se a ožeru a pudu poblejt ministerský schody.
neměla jsem teda ještě čas si pročíst, čeho se ten návrh bude týkat, abych se s tim blitim neukvapila mno
již zítra držte palce a všichni kdo mžete na to obřadně zahulte ať má Šiva radost a ovlivní smýšlení těch korytníků co jednají o nás bez nás
# SpudGuns # OUT07?? #
Já nevidím důvod k velké radosti, snad jen to že za pěstování v množství větším než malém dostaneš max. "jen půl roku vězění. Nevím jak pěstovat množství menší než malé ,možná kytka 5cm vysoká,nesmíš ji ale hulit s kámošema, protože když ji nabídneš jdeš na 3 roky. Je to ale lepší než jít na 5 , to je fakt , tak držím palce.
Sněmovna dnes schválila novelu trestního zákoníku . Pro zákon hlasovali poslanci ČSSD, US-DEU a ODS. Lidovci proti , ale jestli něco vyškrtli , to ještě nepíšou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moje kytky se možná vyklíčí do nové doby
btw diwokej západ sou řízci nikdy bych neřekl že se mi tak bude líbit hipec
# SpudGuns # OUT07?? #