Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ta fotka byla úplně stejná, jakou ji vidíš v mim příspěvku (možná jsem jí trochu smrsknul kvůli objemu dat), foceno minulej podzim digitálním fotoaparátem Nikon Koolpix 2 celý nula nula prd megapixelu
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
tohle fotil můj táta. podobnejch kamenů je v okolních lesích spousta. jsou tak velké a prostorné, že se na nich dá bez problému rozdělat oheň. navrchu roste mech, a tak v létě skýtají příjemné a originální místo, kde je možno (i s partou lidí) udělat menší happening a přespat...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Založil jsem téma, ve kterym by se měly objevovat fotky s jinym námětem než cannabis.. vim, že tady už tak trochu podobný témata byly, ale tohle by bylo jen na fotky....
Určitě máte spousty jinech fotek .. no a právě pro ně je místo TADY ...
Tak tady jsou nějaký moje fotečky ..
Fotim na jednookou zrcadlovku PENTAX MZ- 6 + různý objektivy,mezikroužky, filtry,…bla bla bla a tak.. kdyby nekoho zajímaly podrobnosti stačí napsat (já tomu moc nerozumim, ale něčemu trochu jo)..
1/ Sklenice
2/ Pole pšenice(asi)
3/ Praha
4/ Prst na svítícím vypínači/zapínači
A trocha klasickýho černobíla: (moje první černobílý fotky )
5/ Spojovací díly takový-tý chemický stavebnice co je ve školách..
6/ Čaj Dračí oči
7/ Nebe
8/ Tykvička
9/ Tic-tac
ahoj kulivátore, moc pěkný fotečky (halvně pole a praha!). jinak černobílá fotografie má taky něco do sebe, ale na rozdíl od barevný je na ní hned vidět, jestli to dotyčný fotograf s camerou obscurou umí... neboj, ty tvoje jsou taky pěkný.......