Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Halucinace
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
S~th
Stálý Člen

Karma uživatele S~th - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

jedinou haluz(ale do ví co to bylo) co jsem měl - bylo na konopnym lihu a to jsem šel k ránu domu a pořád za mnou šla kočka a mě se zdálo že má červený voči a fakt jsem nevěl co ty 2km s ní dělat - mrcha chtěla asi žrát nebo co ...

Old Post 04-09-2004 v 09:47 AM
S~th je offline   Profil uživatele S~th   Find more posts by S~th   Foto galerie člena S~th   Click here to Send S~th a Private Message   Add S~th to your buddy list     Navštiv homepage uživatele S~th! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cru_ci_fix
Stálý Člen

Karma uživatele cru_ci_fix - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Ked som zhuleny neviem rozoznat niektore objekty, fantazia pracuje na plne obratky a pocujem rozne zvuky. Najviac sa mi paci, ze ked sa clovek sustredi, tak sa jeho reflexi rapidne zlepsia. Takto sa cloveku moze zdat ako by bol v MATRIX efekte (fakt super)! A najvecsia haluz je vidiet dvojrozmerne. Vtedy sa vsetko zda ako by to bolo nalepene na kuse kartonu, no proste placka.
Minule, ked sme sa vecer zisli pri dekaci, zapli sme si tam svetlo, no a vsetok hmyz sa tam zacal zlietat. Na mna si sadla taka velka hnusna osa, priamo na krk. Ked so ju odpalil na kamosa, rozputala sa tam obrovska panika. Osa zmizla. Rozhodli sme sa ze ju zlikvidujeme. Tak sme sa rozostupili do kruhu a normalne kecali. Zrazu nieco padalo na zem, ozval sa vykrik "to je ta osa", v tom momente kamarat nevahal a padajuci objekt v momente rozdupal. No a po zisteni, ze ten padajuci objekt nebola spominana krvilacna osa ale kamosova ciga sa rozputal obrovsky smiech (strasny krc).

Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť!
Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 04-09-2004 v 09:51 AM
cru_ci_fix je offline   Profil uživatele cru_ci_fix   Find more posts by cru_ci_fix   Foto galerie člena cru_ci_fix   Click here to Send cru_ci_fix a Private Message   Add cru_ci_fix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Miksa
Nový Člen

Karma uživatele Miksa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

cru_ci_fix: Tak s tema reflexma musim souhlasit. Kdyz se soustredim a dostanu se do toho, tak to sem pak uplne v MATRIXU!

Ale k tem haluzim. Ja kdyz sem vic zhuleny tak dokazu ovladat mraky.Podivam se na ne a nemuzu zjistit kam ty mraky jedou. Proste jedou kam se mi zachce. A jeste jednou kdyz jsem sel podchodem tak se ten tunel tak protahnul a to bylo hodne psycho. Ale jinak zadne velke halo jsem ze zeli nemel.

Old Post 04-09-2004 v 12:51 PM
Miksa je offline   Profil uživatele Miksa   Find more posts by Miksa   Foto galerie člena Miksa   Click here to Send Miksa a Private Message   Add Miksa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cru_ci_fix
Stálý Člen

Karma uživatele cru_ci_fix - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

citace:
A jeste jednou kdyz jsem sel podchodem tak se ten tunel tak protahnul a to bylo hodne psycho.

Ja som siel skureny s kamosmi po Novom moste v BA a ten most sa natiahol tak, az sme si mysleli, ze nema koniec.

Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť!
Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 05-09-2004 v 12:29 PM
cru_ci_fix je offline   Profil uživatele cru_ci_fix   Find more posts by cru_ci_fix   Foto galerie člena cru_ci_fix   Click here to Send cru_ci_fix a Private Message   Add cru_ci_fix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moriaty
Stálý Člen

Karma uživatele Moriaty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Jednou sem se nenadále zmastil v knajpě a nemoh sem se vodlepit vod křesla. Poslouchám mjůzik, co tam hoblovali z repráků a najednou měl pocit, že zpívaj česky...když mi došlo, že to tak nebude, slyšim jak holky, co stáli nalepený, jak mouchy u baru zpívaj krásný sbory s nima...
Druhej den sem pak přemejšlel, jak to vlastně bylo..... jedlo se zpívalo a pilo...princezna zářila štěstím, v hotelu nad náměstím, drak létal u dveří sálu, na krku pletenou měl šálu.
Dědové vševědi okolo popelky, slibují žvatlavě šaty a kabelky. Každej si odnášel kousíček ůsměvu, dešťový mraky se chystali ke zpěvu. Hosté se sjížděli k veliké veselce, paprsky luceren metali kozelce a stíny vořechů vorvaných dohola, pletly se letícím kočárům pod kola.
...Pak se mi za okny objevil skřítek, rozhrnul oponu z máminejch kytek. Pěkně se usmál a pěkně se podíval a pak mi do ucha potichu zazpíval
Dej mi ruku svou
studenou od okeních skel
Všichni tě mezi sebe zvou
a já sem tu proto, abys šel....

A tak sem tam večír vpadnul znovu, ale to už je zase jiná story, nééé?§

Old Post 05-09-2004 v 12:58 PM
Moriaty je offline   Profil uživatele Moriaty   Find more posts by Moriaty   Foto galerie člena Moriaty   Click here to Send Moriaty a Private Message   Add Moriaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bessel
Nový Člen

Karma uživatele Bessel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

No hele já sem jednou šel na chalupě do lesíka, dát si takový hezký brčko, bylo k sežrání, tak sedim na šutru hulim a najednou někdo hrozně ječí, jakoby od rybníka(kilák od lesa byl rybník, tak sem si řek, že stejně musim jít a že to vezmu kolem rybníka kouknout se koho to tam vlastně vražděj, no řev sem slyšel pořád a když jsem došel k rybníku, ani sem se nezastavil jen prošel a koukám tam vysezený místo v rákosí sedí tam děda, kolem nohy se mi otře pes(asi jeho) a když se po tom psu kouknu už tam není, ve vodě metr od břehu plave nějaká straší blonďatá ženská, vůbec sem jí neviděl do ksichtu, chytil sem jen barvu vlasů a za ní čumí z vody hlava luďka soboty, ktrej navíc vypadá, jako by mu bylo 25, jako z těch starejch filmů...nářez tak sem vodjel pryč a druhej den tam du zas a na místě, kde seděli, nebylo ohnuté ani stéblo...hustý, ale podle mě sou halucinace jen shodou náhod, toho jak dobře vidíte a tak podobně taky dost toho kde ste, ale když hulíte trochu dýl tak to prokouknete a už těch halucinací není tolik...prostě se naučíte víc koncentrovat a to co byste dřív brali jako hroznou haluz už vidíte normálně(no normálně ne, ale víte tak zhruba co to je )

Old Post 05-09-2004 v 15:03 PM
Bessel je offline   Profil uživatele Bessel   Find more posts by Bessel   Foto galerie člena Bessel   Click here to Send Bessel a Private Message   Add Bessel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hypiz
Stálý Člen

Karma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% Pěstitelská

taky jedna Příspěvek č. 39

sice se to nestalo me dost dobremu kamosovi.

tak.. jednou si tak na vecer vyjede dotycnej kamos s jeho spoluzakem na vyhlidku za mesto ... pohodka huli,huli ... pak kamos najednou vidi asi 15-20m vzdalenou zhruba tri metrovou tenkou postavu s kloboukem jaxi to sine (spis to vypadalo na vznaseni) krajinou naprosto nepochopitelnym zpusobem (cesta necesta,pole nepole...) pred jejich autem ... koukne na spoluzaka vedle a ten cumi jak puk taky na toho typa ... pta se ho: "vidis to taky" on: "jo" ... postava prende .... po vzajemnym rozhovoru zjisti ze videli naprosto stejnou vec .. no zasek jako prase proste

ono to taky nemuselo byt brkem pac ta postava sla smerem od 50m vzdaleneho hrbitova,samo ze me to rikal na tom samym miste taky zhulenymu... no schyza nejvetsi,rychle sem ztama musel odjet.

Old Post 05-09-2004 v 19:40 PM
hypiz je offline   Profil uživatele hypiz   Find more posts by hypiz   Foto galerie člena hypiz   Click here to Send hypiz a Private Message   Add hypiz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bBoOrReE
Stálý Člen

Karma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

lordW...-fakt dobre s tou želatinou a konzervou.
moja posledna navsteva v HALLUZZ LANDE ma vydesila natolko,ze si dam s konzumacijou palaciniek s lekvarom fakt dlllhu pauzu.(aspon 2tyzdne)
nebola to vobec sranda..
..a tie svetla do toho!!

Old Post 05-09-2004 v 20:52 PM
bBoOrReE je offline   Profil uživatele bBoOrReE   Find more posts by bBoOrReE   Foto galerie člena bBoOrReE   Click here to Send bBoOrReE a Private Message   Add bBoOrReE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
da_tatrman
Stálý Člen

Karma uživatele da_tatrman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

2 hipyz -> no asi neverite na duchy heh...

Old Post 06-09-2004 v 10:35 AM
da_tatrman je offline   Profil uživatele da_tatrman   Find more posts by da_tatrman   Foto galerie člena da_tatrman   Click here to Send da_tatrman a Private Message   Add da_tatrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Halušky neboli halucinace Příspěvek č. 42

zdárec lidi! nejsem si na 100 % jistá, jestli nějakej podobnej thread už existuje, jestli jo tak autore sorry . a jinak. určitě míváte všici občas nějaku tu haluz tak se o ní podělte s hulícím okolím

Old Post 21-06-2005 v 18:11 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HELLEN
Stálý Člen

Karma uživatele HELLEN - 0% Pěstitelská

HALUCINACE Příspěvek č. 43

jo, řekla bych, že konopí halucinogenní je....včera jsem ku příkladu viděla na pekáči krvavý srdce...koukám na to jako blázen....a hele, ono to namísto krvavých srdcí byly plněný červený papriky..no a viděla jsem lidi, který tam vůbec nebyli..a tak joo, musím říct že to bylo po požití výbornýho maihuanovýho perníčku...zbylo ještě dost

Old Post 07-08-2005 v 10:36 AM
HELLEN je offline   Profil uživatele HELLEN   Find more posts by HELLEN   Foto galerie člena HELLEN   Click here to Send HELLEN a Private Message   Add HELLEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ryyba
Stálý Člen

Karma uživatele Ryyba - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

tak před měsícem sem si koupil 3 grami skéra (znáte to 250kč za 1 g. a ještě k tomu noname)tak vytáhnu papírky filtr trocha tabáčku rozdrtím si 1 gram ubalím vyhulím s kámošem. A že si vilezeme na koal asi tak 45 metrů vysoko vylezli sme na horu (asi tak po 10 minutách:-)....)a když sme se koukli dolůůůů tak sem se musel chytnout tak pevně protože sem si myslel že su tak 150 metrů vysoko děs:-(
Trvalo mě asi půl hodiny než sem se odhodlal slézt (za tu dobu sem vykouřil asi tak 15 startek) a další půl hodiny než sem slezl prostě fuj už nikdy tam nepolezu tak zhulenej

Old Post 10-08-2005 v 21:41 PM
Ryyba je offline   Profil uživatele Ryyba   Find more posts by Ryyba   Foto galerie člena Ryyba   Click here to Send Ryyba a Private Message   Add Ryyba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

No, ako tu pisal hypiz o tej zdielanej haluzi - ze dvaja zhulenci vidia to iste - mne sa stalo pred par rokmi nieco podobne.

Sedeli sme s kamosmi na intraku na chodbe v hulicskom kutiku ako kazdy vecer, a hulili sme z kybla. V pokrocilej nocnej hodine a po statnom mnozstve zhuleneho materialu sme si urobili pauzu, ostatni isli do izieb urobit si nieco na jedenie, na pitie, na zachod a pod., a ostali sme tam dvaja. Sedime, mlcky fajcime ciga, zizame do blba a uzivame si stavov poriadnej zhulenosti. Naraz vyskoci zo steny asi tak 3 metre od nas zebra (v zivotnej velkosti !) a odcvala prec po chodbe. Cely vyplesteny pozriem na kamosa a vidim, ze on je z toho tak isto v prdeli ako ja. Pytam sa ho: "Aj ty si videl tu zebru?" A on: "Jasne, ved je stvrtok...". Nie ze by na tom stvrtku zalezalo, ale podla toho ako sme sa o tom bavili, fakt to videl tak isto ako ja. nechapem. a som si takmer isty, ze sme sa o nicom takom predtym nebavili.

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Old Post 11-08-2005 v 12:27 PM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

no tak já když sem začínal hulit tak sme šli jednou s kámošem do lesa a docela dobře sme se skouřili...byl to můj nejlepší stav jakej sem měl ale ted k tomu co sem všechno viděl...koukám na strom a najednou zpoza toho stromu vylezla hlava sněhurky a začla se na mě nádherně usmívat tak já na kámoše hele ta sněhurka mě balí a kámoš začal vidět trpaslíky no ty sem pak viděl i já...pak tohle přestalo ale zase tam vylez jakejsi robot kterej se jal nás honit...utíkali sme jak malí járové no a ta největší halda byla když sme šli domů tak sme viděl uprostřed lesa obrovskej billboard...to do dneška nechápu...jinak s tímhle kámošem se nám stávalo hodně haluzí...viděli sme různý krokodýli pak i skauty u ohně...jo a recept na zaručené haluze? jít si zahulit sám večer doprostřed lesa

Old Post 11-08-2005 v 17:48 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DABZ
Nový Člen

Karma uživatele DABZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Mi sme takle jednou sedeli na lavičce u přehrady a kouříme brko najednou koukáme ze na druhý straně přehrady jede kolo na tom neni nic divnýho ale ono jelo na vodě asi po dvaciti metrech se potopilo a typek kterej na něm jel stim kolem vyplaval na brech a znova jel po vode tak 50m a pak se zas potopil ale pak se nevynořil

Old Post 12-08-2005 v 11:19 AM
DABZ je offline   Profil uživatele DABZ   Find more posts by DABZ   Foto galerie člena DABZ   Click here to Send DABZ a Private Message   Add DABZ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

jednou sem videl UFO,ale pak sem si rekl ze to bylo asi obrovske hejno hus..i když husy v lednu netahnou že?tak nejak to pipalo jakoby ty husyy kejhaly...no nevim..byl sem bohuzel sam,ale cumel sem na to jako puk...

Old Post 25-09-2005 v 15:23 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás