Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja myslim,ze by to to TD molho uchladit,popripadem uzes zkusit o neco drazsi model.V TD se nevyznam,takze nevim,o kolik se lisi cena.Tech 160m3 by melo stacit,kdyz koupis neco mezi 160m3-200m3,tak by to fachat melo.
Caute, potrebujem pomoc kupil som si Dark room 60x60x140. Velmi si chcem dat zalezat, mala by tam byt 200W az 220W usporka viete mi poradit co si mam kupit ci TD160m3 alebo ufo RK 180m3, ide mi hlavne o tichost ale zase k tomu ufu by soom kupil kvalitny trans.5 stupnovu regulaciu samozrejme aj k TD by som dal niejaku tu regulaciu
Podla threadu calzoneho by mi stacilo kludne TDcko 160m3
Jsem z toho, pánové, tak trochu jelen. Dávám do kupy skříň, která má tyto hodnoty: š 100 x h 60 x v 150. Když tady pročítám Vaše příspěvky ohledně filtrů a větráků, tak nevím co si mám myslet. Na větráky dáváte slabší filtry? Když je průtok vzduchu u filtru dimenzován na maximální doporučené zatížení 150 m3/h, tak tam hodíte např. větrák o síle 180 m3/h? (I když je mi asi jasné, že když se veškeré hodnoty spočítají, tak výsledná hodnota síly větráku bude dosahovat slabé 2/3-iny původního výkonu.)
Stačilo by mi tedy pro mou skříň s pasivním přítahem větrák Sunon 160 m3/h (na odtah) + filtr 150 m3/h. Vím, že to nebude asi nejlepší volba, ale nejsem Rotshild (tento týden jsem díky novému koníčku proinvestoval cca 7 litrů, a do výplaty daleko :-( .
"Kdo ze sebe učiní zvíře, zbaví se bolesti člověčenství"