Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo, psal jsem to OG - i sem se za growera omlouval - bohužel jsem se nemoh celej vikend pripojit na grower, myslim si, že to lidi na OG pochopili...
Hi MissMess> I ll translate it for you today later at OG...
Kráďení fotografie of cannabis kdo tebe did ne dařit se is člen určitý čin of jeden man kdo je to ne lépe než jeden být v patách.
To zní jako nějaký šílení zahlínadlo nebo kletba!!! Aspoň něčemu se člověk v tomhle threadu může zasmát...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
no to si ma dostal, takej chvali sa mi na groweri este nedostaloa dakujem clenovi: srnec, ten preklad je good, sam som to chcel zahajit, no mne by to dalo velmi vela prace, som len zaciatnocnik(pokrocily). Inak vzdy na taketo svinstvo treba upozornit cloveka, co ma prehlad na OG aj G, v tomto pripade som to bol ja, ale staci to napista do prispevku a komunikacia sa rozbehne. Dakujem za podporu, len za ten zaciatok ma vsetci kamenovali, ale neva, hlavne je, ze sa to vyriesilo.
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
srnec> myslim, že potom co jsme osvětlili situaci, tak na grower jako takovej byly reakce spíše pozitivní, dostal jsem i několik hezkejch PMek od starejch OG - no bad feelings...
pomalu bych tuto diskusi ukončil. zločinec byl chycen, jeho čin potrestán a dobré jméno groweru očištěno... co víc si přát...? myslim, že už nemá nenu to víc nafukovat
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk