Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ALE ANÓÓÓ. Jednou ke mě přišel kámoš a mě s mladou totálně zničil. Paqodešel a my sme na to vlítli. Nepřetržitej seksík asi půl hodiny...no...zajímavý. Jediná špatná věc byla, že sme pak nemohli chodit. Ale stejně...ANO
já mam hašík celkem rád.Akorát že když ho mam tak je hned pryč.Letos budu dělat svuj tak snad se to povede.Mějte se čarokrásně a zkuste se zakoukat taky do teleshopingu-Je to mazec
hele jako hašík klidně - asi radši než ganju (to neznamená, že ganju ne ) - když jsem byli s kámem na vandru na J. Moravě zak jsme přemejšleli jestli s sebou ganju nebo hash - nakonec sme vzali hash, kterej se ukázal mnohem vhodnějším -----> měli jsme v jednej filmovce zásobu na víc než tejden / žádnej smrad, když nás stavěli floydi...
hlavně hulili jsme porád --- po ránu ve spacáčku, na benzině u pifka, odpo, večer, před spanim -------- hašík je pro mě v tomhle mnohem lepší, po ganje něgdy dostávam děsný perdy, tuto byl takovej klídek ----- furt zhulenej, ale naprosto se dalo fungovat ----- třeba nastopovat a normálně kecat s řidičem, nebyl jsem tak unavenej....
jo a sem si připadal jak nějakej misionář ---- sme potkali spoustu lidí----spousta z nich hulila hašík poprvý v životě, ještě vod nějakejch typů s divnym přízvukem
hash rules
Hasis umi byt kvalitnim spestrenim normalniho huleni. Ale kdyz uz, tak red hasis! 2x sem se snim setkal. Poprvy s par kamosema sme se totalne shuleni mezi sebou asi hodinu rvali , podruhy to bylo v jedny alpsky zemi s pohodovejma lidma a to nemelo chybu