Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Grower Cinema Hub tutorial
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

citace:
Původní příspěvek od Enfant Terrible
Tak hYp3r se na to asi vazne vykaslal.
Tak chodte, Groweri, alespon ke mne :-)
Hubik je zamerenej vicemene na alternativni muziku.
Adresa: punkie.no-ip.com

mno vykaslal/nevykaslal :c)
behem tohoto mesice me ceka prechod k jinemu providerovi + par dalsich veci a na GCH neni cas...sam bych to rad rozbehal, ale dny jsou kratky...jak uz jsem psal tak hned jak to bude mozny zase to pobezi... :c)

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

------------------------------------------------
<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>

Old Post 08-03-2004 v 11:54 AM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

dobra...nebudu se vymlouvat :c)

tenhle tejden podpis smlouvy a nasledna montaz zarizeni a pak pojede GCH snad bez problemu :c)

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>

Old Post 08-03-2004 v 12:46 PM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Enfant Terrible
Nový Člen

Karma uživatele Enfant Terrible - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

jj, koukej to zprovoznit !!

BohouR: je to tam takovy, jaky tam chodej lidi, kdyz tam budou chodit lidi, co zajima pestovani...tak to tam taky bude o tom...ja se tomu nebranim, mne by se to libilo :-)

Old Post 08-03-2004 v 14:18 PM
Enfant Terrible je offline   Profil uživatele Enfant Terrible   Find more posts by Enfant Terrible   Foto galerie člena Enfant Terrible   Click here to Send Enfant Terrible a Private Message   Add Enfant Terrible to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Enfant Terrible! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
system_failure
Stálý Člen

Karma uživatele system_failure - 31% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

joo grower hub už by se zase mohl rozjet

Neříkám nic, ale na má slova dojde.Muhuhuhehehe. jsem totiž génius

Old Post 10-04-2004 v 23:08 PM
system_failure je offline   Profil uživatele system_failure   Find more posts by system_failure   Foto galerie člena system_failure   Click here to Send system_failure a Private Message   Add system_failure to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Teď mě napadlo, (když už se to teda má zase rozject ) jestli tam pak náhodou nebudem fšichni pasíf - abysme tam na sebe jenom nekoukali jak máme krásně nasdílino

Protože já mám určitě P a asi s tim nic neudělám
(sice mám pevnou IP ale nějak mi to A nefachá)

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 12-05-2004 v 12:06 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KARone
Stálý Člen

Karma uživatele KARone - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Taker - na to aby si bol aktivny poterebujes mat verejnu IP - zavolaj provajderovi a on ti ju mozno prideli

Hyper- uz by sa mohol GCH spustit, vobec bude este?

Old Post 15-05-2004 v 13:20 PM
KARone je offline   Profil uživatele KARone   Find more posts by KARone   Foto galerie člena KARone   Click here to Send KARone a Private Message   Add KARone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
system_failure
Stálý Člen

Karma uživatele system_failure - 31% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

já sem taky passive a asi s tim nic neudělám

Neříkám nic, ale na má slova dojde.Muhuhuhehehe. jsem totiž génius

Old Post 15-05-2004 v 13:29 PM
system_failure je offline   Profil uživatele system_failure   Find more posts by system_failure   Foto galerie člena system_failure   Click here to Send system_failure a Private Message   Add system_failure to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bounty_killer
Stálý Člen

Karma uživatele bounty_killer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

jj já taky P, ale ten hub mi stejně nejede

Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong

Old Post 16-05-2004 v 11:04 AM
bounty_killer je offline   Profil uživatele bounty_killer   Find more posts by bounty_killer   Foto galerie člena bounty_killer   Click here to Send bounty_killer a Private Message   Add bounty_killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 41

Potřeboval bych od vás poradit
Sem už z toho fakt zoufalej. Když si DC pouštim ve škole tak většinou žádný problémy nemám, ale doma to je pravý peklo. Jak už sem psal vim že sem P a taky vim co to obnáší. Takže mam nastavíno pasíf, snažm se připojovat a stahovat jenom od aktivních a stejně pořád nic. Dám stáhnout (třeba i filelist), napíše mi to připojuji a pak jenom čas pro spojení vypršel (prostě jako kdybych měl pořád nastavený to nefunkční A).

Co je zajímavý, že někdy (asi podle nálady kompa) to pustim a jeden den mi to normálně šlape aniž bych se hrabal v nějakým nastavování nebo tak. Fakt nechápu

Pokud někdo máte nějakej nápad nebo dokonce víte čim to přesně je tak budu rád když mi to napíšete. Díkes

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 16-05-2004 v 11:34 AM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:03 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás