Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Enfant Terrible Tak hYp3r se na to asi vazne vykaslal.
Tak chodte, Groweri, alespon ke mne :-)
Hubik je zamerenej vicemene na alternativni muziku.
Adresa: punkie.no-ip.com
mno vykaslal/nevykaslal :c)
behem tohoto mesice me ceka prechod k jinemu providerovi + par dalsich veci a na GCH neni cas...sam bych to rad rozbehal, ale dny jsou kratky...jak uz jsem psal tak hned jak to bude mozny zase to pobezi... :c)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
BohouR: je to tam takovy, jaky tam chodej lidi, kdyz tam budou chodit lidi, co zajima pestovani...tak to tam taky bude o tom...ja se tomu nebranim, mne by se to libilo :-)
Teď mě napadlo, (když už se to teda má zase rozject ) jestli tam pak náhodou nebudem fšichni pasíf - abysme tam na sebe jenom nekoukali jak máme krásně nasdílino
Protože já mám určitě P a asi s tim nic neudělám
(sice mám pevnou IP ale nějak mi to A nefachá)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Potřeboval bych od vás poradit
Sem už z toho fakt zoufalej. Když si DC pouštim ve škole tak většinou žádný problémy nemám, ale doma to je pravý peklo. Jak už sem psal vim že sem P a taky vim co to obnáší. Takže mam nastavíno pasíf, snažm se připojovat a stahovat jenom od aktivních a stejně pořád nic. Dám stáhnout (třeba i filelist), napíše mi to připojuji a pak jenom čas pro spojení vypršel (prostě jako kdybych měl pořád nastavený to nefunkční A).
Co je zajímavý, že někdy (asi podle nálady kompa) to pustim a jeden den mi to normálně šlape aniž bych se hrabal v nějakým nastavování nebo tak. Fakt nechápu
Pokud někdo máte nějakej nápad nebo dokonce víte čim to přesně je tak budu rád když mi to napíšete. Díkes
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."