Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Alkohol vs. THC - tráva + alkohol
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
ichtyl6
Stálý Člen

Karma uživatele ichtyl6 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Ja se taky citim nekdy jak totalnej kokot,ale mne se to libi

Old Post 03-03-2003 v 13:41 PM
ichtyl6 je offline   Profil uživatele ichtyl6   Find more posts by ichtyl6   Foto galerie člena ichtyl6   Click here to Send ichtyl6 a Private Message   Add ichtyl6 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ichtyl6! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fasmos
Stálý Člen

Karma uživatele fasmos - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

je vidět že každý to snáší jinak:-)))

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

!!!!!!!!Ať to svítí a roste!!!!!!!!
---------------Hello fasmos----------------

Old Post 06-03-2003 v 18:17 PM
fasmos je offline   Profil uživatele fasmos   Find more posts by fasmos   Foto galerie člena fasmos   Click here to Send fasmos a Private Message   Add fasmos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Unregistered
Host

Palec nahoru pivko Příspěvek č. 35

www.hackmatt.szm.sk
zdrawim!
hmm chlast a trafka sa vo velkej miere neznasaju

ked je dobry model tak stacia 3-4 pivka a o naladu je postarane
a hlavne ziadna opica

Old Post 06-03-2003 v 20:50 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Ja jsem kdysi hdne pil. Jak jsem zacal hulit tak se mne pomalu staval absitent. Ted uz si dam tak jedno pivo za tyden a jeste nepiju tvrde.

vriter@cz

Old Post 28-03-2003 v 11:00 AM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Los_Meskalinos
Stálý Člen

Karma uživatele Los_Meskalinos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

to já si dneska dám vodečku 50% objevili jsme ji v jednom stánku za 74,- tak uvidím jaká bude. nato pár prdků a pořádně zaběsíme v lese. už jsem se nemohl dočkat kdy na to bude počásí. půjde nás celá banda asi tak 10 lidí takže to bude pořádnéj hukot už se moooooc těším tak kalbám zdar a užíjte si pořádně pátek každej po svém

Absolutní svoboda je daleká budoucnost, k níž jsme všichni na cestě, jejíž obraz nikdo nezná, jejíž zákony nejsou nikde napsány.

Old Post 28-03-2003 v 12:57 PM
Los_Meskalinos je offline   Profil uživatele Los_Meskalinos   Find more posts by Los_Meskalinos   Foto galerie člena Los_Meskalinos   Click here to Send Los_Meskalinos a Private Message   Add Los_Meskalinos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Era
Bursovní spekulant

Karma uživatele Era - 64% PěstitelskáKarma uživatele Era - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Tedy na hulení teď nemám moc času, zato důvodůjít do hospody je stále dost. Ale ty následky...
Auto na třeše, ostuda na mítingu, ztracený diář, zničená bunda, a z minulýdo týdne - rozbitý brýle a hlava+xicht na 3 stehy.

To nejhorší následek po trávě je u mě bolest břicha z přežrání a bolest krku z chechotu a taky pověst blázna

Nemodifikovaný modifikovanému nevěří...

Old Post 29-03-2003 v 23:24 PM
Era je offline   Profil uživatele Era   Find more posts by Era   Foto galerie člena Era   Click here to Send Era a Private Message   Add Era to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Era! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kylik
Stálý Člen

Karma uživatele Kylik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

2 vriter@cz:
Hochu, uplne si to vystihl! To je uplne muj pripad. Akorat ja teda nikdy nijak extramoc nechlastal. Ale od ty doby, co sem se nak vic rozhulil, tak sem tak 98,5% abstinent (netyka se ganjovice ) Sem tam 1-2 pivka ale uz si ani nepamatuju, kdy sem se naposledy fakt ozral.
Tak nak sem zjistil, ze kdyz chci se chci nak odreagovat, tak dyz to zvazim, travka mi v tomhle ohledu dava to co potrebuju (krom sexu(skoda)) Chlast me stve hlavne kocovinou a prachama. Proste chlast mi nic extra neda, tak proc bych zbytecne chlastal, dyz si muzu ubalit brcko

Huleni, connecting people
~(-_-)%~

Old Post 30-03-2003 v 22:29 PM
Kylik je offline   Profil uživatele Kylik   Find more posts by Kylik   Foto galerie člena Kylik   Click here to Send Kylik a Private Message   Add Kylik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka P.
grower racer

Karma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

radsi hulim nez chlastam, ale kdyz se chci zbourat tak si dam tak 4 pifka a zahulim . . . nejradejc mam ale samotny hulo, chlast leze do prachu(a do hlavy)

Old Post 01-04-2003 v 14:26 PM
Jirka P. je offline   Profil uživatele Jirka P.   Find more posts by Jirka P.   Foto galerie člena Jirka P.   Click here to Send Jirka P. a Private Message   Add Jirka P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wilda
Stálý Člen

Karma uživatele wilda - 96% PěstitelskáKarma uživatele wilda - 96% PěstitelskáKarma uživatele wilda - 96% PěstitelskáKarma uživatele wilda - 96% PěstitelskáKarma uživatele wilda - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

nedávno jsem taky přestala pít pivo když hulim. vždycky jsem se cejtila úplně k.o. a v 10 jsem byla zralá jít domů, ale teď si vesele popíjím vínko nebo vinný stříčky do toho pálim jednoho špeka za druhým a jsem fit myslim že to záleží i na druhu alkoholu pivo je podle mě pěkně sedativní a když k tomu přidáš tu kouřku tak tě to pěkně sejme

Old Post 04-04-2003 v 13:10 PM
wilda je offline   Profil uživatele wilda   Find more posts by wilda   Foto galerie člena wilda   Click here to Send wilda a Private Message   Add wilda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
olo
Stálý Člen

Karma uživatele olo - 6% PěstitelskáKarma uživatele olo - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Nejlepsi je zahulit pokecat a zapít to pivkem je to to nnnnnnnej

Old Post 04-04-2003 v 22:15 PM
olo je offline   Profil uživatele olo   Find more posts by olo   Foto galerie člena olo   Click here to Send olo a Private Message   Add olo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trapan Šmírák
Stálý Člen

Karma uživatele Trapan Šmírák - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Mám takovou malou teorijku:

Hulení samotné občas člověka přivede do stavu, kdy má pocit, že všechno dělá špatně, všichni to na něm vidí atp. atp. - to je všechno důsledkem zjitřené pozornosti vůči jedné věci a zhoršené schopnosti vnímat vjemy jako celek - známá věc... v kombinaci s alkoholem však dochází k jistému stupni kompenzace výše zmíněného právě odbouráváním našich vnitřních, námi stanovených, "morálních" (nemám to slovo rád) zásad... Zní to možná složitě, ale když zahulíš a dáš si dvě, tři pivka, tahleta "paranoia" tě většinou opustí...

EH... SNAD TO NENI TAK SLOŽITÝ...

Sovy nejsou, čím se zdají být...

Old Post 08-06-2003 v 14:14 PM
Trapan Šmírák je offline   Profil uživatele Trapan Šmírák   Find more posts by Trapan Šmírák   Foto galerie člena Trapan Šmírák   Click here to Send Trapan Šmírák a Private Message   Add Trapan Šmírák to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Trapan Šmírák! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trapan Šmírák
Stálý Člen

Karma uživatele Trapan Šmírák - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

"...vnímat vjemy..." zní ujetě... Ale co už...

Sovy nejsou, čím se zdají být...

Old Post 08-06-2003 v 14:15 PM
Trapan Šmírák je offline   Profil uživatele Trapan Šmírák   Find more posts by Trapan Šmírák   Foto galerie člena Trapan Šmírák   Click here to Send Trapan Šmírák a Private Message   Add Trapan Šmírák to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Trapan Šmírák! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Unregistered
Host

Příspěvek č. 45

Můj názor- alkohol a hulení nepatří k sobě...jeden druhému odebírá jeho jedinečné účinky.Alkoho travce-pohodu,rozhled a klid.
Travka alkoholu- schyzofréní jednání,vyšší podrážděnost.
Taže-------radši nikdy nemíchat.....vím o čem mluvím)

Old Post 08-06-2003 v 22:35 PM
thc_george
Stálý Člen

Karma uživatele thc_george - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Ja kdyz du vyhulenej treba po meste, tak jako by to na me vsichni ti lidi poznali, nebo jestli si myslej ze sem jenom dement, ale treba vypadam uplne normalne. Ale po chlastu je fakt ze je v pohode. Ale mezi hulicima lidma je to v pohodicce. Jinach chlastat a pak zahulit naky skera, to je fakt brutalni.. to uz nedelam a radsi pak chlastam dzus

Old Post 10-06-2003 v 21:40 PM
thc_george je offline   Profil uživatele thc_george   Find more posts by thc_george   Foto galerie člena thc_george   Click here to Send thc_george a Private Message   Add thc_george to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hovnajs
Stálý Člen

Karma uživatele hovnajs - 0% Pěstitelská

super Příspěvek č. 47

Tahle kombinace mi prijde obcas temer nevyhnutelna. Udelame si mejdan pijime pivka poustime hudbu a dotoho palime. A kdyz to parkrat za rok opravdu prepalime jak s pivkama, tak s ganjou, tak s toho vylezou neopakovatelny nakrosy a obcas az neuveritelny hiostorky. Neni spatny se cas od casu nakrosit touto kombinaci uplne do mrte. Jo pivka samotny jsou super, ganja samotna... no o tom ani nemluvim, ale ta kombinace je pomerne smrtici. Muzes pit pivka a pomalu pocitovat jak postupne lezou do palice, ale jak do toho zahulis, tak se vezes a razem jsi tech pivek vypil tak dvakrat tolik.

jsem fanda teto discipliny

Old Post 11-06-2003 v 18:07 PM
hovnajs je offline   Profil uživatele hovnajs   Find more posts by hovnajs   Foto galerie člena hovnajs   Click here to Send hovnajs a Private Message   Add hovnajs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PaLiC
Host

Zdraví Příspěvek č. 48

Neni moc brutalni zahulit hash+skero a jeste k tomu se dost vozrat?Na neco podobnyho se prave chystam.Je lepsi se nejdriv zhulit nebo vozrat a nebo popijet a do toho palit?

Old Post 12-06-2003 v 17:59 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás