Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to já si dneska dám vodečku 50% objevili jsme ji v jednom stánku za 74,- tak uvidím jaká bude. nato pár prdků a pořádně zaběsíme v lese. už jsem se nemohl dočkat kdy na to bude počásí. půjde nás celá banda asi tak 10 lidí takže to bude pořádnéj hukot už se moooooc těším tak kalbám zdar a užíjte si pořádně pátek každej po svém
Absolutní svoboda je daleká budoucnost, k níž jsme všichni na cestě, jejíž obraz nikdo nezná, jejíž zákony nejsou nikde napsány.
Tedy na hulení teď nemám moc času, zato důvodůjít do hospody je stále dost. Ale ty následky...
Auto na třeše, ostuda na mítingu, ztracený diář, zničená bunda, a z minulýdo týdne - rozbitý brýle a hlava+xicht na 3 stehy.
To nejhorší následek po trávě je u mě bolest břicha z přežrání a bolest krku z chechotu a taky pověst blázna
2 vriter@cz:
Hochu, uplne si to vystihl! To je uplne muj pripad. Akorat ja teda nikdy nijak extramoc nechlastal. Ale od ty doby, co sem se nak vic rozhulil, tak sem tak 98,5% abstinent (netyka se ganjovice ) Sem tam 1-2 pivka ale uz si ani nepamatuju, kdy sem se naposledy fakt ozral.
Tak nak sem zjistil, ze kdyz chci se chci nak odreagovat, tak dyz to zvazim, travka mi v tomhle ohledu dava to co potrebuju (krom sexu(skoda)) Chlast me stve hlavne kocovinou a prachama. Proste chlast mi nic extra neda, tak proc bych zbytecne chlastal, dyz si muzu ubalit brcko
radsi hulim nez chlastam, ale kdyz se chci zbourat tak si dam tak 4 pifka a zahulim . . . nejradejc mam ale samotny hulo, chlast leze do prachu(a do hlavy)
nedávno jsem taky přestala pít pivo když hulim. vždycky jsem se cejtila úplně k.o. a v 10 jsem byla zralá jít domů, ale teď si vesele popíjím vínko nebo vinný stříčky do toho pálim jednoho špeka za druhým a jsem fit myslim že to záleží i na druhu alkoholu pivo je podle mě pěkně sedativní a když k tomu přidáš tu kouřku tak tě to pěkně sejme
Hulení samotné občas člověka přivede do stavu, kdy má pocit, že všechno dělá špatně, všichni to na něm vidí atp. atp. - to je všechno důsledkem zjitřené pozornosti vůči jedné věci a zhoršené schopnosti vnímat vjemy jako celek - známá věc... v kombinaci s alkoholem však dochází k jistému stupni kompenzace výše zmíněného právě odbouráváním našich vnitřních, námi stanovených, "morálních" (nemám to slovo rád) zásad... Zní to možná složitě, ale když zahulíš a dáš si dvě, tři pivka, tahleta "paranoia" tě většinou opustí...
Můj názor- alkohol a hulení nepatří k sobě...jeden druhému odebírá jeho jedinečné účinky.Alkoho travce-pohodu,rozhled a klid.
Travka alkoholu- schyzofréní jednání,vyšší podrážděnost.
Taže-------radši nikdy nemíchat.....vím o čem mluvím)
Ja kdyz du vyhulenej treba po meste, tak jako by to na me vsichni ti lidi poznali, nebo jestli si myslej ze sem jenom dement, ale treba vypadam uplne normalne. Ale po chlastu je fakt ze je v pohode. Ale mezi hulicima lidma je to v pohodicce. Jinach chlastat a pak zahulit naky skera, to je fakt brutalni.. to uz nedelam a radsi pak chlastam dzus
Tahle kombinace mi prijde obcas temer nevyhnutelna. Udelame si mejdan pijime pivka poustime hudbu a dotoho palime. A kdyz to parkrat za rok opravdu prepalime jak s pivkama, tak s ganjou, tak s toho vylezou neopakovatelny nakrosy a obcas az neuveritelny hiostorky. Neni spatny se cas od casu nakrosit touto kombinaci uplne do mrte. Jo pivka samotny jsou super, ganja samotna... no o tom ani nemluvim, ale ta kombinace je pomerne smrtici. Muzes pit pivka a pomalu pocitovat jak postupne lezou do palice, ale jak do toho zahulis, tak se vezes a razem jsi tech pivek vypil tak dvakrat tolik.
Neni moc brutalni zahulit hash+skero a jeste k tomu se dost vozrat?Na neco podobnyho se prave chystam.Je lepsi se nejdriv zhulit nebo vozrat a nebo popijet a do toho palit?