Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno ja tedy nevim panove asi sem oproti vam desnej noob...pestuju druhym rokem a letos mi privezl kamos z holandu euforii o ktery tady neni vubec rec) asi sem dost mekkej parkrat sem hulil orange bud a shhevu co se propasovalo z vejletu z holandska jinak modely jako mazar a spol....ehm ehm rikam sem noob...
hulim proto ze me stavy na trave bavi, podle nalady sem bud vysmatej, ukecanej, vytuhlej a nebo mam tvorivou naladu...mylsim ze nejlepsi model je takovej kterej cloveka stimuluje urcitym smerem a to je u me pokazdy malinko jinak i kdyz hulim stejnej model...
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
Někdy koncem minulýho roku se objevil v časopise Hightimes článek o odrůdě Iridium. Může mít prý až 36.2% THC A je tedy nejsilnější odrůdou součastnosti!!!
Je to 75% indica-zbytek sativa a mimo jiné se prý vyznačuje mimořádně silnými a dlouho trvajícími vyhulenými stavy!!!
Sklizeň je prý okolo 450g na kytku pod 1000W sodíkem!!!
No ak sa mam vyjadrit aj k tomu aka bola najsilnejsia a zaroven aj najlepsia odroda je v mojom pripade odpoved celkom jasna. Je to Haze a C99. Toto je aspon pre mna vrchol kvaility medzy marihuanou. Obe odrody su extremne psychoaktivne s nepopisatelnou zmenou vedomia. Uuplne ine oproti pre mna nudnemu stavu po indike. Indiky ale su moji milacikovia lebo ich vlmi rad pestujem koli im rastovym charakteristikam
Takze u mna HAZE, C99
Musím souhlasit s ddt, že C99 je opravdu luxus, chuťově i stavem, představuje jednu z nejlepších odrůd, s jakýma jsem se zatím setkal.
Jinak co můžu doporučit za hodně zajímavé a potentní odrůdy:
Orange Bud
MendoBog - velmi zrádná záležitost, nejdřív nic a pak velké bum!
kříženci G13
Mazar - doporučuju sklízet kolem 50. dne!!! Sice toho nebude moc, ale uvidíte. Včera jsem měl po špeku solidní vizuální halucinace (vlnění, houpání země. Jo a k tomu špeku byly 2 pifka teda...)!
Black Domina - skoro koma!
A ak chcete jednu z najsilnejsich ak nie najsilnejsia out odroda aku som zatial pestoval je Magic Bud x Purpurea Ticinesi. Prenadherny, povznasajuci stav podobny polkudnej sative, ziadne tripy, no mozno zo zaciatku a stav trvajuci a trvaajuci. NO teraz je to uz 4-hodina a ano stvrta a som stale krasne silne high
C99 je stale out
Velkym prekvapenim bol Shamanod Dutch Passion seeds. Mal krasny vynos a aj potencia je skutocne dobra.
Tu je nejake foto Shamana (Skunk pheno)
2ddt: strasne pekna kyticka
Na pristi rok si budu muset takove objednat, protoze se mi zda ze uz mi nestaci prumerna trava....obcas teda nejaka ta chutovka
Tu su nejake dalsie kyticky, ktore sa urodili. Jedna sa o genetiku pre vela tunajsich growerov asi tazko zohnatelnu genetiku. Je to Magic Bud x Purpurea Ticinesi, Erdbeer a Giant Erdbeer. Magic Bud x Purpurea Tincinesi je jedna z najsilnejsich odrod ake som mal z outu celkovo ale celkovo z odrod ake som fajcil. Tu na fotos su vsetky tri menovane odrody.
Ahoj
Ja osobně co jsem kouřil z odrud o kterejch sem měl jistotu odrud bylo
B 52 -zakrsek pos 150sodikovkou docela supa rekl bych jednoprdovka
ve špeku pohoda
Orange bug řízlej JH venek nestihl dozrat krasny oranzovy palicky prijemny zkouření bez zadnych spec . vyjimek
Nebola - venek tohle me malem sestrelilo opravdu šupa
Silver pearl +Xn-2 dovoz z H kvlaitka emna chut ale silna opravdu prijemne koureni citil jsem se jak motylek po tom
WW do pohody
Mastr taky pohoda
Cinderella 99 has topped all previous results - her high is heavily influenced by Haze; clear, energetic & devastatingly psychoactive
Tohle je z OG na C99 od Brothers Grimm
Kde si přišel na toho Herrera?
Edit: Už to tady někde určitě psal bořek, Popelka je zajímavá tím, že F1 F2 a F3 mezi sebou nemá rozdíly :
Our breeders have done very extensive work with Brothers Grimm's Cinderella 99. After 4 batches of C99 we have seen no variation or decrease in potency within the strain between F1, F2 and or F3
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
takže jak to s tou popelkou je ? díval sme se a udává se u ní že ji teda vytvořil jistý "MrSoul" ale to jinak nevím ale ten příběh je docela pěknej a snad i docela uvěřitelnej (protože nikde sem nenašel přesně napsaný co to vvlastně je) takže bych tomuhle i věřil...
btw: Je až neuvěřitelný jaký každej model může mít příběh... lepší než pán prstenů
edit: teď mě tak napdalo, není ožný že u té popelky je to s tím haze jakože přirovnání high k haze... není tam přímo napsané že by to byl nějaký kross s haze..jen že je takové high...
jo a pro ty co nevládnou angickým jazykem... (autor MrSoul, vložil Cibin, přeložil WAD)
Cinderella 99 story
"popelčin příběh" (já vím jak to je, ale zní to pěkně ne ?? )
Viděl jsem hodně přízpěvků od lidí ptajících se na "příběh popelky" tak tady je:
V roce 1997, jsem oběvil pár semnek v paličce jacka herera kterou sem koupil v "sensi smile"
coffeshopu v Amsterodamu, zatímco jsem zde kupoval semínka. Moc jsme neočekával když jsem je
pěstoval, ale jedno s z těchto semen z paličky JH produkovala velmy speciální samicy (female ->
žena) kterou jsem nazval "princezna".
Tudíž matka "princezny" byl JH (pokud můžeme věřit tomu co Sensi Smile vytisklo na balíček) a
jeho otec je zcela nezjištěná záhadná kytka.
Také jsem měl další 2 samice (Genius & Cafe'Girl) a pár dalších samců z těchto semen. Použil jsem
pyl z jednoho ze samců na velmy výnosný, hustý, pryskyřičnatý ShivaSkunk (od Sensi Seeds) pak
jsem vypěstoval výsledné semínka abych dostal samce k produkování pylu ke zkřížení s
"princeznou", začínající třetí proces.
První generace semínek z princezny byla nazvaná p.50 (nejspíš "Princess 50") protože byly 50%
princezna. Použil jsem samce z p.50 generace ke zpětnímu zkřížení s princeznou abych dostal p.75
a znovu zpětně křížil s pylem z p.75 abych dostal p.88 a znovu s p.88 pylem abych dostal p.94
která je "cynderela 99" (popelka 99)
Jméno popelka bylo vybráno pro podobnost mezi tímto příběhem a dobře známou pohádkovou
postavičkou ve které se popelka stala prinzeznou přes těžké začátky.
Jestli mohu doplnit, sestry C99, Genius a Cafe Girl Mr.Soul přepracoval stejnou metodou (cubing) na odrůdy Apollo 11 a Rosetta Stone.Jejich F2 produkuje Fet alias Spice Bros.