Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
neber to zle, ale za polovicnu cenu GC sa da kupit svetlo z lepsou efektivitou a lepsim osvetlenim plochy
zo svojich zaciatkov mam GC4 a vpodstate som zaplatil za pekny biely dekel aby som nevidel ze su vovnutri noname drivre, mini chladice a nekvalitne ventialtory
Chápu s gc 9 jsem nad míru spokojený ale nedokázala pokrýt plochu tak jsem koupil 16+ možná jsem udělal blbost to teprve uvidím hodně jsem četl porovnával a nedokázal se rozhodnout které ledky si vybrat tak jsem zůstal u téhle značky. Vyšlo mě to na 24 což se relativně dá. Co se týče čipů tak údajně co jsem se dočetl na německých fórech co to tam jeden řešil přímo s greenception tak mu psali že si je vyvíjeli samy. Víc jsem nezjistil.
Za tyto peníze koupíš světlo od Frynka, které je prověřené a používá ho i dost lidí tady, můžeš se podívat na výsledky do vláken. Navíc ti poskytne záruční i pozáruční servis a technickou podporu online.
Nemyslím to špatně, třeba bude dobré, ale je to dost peněz, aby člověk riskoval. Snad budeš mít dobrou ruku s volbou 👍💡
Čas ukáže jestli jsem udělal chybu. Taky jsem uvažoval ještě nad OPTICkem a Quantum board ale fakt jsem se nedokázal rozhodnout.
Když to vezmu teoreticky tak každá firma musí nějak začít a pokud budou všichni skeptičtí tak jak rychle začala tak i brzo skončí.
GC je najstarsia zo spominanych firiem/produktov
a ze by si vyzadovala nejaku zvlastnu podporu aby prezila si nemyslim
kazdopadne budem sledovat lebo spektrum maju idealne a pouzite led su kvalitne len pomer cena/vykon je slaby
No já se koukal po všem hodně četl a výsledek je greenception 🤣🤣🤣.
Ne vážně má to dobré spektrum které se dá přepínat podle potřeby což je jedna z věcí co jsem vyžadoval a tenhle panel to nabízí, nechtěl jsem žádný QB nebo DIY set.
Nic jiného než světlo od Frynka není úctihodné a to můžu říct že jsem pod ním odjel to , co ty si procůral :-) Omlouvám se , ale tyhle světla jsou největší sracka a omyl světa , každý na to přijde sam..
Nebudu jen hájit to své protože jsem ho koupil, jsou i jiné ledky jiných firem které jsou dobré ( tedy aspoň v mých očích) ale tady jak to vše čtu nechci nikoho zhazovat tak většina preferuje Vero, QB nebo frynka nic proti nikomu.
Ale proč jsou ty světla od frynka, nebo Vero či qb tak výjimečné??? Protože s tím máte zkušenosti a s greenception a jinými ne???
Nikomu neberu jaké ledky si vybrali, taky nikomu nenutím že si má koupit greenception, já js s tím světlem naprosto spokojen sice jsem teď jel jen s gc9, teď pojedu s gc 16+ a uvidím jaký má potenciál.
Samozřejmě se může stát že to světlo bude stát za hovno ale ja mu věřím, že mne nezklame 😉
Ať to roste a don't worry be happy
Já myslím, že pochopil co jsme mu chtěli sdělit ohledně výběru, takže to neni potřeba dále rozmazavat. Přeji úspěšný pěst a aspoň doufám, že uvidíme jak ti to pojede pod novým světlem 👍