Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Stala se špaténka asi se mi zasolil substrát a zároveň jsem zjistil že mám hodně špatnou vodu s EC 1.0 .. na výtoku z květináčů jsem naměřil PH 7.2 a EC 2.3....
kyti s největší pravděpodobností přestali přijímat určité živiny a už nějakou dobu velice trpí na deficity podle mě železa atd.... je na nich kvůli tomu vidět dost špatný vývoj květů, u některých víc u některých míň u jedný skoro vůbec ( tuším Blackberry Gum od SeedStockers která je v levým horním rohu. Jinak vypadá to docela ok na to jak špatný to je ... proplachuju čistou vodou s PH 6,2 a jednou týdne dávám canna flush a snažím se to PH srovnat na správnou hodnotu a nehnojim aby se ty soli rozpustili ( vyplavili )....
Můžu opět doporučit na tyhle problémy mít v záloze GHE Essentials ... Stojí to fakt pár korun, jsou to mikro a sub-mikro prvky. Když se ti začnou dělat deficity kvůli PH, tak to dokáže rychle srovnat, kytky jsou pak vytálnější celkově
Původní příspěvek od BRooT Můžu opět doporučit na tyhle problémy mít v záloze GHE Essentials ... Stojí to fakt pár korun, jsou to mikro a sub-mikro prvky. Když se ti začnou dělat deficity kvůli PH, tak to dokáže rychle srovnat, kytky jsou pak vytálnější celkově
díky za reakci vidím to poprvé a to bude veliká chyba že to vidím poprvé. Mockrát díky
Z boxu jsem udělal trochu secret skříň
Je to homemade mám tam prostor abych se uvnitř zavřel a nemusel osvicovat celou místnost zeliminovalo to hluk o 75% (za medvěda nahoře vede odtah :-D )
Dřevotříska 1,8cm a celkové rozměry jsou 130x95x200 (Š x H x V)
Není to vidět,slyšet, kocour na to nemůže ...a větrák mám díky tomu mimo box a tudíž celkovou výšku boxu 180cm můžu využít čistě pro světlo
Northern Light a jeden Cheesus už vypadaj ready takže je seknu dřív ..ostatní budou tak o 14 dní déle ..jak který..takže je budu sekat postupně fotky postovat a tipovačku dáme celkovou na konci