Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
XX seed červené listy.. Sisky sa skoro vôbec nenafukli ale zato su extrémne tvrde a nenormálne osypané trichomi ale ze je to extrémne aj listy na nej tak isto a sú neprirodzene tvrde.. Velmi sa teším na toto fajčenie.. Toto je to čaro XX semien že neviem vôbec co ukriva genetika týchto semien...
Cus Dragoune pekne naducaný faldy..mám otázku...hnojim poprvé a taky plagronem na květ tak to tam peru,ale počítám tak do 2 týdnu kosim a kdy mám přestat hnojit a jen prolejvat?dikes
Původní příspěvek od Mara w2 Cus Dragoune pekne naducaný faldy..mám otázku...hnojim poprvé a taky plagronem na květ tak to tam peru,ale počítám tak do 2 týdnu kosim a kdy mám přestat hnojit a jen prolejvat?dikes
Ja prestávam tak cca 2 týždne pred kosou.. Ale stačí keď pár krát prelejes a potom už len zalievas normálne čistou vodou až do konca..
Ale cca tak tie 2 týždne
Ja prestávam tak cca 2 týždne pred kosou.. Ale stačí keď pár krát prelejes a potom už len zalievas normálne čistou vodou až do konca..
Ale cca tak tie 2 týždne
Objavil som ložisko plesne ale nebola to žiadna tragédia bola už asi na 98 % dozreta..
Plesne tam bolo nastastie menej ako som čakal asi iba pol gramu.
Konečne fotky nugetov budú na konci threadu aj z výsledkami
Tak groweri už vysi aj posledný Kritic tak som zvedavý aký bude.. Všetko už bolo ochutnane a koncom týždňa alebo cez vykend hodím fotky všetkého, teda toho co mi zostalo a výslednú váhu...