Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díky moc chalani
Growoli:já prave taky,vždycky jsem jel 9 a jednou 6,paradoxně nejvíc bylo z těch šesti,ale přesto jsem se nedostal přes 300 :/ takhle z víc kusů je to mnohem menší pakarna
Shock:zítra něco zkusim za světla,ale ten můj foťák na founu je fakt shit
Ser na Béma, Topola, Špidlu a Zemana
zpívej dokola se mnou ganja marihuana
papírky bonga, do toho tráva
ubal to s náma, zduň to, dej si páva.
45.den květu
Dneska jsem si dal opozdenej dárek k Vánocům a rovnou ho tam povesil na dojetí,ať vidím,jestli to poslape tak snad to uchladim
Někdo tu psal,ze by tomu slušelo lepší stinidlo,tak tohle by mělo stačit
Jedna se o Epapillon 1000W s regulaci 600-1150W,tak uvidíme,co to umí
49.den květu
Tak už se to blíží,dneska poslední hnojky a za týden nejspíš kosa.
Už bych to měl dojet na klid.. paldy jsou tvrdý jak cip,nikdy jsem tvrdší nemel,jsem zvedavej,co tam bude
Ps:papillon se mi vyjebal..po 5 hodinach přestal svítit 😡 tak přišlo na radu starý hammer stínítko. Nevím,co s tím je,mělo by to být v záruce ještě,tak snad. Jinak si to hodím.
Ať to valí draci!
Tak dneska jsem pokosil vrcholovky a na spodky dosvitim par dni ještě
Stopro nejlepší kolo,co jsem odjel..konečně bez hmyzu atd. palice obsypany sutry. Nevím jak to bude s výnosem,ale taky to vidím na osobak.
Kolik tam vidíte vy? Nejbližší tip dvě karmy 👍