Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jak, porad rostou ? Se koukam ze mas nejak malo mista, jak mas vysoky box ?
Ja doufam ze ty moje budou taky aspon 120 ale pravda ze mam vysku 220 cm tak si to muzu dovolit 😉
Původní příspěvek od Fujtajblus Tak jak, porad rostou ? Se koukam ze mas nejak malo mista, jak mas vysoky box ?
Ja doufam ze ty moje budou taky aspon 120 ale pravda ze mam vysku 220 cm tak si to muzu dovolit 😉
Ahoj, box mám jen 200cm. Vypadá to, že se konečně zastavily
Rostliny bohužel přerostly a jedna na to doplatila spálením Kytky jsem musel všelijak celé ohybat, aby jejich vrcholy byly alespoň 45 cm od světla. Stinidlo je zdrhama/svorkama přidělané na stropu.
Asi jsem je přepnul později, nepředpokládal jsem, že se 100% indiky takto vytáhnou. Ale tak chybama se člověk učí
Hnojim teď 30ml A+B a 10ml C4 na jednu 10l konev.
Máte někdo zkušenosti s critical 2.0 od dinafemu? Přemýšlím už o dalším pěstu, jelikož jsem si pořídil druhý menší box na předpěst.
Nezavidim ti situaci.. ale snad to zvládneš a už to moc nahoru neporoste ten stan na předpest chci taky pořídit...už mas nějaký vybrány ? A čím tam budeš svítit ? V hlavním mám vero ale do predpestu to je zbytečne kupovat tak přemýšlím co tam hodit...hlavně člověk má kosu co 2 měsíce...
Původní příspěvek od jablickar Nezavidim ti situaci.. ale snad to zvládneš a už to moc nahoru neporoste ten stan na předpest chci taky pořídit...už mas nějaký vybrány ? A čím tam budeš svítit ? V hlavním mám vero ale do predpestu to je zbytečne kupovat tak přemýšlím co tam hodit...hlavně člověk má kosu co 2 měsíce...
Ahoj, pořídil jsem hydroshoot 60x60 s GIB growth 150w výbojkou s tím, že je tam budu dost zaštipovat. Pak je na 5-7 dní hodím do velkyho stanu na 400w mh a spousty kolínkama je roztáhnu.
A má to i výhodu, že tam z velkyho stanu nahazím kytky na sušení
Kytkám jsem dnes dal Ec 2,9. Počkám jak začnou žloutnout a potom je propláchnu. Musel jsem je všelijak posvazovat a stejně jsou blíž jak 50cm od světla.
Zalival jinak 35ml A+B a 15ml C4 na 10l. Obden dostávají 500ml každá.
tak dnes už máme 45. den květu.
Fotky jsou z 41. dne květu. Bohužel některé vrcholky jsou řídké a jsou tam "parůžky". To je nejspíše kvůli tak vysoké výšce. Víc už to ohybat nejde. Přidávám fotku menšího boxu, kde se rozjíždí další kolo s critical 2.0 od dinafemu.
zdar, ty paličky jsou strašně mrňavý se mi zdá... rozhodně bych neočekával kosu 60. den... takže bych klidně ještě hnojil, ale dej raději aktuální fotku a nejlépe centrál s něčim na porovnání velikosti...
Ahoj, nic si z toho nedělej, takhle jsem dopadl já při svém prvním kole:-). A to je jen jedna kytka, se mi to furt nechtělo přenout :-) A i tak z ní bylo 60g...
Ať už máš celopéro, hátéčko, nebo žiletku, všude se musí makat... A to nemluvim o fetbajku!
tak dnes je to 56. den 12/12. Co na to říkáte? Začali byste už s 10tidennim proplachem? Dnes jsem je hnojil EC 2,6 Ph 6,0.
Přemýšlím, že je ten 66-67 den seknu. Palice jsou opravdu dost tvrdé.
Jinak pridavam fotku malého boxu, kde je rozjetý critical 2.0 od dinafemu. Je to dnes 10. den 18/6. Hnojky jsem jim začal dávat Mills A+B 2ml/l a Start 1ml/l. Jednou týdně dávám samozřejmě Vitalize.
Rozjel jsem to v kokosu a namichal jsem jim do něj trichodermu