Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ostrihane .. uz to tak nesmrdi alebo serem nato ? vlavo Ginger v pravo Kritic , som zvedavy na vysledok .. bude to dlho v skle najprv .... az tak kostovka a na vahu tipujem tak po 5-7ge na kazdej .. majte krasny den priatelia
To jsou pěkný keře. Držím palce s počasím příští rok to zkusím taky, tenhle čtvrtek jedem s mladou na výlet vlakem a na kolech obhlidnout jeden flek, je to oblast plná potoků a málo vesnic okolo, chceme si to tam nachystat na jaro.
zdravicko zahradkari .. dnes som bol v lese no zabudol som fotak .. nevadi lebo nic sa nezmenilo .. herecky maju vdaka hydrogelu stale vlhko .. zhadzuju ale najvacsie listy a tak dnes dostali hnojky na kvet a postrek Polyversum ako prevenciu proti pliesni .. budem postrekovat skoro az do zberu kazdy tyzden raz, ked sa podari, ked nie, tak dostanu menej no .. nech vam to rastie priatelia
$$woodyman$$ pošli mi prosím tě pm nebo mi to napiš do mojeho vlákna co je dobrý proti plísní musím to koupit už zitra..dikes,jinak ten gynger je pěknej ale je toho málo viď..já ho mám taky je malinkej ale proto že jo mám na balkoně kde je málo světla jináč ve foliaku by byl mega sympoš..i přesto provoní velkej byt...teď když se koukneš do mojeho vlakna tak uvidíš aktuální foto...si myslím tak +- 3 dny a hotovson..
Mara .. na pliesen Polyversum .. Gynger aj Kritic vizeralli pekne aj struktura palic v pohode .. tvrde su jak kamene a vonali obidve brutalnym sposobom .. ale ja som ich dokonca presadzal a este do lesa .. vyrastli tak pol metra ..vo foliovniku si ich viem predstavit .. a celkovo automaty najlepsie pod foliu myslim ..
Včera jsme byli v lese nasbírat vzorky půdy abych změřil pH, na příště kdyžtak vezmu vápenec, našel jsem krásný místo na vykácení v křoví a okolo jsou malé potoky, taky v lese.. plánuju tam vykopat strouhu a navést si vodu na políčko.. tak uvidíme příští rok, už se těším na jaro
WeedBurger...najlepsie je vykopat diery a nanosit hlinu kupovanu + kompost a primiesat hydrogel .. ked som posadil prvy rok len tak do tej lesnej zeme skoro nic mi nevyrastlo a stale som to mal zvednute ... teraz tam mam asi 70litrove diery a vidis sam ako to ide ... nech sa nam dari priatelia