Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
On člověk do toho investuje plno času peněz a lásky, a pak se to takhle vymrdá, to je prostě zákon schválnosti, vysrat se na out a koupit skleník nebe ještě lepší polykarbonát,
tam to máš zicher... at to roste
1- nezastrizenej Black DOG - hezky se nafukujou))
2- ten samej BD - siska kousek pod vrcholkem
3- zastrizenej a polamanej Black DOG - sisky ma maly, hodne maly ale za to pocukrovany jak blazen. a smrdi ze vsech nejvic
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Mmmm ten vanilla kush vypadá parádně tyjo asi koupím nějaký semínko
Jinak ten déšť je blbej s větrem , mně to naštěstí jenom ohlo kytky do strany ale v kýblech nejedu no
Dokud se nepolámou uplně tak se to dá , a i potom se kolikrát krásně chytnou
Ta vanilla je docela dobrej strain jen má velký mínus co se týče phenotypu, 2 phena vynikající hodně příjemnou chutí (žvýkačky hlína) , pak další 3 phena jsou prostě jenom dobrý až humus (cutka) tak dávat bacha, nestabilní genetika, nejlepší koupit víc semen...
Původní příspěvek od WhiteFrost Ta vanilla je docela dobrej strain jen má velký mínus co se týče phenotypu, 2 phena vynikající hodně příjemnou chutí (žvýkačky hlína) , pak další 3 phena jsou prostě jenom dobrý až humus (cutka) tak dávat bacha, nestabilní genetika, nejlepší koupit víc semen...
ja mel prave tri kytky.. jednu(nejhorsi) sem dal kamosovi, jednu sem zastrihnul a jednu nechal tak jak si jela.. tu zastrizenou mi ted polamal vitr s destem, coz je nahovno protoze vonela pekne a ted co mi zbyla smrdi jak mrkvac coz sem trochu nasranej no.. kdybych ji priste chtel zas jet tak nejspis z rizku a to samy plati i pro toho Black DOGa..
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
plus tady jeste fotky Tangerine Kushe co sem zapomel.. kytky sem trochu protrhal od nemocnejch a velkejch listu.. shark shocka sem od Criticalu presunul k zminovanemu TK aby byl co nejvic na slunicku pac mi prijde, ze se ze zimy zaseknul a jak je par hodin ve stinu tak vubec nezvetsuje palice..
1- Shark Shock a Tangerine Kush pospolu
2- kvet Tangerine - zacal kvest jako poslednia vypada nic moc..
3- vrcholky Shark Shocku
plus tady jeste fotky Tangerine Kushe co sem zapomel.. kytky sem trochu protrhal od nemocnejch a velkejch listu.. shark shocka sem od Criticalu presunul k zminovanemu TK aby byl co nejvic na slunicku pac mi prijde, ze se ze zimy zaseknul a jak je par hodin ve stinu tak vubec nezvetsuje palice..
1- Shark Shock a Tangerine Kush pospolu
2- kvet Tangerine - zacal kvest jako poslednia vypada nic moc..
3- vrcholky Shark Shocku
edit: sem vcera nakourenej nepridal fotky a ted mi predchozi prispevek nejde editovat
plus tady jeste dve fotky Black DOGa jak se hezky zbarvuje oproti Vanille))) vsechny kytky budou uz jenom na vode a planuju 15. seknout vsechny zraly kytky(doufam ze vetsinu).