Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od GrowPlace Parada maestro
Klobucek
citace:
Původní příspěvek od AkatronChronic To musí bejt smrad!!!!! Krobe ty jsi jinej level 👌👍👌💪
Mercy chlapci . To ako vyzerajú má nasvedomí genetika a zdroj svetla. Mojou výhodou oproti Vám je to, že fotky nevedia všetko zachytiť. Čumím do stanov ako na obrázky ktorých podmazom je vôňa ktorú ani neviem popísať. Nádhera, teším sa na sušinu. Majte sa pekne.
Tak ešte jeden...
Subjektívne: HPS tradične nafúknuté, ale tvrdé. LEd ešte tvrdšie, kompaktnejsie, hutnejsie, ťažšie a presvietenejsie . Vizuálne u mňa pri tejto genetike vedie HPS, v ostatnom ho prevalcovala LEd.
Idem na pivo. Ak má niekto chuť tipovať výsledok, musím pripomenúť, že 9ks LEd 600W na ploche 120x120 a 9ks HPS 400W 100x100. BB lepí a vonia krásne, hlavne klame telom (váži viac ako vyzerá). Všetko nad 400gé LEd a 300gé HPS top materiálu bude pre mňa uspokojením. Celkovo pohodový pest s účasťou svilušiek posledné dni (stihli akurát minimum pavučiniek svine). Ozvem sa s výsledkom, majte sa pekne.
Foto: vľavo HPS vs vpravo LEd materiál oddelený koridorom
Říkal jsem to už tenkrát a říkat to znovu, že jsi prostě borec! S lehkostí a vší profesionalitou jsi nám ukázal krásný příklad jak se to má dělat a jako bonus luxusní srovnání HPS vs LED!
Za mě HPS je prostě pro solidní vypěstovaní lepší než led ale jen kvůli ceně jinak jasně vede asi led aspoň podle mě
Můj skromný tip je Led : 505 g a HPS 365 g každopádně
Piv tipuji okolo 12ti
Pŕŕŕŕŕŕ kolegovia . Tiež ma láka snívať o podobných číslach, ale myslím si, že s pravdepodobnosťou rovnajúcou sa istote sa v tomto kole zázraky diať nebudú. Výsledok síce nebude na zahodenie, no bolo by vhodné sa držať pri zemi. Toť moj názor topiaceho sa mozgu v pivnom kúpeli . Dohodnime sa, že tipy pred týmto príspevkom delíme dvomi aby sme sa držali v číslach bližších realite...
Původní příspěvek od ivanski123 Ahoj tipuju 360 Led a 240 HPs. Zajimalo by me jak se tahaly? Kolik mely.na cm kdyz si.je.sklizel? Prpinal.jsi po.3 nedelich?
Diky