Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přesně jak říká growplace ! nenechte se zlákat snižovat svoje typy KROB vás chce schválně napálit a pak napíše : přátelé pěkných 533g "věřil bych tomu" !! 👌🌟👌
Původní příspěvek od AkatronChronic 432 luxusu !!! 👌👌🌟🌟🌟👌👌
citace:
Původní příspěvek od AkatronChronic Přesně jak říká growplace ! nenechte se zlákat snižovat svoje typy KROB vás chce schválně napálit a pak napíše : přátelé pěkných 533g "věřil bych tomu" !! 👌🌟👌
Kiežby kámo . Ja už výslednú gramáž poznám, nieje to žiadna hitparáda, ale ani prepadák.Som rád, že mi dopraješ "poriadnu" gramáž. Tú v tomto kole vyvažuje kvalita materiálu. Ešte chvíľu nechám tipovačku otvorenú. Platí čo som napisal tu:
citace:
Původní příspěvek od krobak Houuuu, prrr kolegovia. Nejdu mi pridať fotky cez mobil, večer doplním. Napoviem jemne nech sa to tu neutrhne. Mal som tam 12ks bez zásahu a zástrihu. Beriem do gramáže len topy a vrchné partie spodných vetiev. Ostatný matroš putoval do mrazaka. V tomto kole musím teda na gramáž 499 plus zabudnúť. Kľudne svoje tipy upravte nech je to tesnejsie. Ďalší pest bude vo vyšších číslach, už prebieha jeho začiatok .
Foto: Obsah igelitky v mrazáku nezahrnutý do výslednej gramáže
Stavba a štruktúra materiálu je vysoko mňamózna, na účinok a vôňu si počkám kým dozreje v dózach
Zhasnuté, pokosené, usušené, zvážené. Nadišiel čas to tu uzavrieť. Celkovo pest hodnotím ako nenáročný, pohodový a bez väčších komplikácií. Mohol som sa mu venovať o kúsok viac, určite by sa mi to vrátilo vo forme vyššieho výnosu. Nevadí, bolo to moje prvé úspešné kolečko pod LEd. Tak trochu na pankáča bez zásahu do rastlín. V budúcnosti pod týmto zdrojom svetla si neodpustím trochu tréningu (zástrih, ohýbanie) na rastlinách. Kvalita sušiny nepotrebuje komentár, tú vystihujú fotky. Za mňa štruktúrou, konzistenciou top z toho čo som doteraz išiel. Vôňu, chuť aj stav budem vedieť posúdiť až sušina dozreje. Som si istý, že sa mi oplatí na to počkať.
Celková gramáž je zachytená na fotke, bol som veľmi prísny a zahrnul som do nej ozaj iba "použiteľný" materiál. Všetko ostatné putovalo do mrazáka a tentokrát igelitka pojala oveľa viac než len listy. Čaká ma výroba veľmi potentného masielka pre rozličné použitie.
Najpresnejšie tipol výsledok Zedy, Vidlák Hlínomil. Máš to v oku kámo. K+ letí.
Ďakujem za karmy, sledovanie a reakcie na toto vlákno. Majte sa pekne a nech Vám to kvitne.
Vypadá to luxusně, trosku mi ukapla slina, sleduju na instagramu spoustu pěstitelů z USA a musím říct, že tyhle šišky vypadají dost podobně. ....
Váha je pěkná na to, že to je první zkušenost pod LED, zároveň jde vidět, že jsi vybíral fakt jen ty nejlepší paldy
Pěkně fotky a pěkný pěst, držím palce i vtom novém a sleduju, měj se a ať se ti dari.....