Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
80ml peroxid vodiku 3% smichano s 8 litry vody ... tlakovym rozprasovacem jsem ostrikal vely dil nft s korinkama grodan kosticky ( trosku se rozpadaji ) a nechal sem tech 8 litru vody s peroxidem pres noc kolovat v hydru dnes doleju nejakou tu bodu a pripravim roztok s hnojivem kytky zatim vypadaj ze to dají na pohodu dneska preventivne umyju cely box
Prilil sem 8 litru vody domichal hnoje na ec 0.9 ph 6.0 lip to trefit neslo a dam tomu par dni na zotaveni cerpadlo je priskrcene takze to fakt jen lehce zavlazuje horni dil ... korinky jsou krasne bile ciste a rostou den co den pozoruju jak doslova roztahuji chapadylka po celem vrchnim dile nft teplota roztoku 17 zitra pocitam okolo 20 a tam teplota zastavi
Kvetinky stress nemaju si myslim prave ze sem podchytil problem hned na zacatku tak cajk kytky to myslim nijak neovlivnilo rostou den co den a to co bylo v nadrzi uz neni .. prislo mi neefektivni vodu jim cpat porad dokola takze zase 15 minut tece voda jedou za dve hodiny
Kvetinky stress nemaju si myslim prave ze sem podchytil problem hned na zacatku tak cajk kytky to myslim nijak neovlivnilo rostou den co den a to co bylo v nadrzi uz neni .. prislo mi neefektivni vodu jim cpat porad dokola takze zase 15 minut tece voda jedou za dve hodiny
Presne tak sice to bude na delsi dobu vegetace ale chtel bych zaplnit box jen dvema holkama protoze proste vim ze to jde .. kazdy muze narvst 6-8 ks sva tydny veg . A prepnout ... ale me bavi ty kytky trenovat tyranizovat strihat ohybat a tak sem si rekl ze jedna kytka bude na plochu 60x60 akorat navic takhle je to lepe zvladnutelne v hydru nez 6 ruznych seminek uz ted pozoruju rozdily mezi kytkami uz se tesim az si zrobim matkarnicku a udelam svou prvni selekci a matku pocitam ze do pul az trictvrte roka to zacne
tak to se těším taky, to budou poklady !!
jinak toto nový kolo zatím tiše sleduji a přeju solidní trénink, bez dalších útrap ( jako např. ty houby ) buďtě zdráv pane LinChi :punk
"Nikdy nevěř někomu, kdo nekouří trávu a poslouchá Boba Dylana."
Prvni 4 kolinka nasazeny tvrda skola pana linchiho
Ph5.9 krasne drzi konecne
Ec 0.9 taky v pohode uz ..
Musim uznat je lepsi mit v hydru minimalne 30litru vody jinak to hapruje s ph ec a dost zle se s tim pracuje d cim vic vody tim vetsi styl a pohodka uz ti roste davame trening at zaplnime box ceka me jeste dost casu
Voda u korinku se drzi okolo 22 coz je celkem dost si myslim zvednul jsem panel trochu vys protoze kdyz byl niz voda sla nad 22 a to rozhodne nechcuu
Vodu poustime stale 15 minut 4x denne 6 rano 12 odpo 6 vecer a pulnoc ... zaznamenavam obrovsky narust kyticek i korenu bordely a stance jsou fuc konecne muzu zacit porande growit
33 dní od vyklíčení semínka.... myslím že dělám něco špatně protože kytičky jsou stáe maličké ... ano poslední dva týdny se začalo dařit všechny hodnoty jsem dotáhl na požadované a zde je poznatek .... začatky byly přelité s vysokým EC první brzda tak týden,,,
druhý problém byl nějaký sranec zmrdská v kořenové vaně.. Pozn. Nesvítit do mokré netkané textilie ( nezačínat kolo dokud nejsou všechny komponenty a nespolehat že je gs dodá včas... ) 2 týdny světla kolem kořenů tzn.. asi se jim taky nechtělo růst žejo...
další problém je že byly pořád přelitý .. protože ted je zalévám 15minut v 07:00 hodin pak kolem 13:00 pak kolem 19:00 a pak někde kolem 00:00-01:00 a teprve tady v této formě mi to příjde uplně akorát... od doby co takhle jedu tak poznávám že kořínky začaly roztahoovat po plátu .. taky podle mě přidalo čištění hydroxidem ... jedna holka je taková pomalejší ale to už nebude mojí vinou ... a druhá si jede podle mě dost slušně ... světlo mám nad holkama okolo 50cm sekají krásně patro na patro vůbec se netahají tak jak je v umyslu... pěkně je větvím pomocí kolínek a poprvé sem je zastřihl asi taky dost brzo takže se šokem taky dýl vzpamatovávaly... zatím je tedy necham růst a budu je mučit jen kolínky... cílem bude vyplnit plochu celeho boxu a nepřekročit přitom 30 cm výšku poté přepnu ... čeká mě ještě dost práce
Poslewdní problém vidím na bezkrytém přítahu .. na pachovém filtru vyměňuju prachový filtr co 14 dní protože je plný prachu .. mam dva takže je točím .. jeden vyklepu a vyperu a druhý zatím nasadím pořád sháním správný materiál
ph5,9 (-/+0,2)
ec 0,9 (+/-0,1)
teplota vody v nadrži (20-22) (když jsem přistihl 23 zvedl jsem panel o 10cm a zvýšil odtah na stupeň 2)
vzduch má krásných 24-26
tak hurá do toho konečně je vidět že jsem to dal dokupy... už jsem z toho byl na prášky jak je ten začátek zdlouhavý a problemový this round !
foto jedna : kořínky ( světlé flíčky jsou bublinky vzduchu nikoli plíseň )
photo zwei : vitálnější holka
foto tři : pomalejší holka
Last obr. : jedna fialová celek ..