Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
crazyben: mluvíš mi z duše. Shaman, pamir- začátky v outu. Ou, to už je doba. A ty "oranžbády", to nikdy nezapomenu. Kdyby se to tak dalo sehnat......
Jako malé zanedbatelné plus musím říct, že zrovna jedu Night Qveen, cca 30 dnu 12/12, zatím žádné projevy herma.
já pořád přemejšlim jestli je třeba někdy zas neprubnu. Přecejen ty jména sou legendární... ale právě se bojim že už to jsou jen jména. A když si uvědomim že se s tim mam 3 měsíce jebat abych pak našel koule a musel to vyhazovat... nevim no.
Každopádně Orange Bud (a Skywalkera což je kříženec Mazara a BB) ještě zkusim... ale budou to klony z rakouska. Snad tam našly něco pěknýho a ne tu slámu co vylezla mě z paklu femek. Jen doufám že pořád budou v nabídce než se tam dostanu.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Původní příspěvek od crazyben No dej vědět jak dopadneš...
já pořád přemejšlim jestli je třeba někdy zas neprubnu. Přecejen ty jména sou legendární... ale právě se bojim že už to jsou jen jména. A když si uvědomim že se s tim mam 3 měsíce jebat abych pak našel koule a musel to vyhazovat... nevim no.
Každopádně Orange Bud (a Skywalkera což je kříženec Mazara a BB) ještě zkusim... ale budou to klony z rakouska. Snad tam našly něco pěknýho a ne tu slámu co vylezla mě z paklu femek. Jen doufám že pořád budou v nabídce než se tam dostanu.
Právě že, to co jsem za pár dní nasal informací o DP tak mi přijde že už to jsou právě jen ty Jména..Ty máš OB já zas miluju Ww. Bude mi chybet
tak dnes sem se bavil s kamosem co se pustil do selekce mazara a bb od dp od kazdeho 2 pakly ve třicátém dnu květu všechny bb s koulema a pry to i hodně kriplilo a mazar zase z 20 ti regularu 2 samice a jedna z toho hermač.tohle mluvi za vse.
teď jsem to byl dukladně zkouknout ..4 ležej na kompostu,jedna vypada že je cela čista a jedna je na pozorování.
jak se něco objeví poputujou za ostatníma.
Asi to tu nikdo nesleduje,ale napíšu sem,že to řeším přímo s Dutchpassion a jsou docela vlidní.poslal jsem jim veškeré info i fotky hermoušů z kompostu a vypadá to,že mi dali za pravdu. Psal jsem i o tom jak jste s nimi spokojeni vy,že to není ojedinělý případ že nás je spousty co mají s DP špatné zkusenosti
Už jsme si vyměnili aspoň 5-6mailů. Zajímalo je info o growu,kdy a u koho jsem seeds koupil, fotky kde jsou vidět koule atd.tak jsem jim to fotil z kompostu :-) vyfotil krabičky a fakturu a řešíme to.bo mohli by poslat náhradu semínka mě staly dost peněz(Mazar fem.10ks+ww fem.3ks 1+1free)
trochu píčovinka ? neprodávaj je náhodou jako sběratelský předměty? klíčení je v CZ zakázaný, takže si můžeš olízat balls? proč by měli vůbec řešit hermatění... ? dit to neprodávaj na to aby jsi z toho pěstoval trávu
No to je sic pravda,ale už vybíráme strain, kterej mi pošlou jako náhradu. Řešit by to měli a hlavne to řešej..vždyť je to jejich vizitka udržet si čistou genetiku a ne nějaký hermouše. Uznali že je to jejich chyba! Ww se to prý už párkrát stalo,ale Mazar poprvé.. Jinak máš pravdu, že to je pro sběratelské účely,aproto se tato webovka zaobírá pěstováním brambor
Původní příspěvek od deadahead super to tahas. zaujima ma co ti na to odpovedia. ja osobne som na zaklade tohto vlakna DP odpisal. tak vela stastia a hadam dostanes nejaku nahradu
Cau dneska už jsem posílal adresu. Pošlou mi hroznej hektar :-) já jsem ani nic nechtěl a dopadlo to zatím super.musim počkat až to přijde :-) a jak ty?komunikujes s nima?
@nugget nah neriesim to. po tom co som cital v tomto vlakne som DP odpisal - zivot je kratky a jedno kolo nejaky cas trva tak naco riskovat dalsie kolo in a out pojdem TH seeds tha verim a dufam, ze u nich nebudu taketo problemy. v kazdom pripade ti prajem nak uz nemas s novou varkou problemy a nak to rastie.
Inak na zaciatku niekto podotkol ci chalan nesvieti v noci..to sa akoze nemoze ked ta rastlina ma od zaciatku otocenu periudu v porovnani s dnom? Denne svetlo nikdy nevidela
Mazar od DP mi to udělal min. točku
Byl jsem úplně hotovej, vše šlape jak má a najednou...
Jakou vybrat banku?DP mělo u mě duveru
loni jsem jel 55 kytek od DP, vyjely všechny a 0 hermáčů. DP byla jednou z prvních bank, která začala nestabilitu genetik řešit a dává si na to majzla. bud se jim tam zaučuje někdo novej a posral várku, nebo bude problém někde jinde.