Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Omlouvam se, ze jsem se nechal unést. Tímto bych chtěl požádat Carlose, aby to naše dohadování přesunul jinam. Předem díky.
Nemáš wattmetr, abys mohl změřit skutečný příkon? Moc se mi ten příkon ledek nezdá. Doufám, ze hps vyhraje, jinak budu za uplnyho idiota .
Původní příspěvek od L1st3r Omlouvam se, ze jsem se nechal unést. Tímto bych chtěl požádat Carlose, aby to naše dohadování přesunul jinam. Předem díky.
Nemáš wattmetr, abys mohl změřit skutečný příkon? Moc se mi ten příkon ledek nezdá. Doufám, ze hps vyhraje, jinak budu za uplnyho idiota .
To je vpohode mne sa tvoje komentáre páčili ja by som to tu nechal a ten wattmeter si určite kúpim akorat včera som nato myslel a ja rozhodne dávam na tu hps
Původní příspěvek od JetiX Využil si nejako doteraz reguláciu toho predradníka? Eštw si musím naštudovaať rozdiel medzi nft a ebandflow. V hydre sa absolútne nevyznám.
Ale, chcel by som.....
Ako som už písal v minulom príspevku predradnik mi príde až dnes ešte som ho v rukách nikdy nemal a veľmi sa teším na tu reguláciu chcem to konečne vyskúšať
To vysvetľuje aj ten pomalý rast akonáhle som to vyriešil a následne otrhal všetky napadnuté listy aby som vedel či sa to znova objaví (neobjavilo) začalo to rast rychlejsie
Původní příspěvek od L1st3r Omlouvam se, ze jsem se nechal unést. Tímto bych chtěl požádat Carlose, aby to naše dohadování přesunul jinam. Předem díky.
Tak som si doprial ten wattmeter a mal si čistú pravdu ledky mi dohromady žerú 86W hps regulovaná na 150W mi zožerie 156W a v plnej paľbe na 250superlumens mi žere 285w no a celá skríň komplet všetko čo vnej mám nacpate a s hps regulovanou na 150w mi zožerie 308w takže druhé kolo kupujem ďalšiu hps a tie čínske ledky nechám len ako prifarbenie spektra k hpske a strašne som zvedavý na finále a ako ide vidieť už teraz vyhráva hps
PS:nebudem porovnávať celkové gramaze ale z oboch vyberiem tu najlepšiu a budem porovnávať kvalitu hustotu a veľkosť palíc a následne odvážim tie vyvolené a až potom porovnám gramáž tak mi držte palce nech sa všetko podarí dotiahnut dokonca .
Ať to roste čus
Jestli dobře pocitam, je to nejakych 17W na jednu led žárovku, tomu už se da uverit. To znamená, ze pokud to dobře pujde, mohl bys udělat okolo 80g pod led a 150 pod hps, držím palce at to klapne. Jsem moc zvedavej na konecnej výsledek.
Ale ale o akych atleticovych srackach sa tu hovori? to ze som povedal ze led neni tak na picu ako tu nejaky pajo vykrikuje? Ja som nikdy nehovoril ze led je lepsie ako hps.. Nebudem to tu ziadnemu dilerovi vysvetlovat..nepotrebujem prevazovat kazdu sisku..kazdemu kto si ganju vazi pekne posluzi aj led..to som jedine ja tvrdil a za tym si stojim..neni som ten typ co pocita kazdy gram aby mohol pokryt za peniaze spotrebu ludom ktory si potrebuju poriadne zhulit mozgy su aj cinsky vyrobcovia pri ktorych to slape naozaj fajn a rad by som videl ich porovnanie s verom..konkretne hovorim napr o tomto: https://www.bestgrow.cz/ledgrow/shinegrow400/