Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže já sklízel teď o výkendu, ale jenom Afghani a White skunk, ale žádná sláva, jednalo se o sklizeň z lesíku-slunce bylo dost, ale živiny chyběly-takže z obojího tipnu bude tak 20-40 jointiku (podle toho jak to seschne), jinak belladonna a skunk1 tak eště sou ty neměly cenu.
ja som to dal dolu minuly tyzden a sedem dni som to mal v nefunkcnej mraznicke, kde je tma a relativne chladno. musel som to otvarat kazdy den niekolko krat, ale je to super! vcera som to narval do poharov so skoricou a vanilkou. som zvedavy, ako to dopadne. mam aj niekolko semien, ale vacsiu radost mam z palic. niekolko kuskov mi chytila pliesen, z coho som na vetvy, ale tie dosusim a spotrebujem okamzite. kuk do galerie, tak to vyzeralo minuly vikend.
dakujem vam vsetkym za rady a o par mesiacov sa uvidime v sekcii indoor )
Tak já už jí vidim tak za 14-21dní, podle počasí, ale tenhle týden co bylo pořád slunce tomu pomohlo fakt dost, jo a jak sem psal těch 20-40jontiku, tak to bude tak 10-20 (10 pěkných, 20 na.....) .