Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díkes L1st3r. Tomu ver, že baví. Nemôžem sa dočkať, kedy to prepnem na kvet
Murmur ten filter som tam dal, lebo som nechcel aby mi na dieťa fúkalo prach , silonka by asi stačila a nezredukovala by toľko prietok vzduchu, to sa mi páči.
Neviem čo s tým svetlom. Počkám ešte kým ju presadím a oholím a dovtedy sa rozhodnem (a dúfam, že mi pomožete ).
Původní příspěvek od JetiX Díkes L1st3r. Tomu ver, že baví. Nemôžem sa dočkať, kedy to prepnem na kvet
Murmur ten filter som tam dal, lebo som nechcel aby mi na dieťa fúkalo prach , silonka by asi stačila a nezredukovala by toľko prietok vzduchu, to sa mi páči.
Neviem čo s tým svetlom. Počkám ešte kým ju presadím a oholím a dovtedy sa rozhodnem (a dúfam, že mi pomožete ).
misanthropetino - myslím tým. že ostrihám všetky tie spodné listy, na ktoré nedosvieti svetlo, aby bola rastlinka vzdušnejšia a aby koncentrovala energiu iba do vrchnej časti. Čítal som, že sa to má robiť ešte pred prepnutím na kvet, či?
Nevyriešil žltnú stále, ale nové rastú rýchlejšie, ako žltnú spodné, takže sa to zatiaľ dá.
Ale mohlo to byť tým, že mi semtam vyskočila teplota až na 33 a niekedy klesla na 18. Alebo tým, že to som použil zmes rašeiliny a perlitu... (hej viem, bola to úplná sprostosť )
Ale budem presádzať do lightmixu od plagronu a kúpim nejaký ofuk, tak hádam predídem ďalšiemu žltnutiu.
Ja som zastancom toho, ze by sa ziadne listy strihat nemali. Zvlast pri takto malych kytkach, kde je tych listov velmi malo, takze ti pred tym zakrokom odporucam pridat fotku a nechat si poradit ci je to dobry napad. S najvyssou pravedpodobnostou nebude.
Jasné, neotrhávam ani tie zožltnuté zatiaľ. To strihanie plánujem tak o dva týždne. Určite to budem konzultovať a nechám si poradiť. Videl som to robiť vééľa growerov na youtube, takže viacmenej vychádzam z toho
No ja by som povedal ze to bolo tou raselinou..urobil som tu istu chybu a mal som tie listy rovnake..az na to ze mne tie nove isli rovnako ako tie co odumreli.. cize jedno poschodie pribudlo a spodny par isiel dole..a vo faze kvetu to urobilo taku vec ze sisky po tyzdni prestali rast a natiahla iba stonka na ktorej rastli..takze to bola taka chlpata stonka iba (bez objemu)
Atletico- asi to naozaj bude tým... škoda... ALE!!!
Bol som dnes na nákupoch, samozrejme 100€ v....
Kúpil som nový lightmix (hneď ju idem presadiť), takže dúfam, že tým vyriešime žltnutie listov. Mali len 50 litrové balenie nevadí...
Samozrejme ste ma ukecali na tú sódu... Len neviem, či to mám namontovať hneď teraz v raste, alebo je lepšie počkať a zapnúť to až k prepnutiu na kvet. Netušil som že je ten predradník taký ťažký, pôjde na povalu ku zástrčke.
hneď mi môžete aj poradiť, že v akej vzdialenosti má byť lampa od vrchu rastliny
+ ofuk, dúfam, že to na tú sódu bude stačiť
Inak je tam 7litrový kvetináč s táckou (mám kúpený textilný ale zmenil som názor, bude plastový)
+ vitarace doplnkový postrek som zvedavý čo urobí.
Tie dve menšie pipety stoja za h*vno, ale zadarmo... tak to tak musí byť...
Teploty sa nebojím, to "ošéfujem" ako nič. Bola to jednorázova záležitosť, kedy som spravil chybu. Hlavne som zatial išiel bez ofuku.
Inak sa asi chytila, lebo celkom sluše podrástla. Aj som ju ostriekal vitarejsom. Hľa foto: