Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to si mě, Majku, moc nenamotivoval. Něco chceš, nepoprosíš a ještě flejmíš, takže nasrat. Předvádění nechám raději na profesionálech jako pogomann a spol.
Jak te mám motivovat, ze te mam prosit? Buď se poděliš nebo ne, ale psát jak se to má dělat, nejspíš zvládne většina členů. Já vůbec neflejmim, za to ty pořad hejtujes.
vypadá to dobře i výnos je slušnej, skoro pul kila na metru, uvažuju nad tím 6 kilem slouho do toho metru,, tak dík za praktickou ukázku problém, ale musí být teplota ne? bez cooltube nemyslitelný a v létě ani s ním...
600w hps som mal problem uchladit na 1.2x1.2, s LED to je iná káva
Inak aero je super, šiel som ale vzhľadom na to, že mám prístup do boxu len z jednej strany bolo to pre mna trochu nepraktické