Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zjistil jsem další nepříjemnou věc. Když vezmu odstátou vodu s ph 7 a namíchám hnojiva dle tabulky, tak mi ph spadne na 5,5. Změřil jsem i to co vyteče a tam je ph 6,4.
Je to v pořádku?
Ph výtoku je super v pořádku ale to že tam leješ o číslo méně se mě osobně moc nelíbí .. počkej si na názor nějakého odborníka za mě ... upravuj ph i toho co tam liješ tak aby to bylo tak jak má být
Původní příspěvek od LinChi Ph výtoku je super v pořádku ale to že tam leješ o číslo méně se mě osobně moc nelíbí .. počkej si na názor nějakého odborníka za mě ... upravuj ph i toho co tam liješ tak aby to bylo tak jak má být
Rád bych, ale nemám tu nic na zvýšení, takže budu muset zase objednat.
Ja osobne by som radsej pridal menej hnojiv,ked ti tak znizuju ph,aby konecne ph nebolo take nizke.Minimalne dokym ti nepride PH+. Podla mojho nazoru o nieco menej hnojiv ti neuskodi tak,ako prilis nizke ph (co 5,5 v hline je uz dost nizke). Zasoby zivin vtych kvetinacoch budu dostatocne na ten cas.
Původní příspěvek od blazini Ja osobne by som radsej pridal menej hnojiv,ked ti tak znizuju ph,aby konecne ph nebolo take nizke.Minimalne dokym ti nepride PH+. Podla mojho nazoru o nieco menej hnojiv ti neuskodi tak,ako prilis nizke ph (co 5,5 v hline je uz dost nizke). Zasoby zivin vtych kvetinacoch budu dostatocne na ten cas.
To už jsem udělal, musel jsem dát jen bloom a to 2ml/l a stejně bylo ph 5,8. Zkusil jsem dvě kytky takto pohnojit a dvě čistou vodou s ph 6,4, tak uvidíme.
jestli ti tece 6,4 ven tak to je ideal, i pres to,ze jim lejes mene , u tebe 5,5-5,8 podstatne je co tece ven,ja celou dobu leju v kokosu 5,9 a ven tece totez,kdyz tece mene nez 5,9 proliju jen vodou bez hnojiv.....vetsinou kdyz lijes vodu ph treba 6,5 a spodem tece mene je zasoleny substrat,aspon u me to tak bylo,dlouho jsem hledal spravnou kombinaci ,pak jsem zkusil kokos,kamos mi vnukl napad a hnojiva Jungle in da box a od te doby kytky krasny,zdravy,jen sem tam tam naliju calmag bo kokos na sebe vaze vapnik,ale posledni dobou je tu o tom hodne napsano,je to jednoduche,pohodove,rekl bych ,ze to zvladne kde kdo,ale jasne,diky za to tem,co tu k tomu napsali xxx informaci a funguje to
Jinak na snizeni ph,citronka,citronova stava,ocet
Na zvyseni ph je jedla soda,vsechno co najdes i doma
At to roste