Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar, moc tomu nerozumím, ale z logiky věci mi vyplívá, že v okamžiku, kdy bys to právníkovi řekl, on je povinen tvoje protiprávní chování hlásit, jinak by nejspíš byl brán jako spolupachatel
Tommy staci ak mas kontakt na nejakeho pravnika, v pripade pruseru mu zavolas. Tusim carlos spominal ze ma nejaky fajn kontakt, tak sa mu ozvi do pm. Kazdopadne netreba zabudat na to hlavne - ze mas pravo nevypovedat.
Kolegovi se stalo následující. Zapomenutá pokuta MHD. Otevření bytu v nepřítomnosti exekutorem. V bytě stan po sklizni. Jen stonky a kořeny a pár listů na zemi. Přivolána PČR. Soud, podmínka. Docela smolík
Gotland, soud a za co? Buď se kolega sám přiznal, že tam pěstoval konopi s vyšším obsahem thc, nebo to nedává smysl. Museli by mu zjistit množství thc a to s kořenů prostě nejde.
ZDar hoši, mám čerstvou příhodu. Jel jsem sázet na chatu. V autě jsem měl 4 předpěstované kytky. Cestou jsem se stavoval na poli, abych si nabral nějakou lepší zem do skleníku. A co čert nechtěl, stáli tam fízli, že prý tahle cesta je už rok a půl neprůjezdná bez povolení. Kytky jsem měl za sedadlama, tak jsem na ně aspoň hodil ručník. Dostal jsem pokutu, ale kytek si naštěstí nevšimli. Mohlo by z toho vůbec něco být? Mohli by mi kytky zabavit, když jsou to jen mláďata bez obsahu THC?
Původní příspěvek od thaavi ZDar hoši, mám čerstvou příhodu. Jel jsem sázet na chatu. V autě jsem měl 4 předpěstované kytky. Cestou jsem se stavoval na poli, abych si nabral nějakou lepší zem do skleníku. A co čert nechtěl, stáli tam fízli, že prý tahle cesta je už rok a půl neprůjezdná bez povolení. Kytky jsem měl za sedadlama, tak jsem na ně aspoň hodil ručník. Dostal jsem pokutu, ale kytek si naštěstí nevšimli. Mohlo by z toho vůbec něco být? Mohli by mi kytky zabavit, když jsou to jen mláďata bez obsahu THC?
Cus, absolutne by se s tebou nikdo nemazal, kytky by ti jiste vzali a dost mozna i tebe.
Obcas se najdou frajeri co udelaj tytyty aby se nereklo, pokecaj na pohodu, je to o lidech ..
priste neprevazet tak na oko, doporucuji si naplanovat trasu a na jistotu bez zastavek.. chybama se clovek uci to je v poradku
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
ahojte
dufam ze to nepisem do zleho vlakna no hladal som a nenasiel..
kamarat mi dnes povedal ze mu nasli (!) jeden vysuseny maly list (!) nasej rastliny v krabicke a kotol z gola sady ktory bol vypaleny jak dabel ake moze mat problemy? udajne im odpovedal ze zo nepredava, huli sam ale otazky zneli odkial to ma.. na to zatial neodpovedal nijak priamo a listocek aj s kotlom budu odoslane na expertizu kedze im to dobrovolne vidal.. zijeme na vychode Slovenska nie v ČR.
Podla mna je to smiesne len ma zaujima co z toho moze byt Vopred dakujem za odpovede
Pekny zvysok dna,vecera.. Stan
If you can smoke weed and think smart, you have big chance to be successfull.